ja ne mogu da ga pokrenem uopste, crni prozor i Not Responding, neki savet?
Neko je pisao za los zvuk u igri. Pa naravno da u RePack igrama je losiji zvuk i teksture ? Pa sta mislite, kako smanjuju velicinu igre ? Ne sigurno ultra-hakerskim programom koji smanji ppdatke vec moraju da smanje kvalitet zvuka, tekstura, itd...
Inace ove senke crne ko djavolja dusa, prodjem ATVom kroz polje, od senki ne vidim nista i pokosim jedno 200 radnika na farmi.
Opasno si lupioNeko je pisao za los zvuk u igri. Pa naravno da u RePack igrama je losiji zvuk i teksture ? Pa sta mislite, kako smanjuju velicinu igre ? Ne sigurno ultra-hakerskim programom koji smanji ppdatke vec moraju da smanje kvalitet zvuka, tekstura, itd...
Inace ove senke crne ko djavolja dusa, prodjem ATVom kroz polje, od senki ne vidim nista i pokosim jedno 200 radnika na farmi.
Ova loša optimizacija tera me da se pitam, da li je to stavrno ta loša optimizacija, ili je moj komp g****?! Kako sam mogao na high bez i trunke stutteringa da igram Shadow of Mordor, Alien Isolation i Evil Within, a ova dva naslova dušu mi vade na bilo kojim podešavanjima?! O AC Unity-ju neću ni da govorim. Bacio bih bombu na Ubisoft od besa:-devil-:
Ova loša optimizacija tera me da se pitam, da li je to stavrno ta loša optimizacija, ili je moj komp g****?! Kako sam mogao na high bez i trunke stutteringa da igram Shadow of Mordor, Alien Isolation i Evil Within, a ova dva naslova dušu mi vade na bilo kojim podešavanjima?! O AC Unity-ju neću ni da govorim. Bacio bih bombu na Ubisoft od besa:-devil-:
ja ne mogu da ga pokrenem uopste, crni prozor i Not Responding, neki savet?
Koja ploca to podrzava 96gb sad da je kupim odmah
Koja teorija zavereNe treba to nVidiji, AMD samo sto nije propao i bez takvih podmetanja klipova u tockove.
Probao kod burazera na klokovanom Fenomu 955, 4GB rama i 6770, windows 8.1, radi uzas! Neigrivo. Sve na low, osim tekstura koje su namestene na high. A FC 3 je radio lepo na vecini detalja podesenim na medium high.
Koja teorija zavereNe treba to nVidiji, AMD samo sto nije propao i bez takvih podmetanja klipova u tockove.
"AMD samo sto nije propao" teoriju ne bih da komentarisem jer je slusamo godinama i godinama na benchu i vec je deo benchmark folklora, samo cu reci da AMD sasvim solidno stoji, pogotovo u poredjenju sa prethodnih par godina i neko misljenje u finansijksim krugovima koliko sam ja pratio bar, jeste da je nagore proslo i da je firma stavljena na relativno zdrave noge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari