Krenuo sam sledecim redosledom : Goodsprings,Primm,Mojave Outpost,Nipton
![]()
@jafazec: U Novacu.
Mislim da sam naisao na glitch,mada nisam siguran,pa zato moram da proverim ovde
Odradih Boonov quest,sve kul,pridruzio mi se,medjutim primetio sam da kada mu dajem stvari u inventar,u njegovom inventaru nema njegove puske iako on iz neceg puca prilikom borbe..Takodje,jako cesto trci bez psuke na ledjima ili u rukama i onda odjenom pocne da puca kad naletimo na nesto..Jel je kod vas ima ta puska njegovom inventaru?Jel mozete da je uzmete/koristite?
VRH ! Ajde ako nadjes jos koje mesto iz igrice pa okaci ovde.
Stojcha & G!!! hvala! Zbunilo me to sto sam nasao na netu da je stvarno moguce da Boone izgubi svoju pusku,tj da postoji taj neki glitch...
ja imam problem taj sto mi čiča vargas (ili vergas,zaboravih) trazi od mene da odem tamo gde je ona raketa da izrokam valjda sva cudovista i onda ce on meni za uzvrat da kaze gde je vidio čikicu u sakou sa kockicama.ja dodjem i poubijam mutante (zelene i crvene) i nista se ne desi,ja opet kod njega a on kaze da i dalje ceka
Gde si ovo naso, ocu ovo sesirce![]()
***, Indijanin sesir ne moze da se pokupi, kao ni koske
Inace ovo i razne druge bizarre stvari se mogu naci lutanjem kad se izabere jedan perk na samom pocetku (zaboravio sam kako se zove)...
Inace ovo i razne druge bizarre stvari se mogu naci lutanjem kad se izabere jedan perk na samom pocetku (zaboravio sam kako se zove)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari