Šta je novo?

Far Cry 4

Piratski izasao 21gb ali premalo seed-a, odnos 950/7500, tako da svaka cast onima koji je skinu u nekom razumnom roku :D Taman da probam pre kupovine :D

@*******i kakva je igrica generalno, isplati li se kupiti po tebi ??

Skinuo za ~5 sati na TD, po meni igra se i vise nego isplati da je kupis. :)

@Marko1996
Nisam nesto puno igrao... Za sad je odlicna.

Imas veziju od 15gb ide punom brzinom na partisu... Far Cry 4 Gold Edition (UNTOUCHED) PrePack By CorePack

*******i, jesi probao da smuckas nesto za sli preko nv inspector-a?

imal' verzija koja korektno radi do 20gb? hvala.

Senke su valjda zabagovane ako ih ne stavis na ULTRA ili na LOW.

skida se sa partisa, gold prepack sa krekom, 16gb... solidno brzo ide,pa eto preporuke kome treba :)

Ima li neko mozda neku informaciju da li ce moci da se igra pokrene sa dual-core procesorom? (Ili ce biti neki patch kao za cod ghost) :)

Moja konfiguracija ovo na ultra bez problema sa stabilnih 30 fps. Ali senke se nisu popravile...

@*******i jesi li probao sa 8xmsaa i koliko vrama jede? u FC3 nisam imao nikakvih problema iako sam igrao sa 8x uvijek je bilo 80+fpsa, bas sam znatizeljan kako ce da ovo radi,mada mislim da ce slicno.

Mislis da ne moze? Jel si probao?

Pa prema zvanicnim informacija minimum je phenom 955 ili i5 750, to je meni mnogo glup potez jer igra nije nista naprednija od fc3 a trazi mnogo vise snage za pokretanje.. Ae sad cu da vidim da je skinem pa javljam (za nekih 15h :d :d ):)

Jel ima bre neko neki dobar torent,ovo sve se vuce,od jutros sam skinuo samo oko 4 Gb!Na partisu mi stalno prijavljuje da sam banovan,iako nikad se tamo nisam registrovao.:S:

Ne znam za dual ali ovo mi deluje blizu Unitiju :) Jeste doduse ima puno opcija, moze da se tweakuje ali ocekivao sam locked 60fps na gtx970 koju sam juce dobio. Malo zabrinjavajuce u smislu optimizacije dolazecih igara.

Eto koga zanima bench/gameplay (valjda nije protiv pravila da se linkuje video ako je moj, nebitno edit cu ga)

Bukvalno sve ultra dobijem nekih 30-50fps-a ali se oseca onaj shuttering i to najvise smeta.

Poslednja izmena:
Iskreno, sve te grafičke karte su zastarele.

Nakon sat vremena sam izgubio volju...kao da ponovo igram Far Cry 3.

Nakon sat vremena sam izgubio volju...kao da ponovo igram Far Cry 3.

U tome je I fazon, sve je isto, samo promenjeni protagonisti, dodati slonovi I promenjen teren, mislim sto bi menjali hemiju koja im je uspesna (bas sam otisao na zvanicnu FB stranicu od FC-a, svi jedva cekaju izlazak igre ukljucujuci I mene, jer mi je FC3 bilo jedno od najboljih SP FPS iskustava) I donosi brdo prodanih kopija I novca :)

Probah i ja, takodje sve na ultra, fps 45-60 ali postoji neki stuttering. Mozda da sacekamo jos koji dan.

radice ona sa patchevima ovo nije toliko strasno, tuzno je sto svaku igru mozemo ljudski odigrati godinu dana posle njegov izlaska i to kopiju kopije kopije, jer ideja nema, jer nema sta novo da se smisli, jer je profit jedino za sta zivimo danas, a to ces nas unistiti samo cemo jednom da poludimo od tolikog zla da se ima i zeli...uvek sam cekao ove igre sa nestrpljenjem ali ovo nema smisla, ja gledam ovaj video fc4 i ovo je isto ko fc 3 ista ****na mehanika, pa dal je moguce da nisu nista promenili osim tri slona i cetri drveta...

Poslednja izmena:
Znaci ubisoft optimizacija. Da se ne nadamo :) Ove poslednje tri igre za pc, pa svaka ima neki stuttering. Pokusavam da nateram sebe da se zbrzim i da ih odigram i da liferujem iste sa harda al ne ide mi nikako.

Mada ko zna mozda je ovo stvarno graficki skok pa vredi uzeti dve 970sli, ja cu ih kupiti ali mi i pokazite tu lepotu i razliku u odnosu na druge igre, nije problem :D

Vrh Dno