^..ja sam cuo da im treba prvo u noge pucati , pa kad uspore sneek+vats sa puskom u vugla.
Jos uvek nisam nasao "cuvenog" Boona tj. nisam isao do odredjenog grada, hteo sam da proverim sta ima gore severnije 🙂
1 na 1 mi nije lose islo, pucam sa repeater gun (mislim da se tako zove, kaubojska puska) iz daljine, naljutim ga, krene na mene i jos par puta, onda sam bezao oko nekog kamena dok on nije napao ED-a a ja ga sa ledja punio olovom i jedva sam ga ubio. Medjutim sada ih ima goooomila gore a nema sanse da prezivim.
U svakom slucaju hvala na odgovorima, idem ipak da nadjem jos jednom saputnika pa cemo onda da vidimo kako ce proci obracun kod OK (deathclaw) Corala 😉
Takodje ... koristi oruzije kao Assault Rifle/Carabine 😉)) sve ostalo je manje vise beskorisno
Uzmi za pomocnika Boon-a,on je zakon 😉
Šljaka li taj multi core patch i odakle se skida?
Jos uvek nisam naleteo na slicno oruzje ? U New Vegasu ili ... ?
Gde si nasao Assault Rifle/Carabine ??? Jos uvek nisam naleteo na slicno oruzje ? U New Vegasu ili ... ?
Za Deathclaw-e samo snajper! Ubio sam sigurno preko 20-ak komada tako, mozda sam jedanput ili dvaput zaginuo, zbog svoje nepaznje! 🙂
chava moze mali opis tehnike?
ubio sam jednom jednog snajperom, al kad ih je 2-3 dotrce i odvale me...
Hehehehe necete verovati kako sam ih ubio ! Isao sam skroz okolo i dosao sa leve strane mape (isao sam do Great Khan-ova) i naletim na jednog samog koga sam uz malo muke ubio. Posle toga ih je bilo jos 2 kom i izdaljine sam iz hidden moda gadjao jednog manjeg i ubio ga sa 3 metka (gadjam sa Cowboy repeater). Posle toga me napada drugi i njega gadjam iz daljine dok se ne priblizi. Cim se priblizi pocnem da se krijem iza jedne velike stene i ako me juri da trcim u krug dok naravno pucam sve vreme u njega. E posle toga je vec bilo lakse, iskoristio sam mali bug. Kad su dovoljno daleko mozete da ih gadjate i pogodite ali oni i dalje idu svoju rutu napred nazad i ne napadaju dok se ne priblizite malo 🙂
da li treba preci osnovni Fallout 3?
Hehehehe necete verovati kako sam ih ubio ! Isao sam skroz okolo i dosao sa leve strane mape (isao sam do Great Khan-ova) i naletim na jednog samog koga sam uz malo muke ubio. Posle toga ih je bilo jos 2 kom i izdaljine sam iz hidden moda gadjao jednog manjeg i ubio ga sa 3 metka (gadjam sa Cowboy repeater). Posle toga me napada drugi i njega gadjam iz daljine dok se ne priblizi. Cim se priblizi pocnem da se krijem iza jedne velike stene i ako me juri da trcim u krug dok naravno pucam sve vreme u njega. E posle toga je vec bilo lakse, iskoristio sam mali bug. Kad su dovoljno daleko mozete da ih gadjate i pogodite ali oni i dalje idu svoju rutu napred nazad i ne napadaju dok se ne priblizite malo 🙂
...pa da! tako sam i ja cuo da treba... prvo im onesposobis noge , posle vats+sneek u vugla , a ako se priblize sigurno ima neka dobra sacmara za finish... boranija je to:d... kontam da treba nabudziti i critical, tj. sunjanje, i gun skill? Ja tako sad ove male gustere ubijam...sve mi ih zao kad rucicama pokriju oci😀... tek sam krenuo ida igram..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari