^..ja sam cuo da im treba prvo u noge pucati , pa kad uspore sneek+vats sa puskom u vugla.
Jos uvek nisam nasao "cuvenog" Boona tj. nisam isao do odredjenog grada, hteo sam da proverim sta ima gore severnije
1 na 1 mi nije lose islo, pucam sa repeater gun (mislim da se tako zove, kaubojska puska) iz daljine, naljutim ga, krene na mene i jos par puta, onda sam bezao oko nekog kamena dok on nije napao ED-a a ja ga sa ledja punio olovom i jedva sam ga ubio. Medjutim sada ih ima goooomila gore a nema sanse da prezivim.
U svakom slucaju hvala na odgovorima, idem ipak da nadjem jos jednom saputnika pa cemo onda da vidimo kako ce proci obracun kod OK (deathclaw) Corala![]()
Takodje ... koristi oruzije kao Assault Rifle/Carabine)) sve ostalo je manje vise beskorisno
Uzmi za pomocnika Boon-a,on je zakon![]()
Šljaka li taj multi core patch i odakle se skida?
Jos uvek nisam naleteo na slicno oruzje ? U New Vegasu ili ... ?
Gde si nasao Assault Rifle/Carabine ??? Jos uvek nisam naleteo na slicno oruzje ? U New Vegasu ili ... ?
Za Deathclaw-e samo snajper! Ubio sam sigurno preko 20-ak komada tako, mozda sam jedanput ili dvaput zaginuo, zbog svoje nepaznje!![]()
chava moze mali opis tehnike?
ubio sam jednom jednog snajperom, al kad ih je 2-3 dotrce i odvale me...
Hehehehe necete verovati kako sam ih ubio ! Isao sam skroz okolo i dosao sa leve strane mape (isao sam do Great Khan-ova) i naletim na jednog samog koga sam uz malo muke ubio. Posle toga ih je bilo jos 2 kom i izdaljine sam iz hidden moda gadjao jednog manjeg i ubio ga sa 3 metka (gadjam sa Cowboy repeater). Posle toga me napada drugi i njega gadjam iz daljine dok se ne priblizi. Cim se priblizi pocnem da se krijem iza jedne velike stene i ako me juri da trcim u krug dok naravno pucam sve vreme u njega. E posle toga je vec bilo lakse, iskoristio sam mali bug. Kad su dovoljno daleko mozete da ih gadjate i pogodite ali oni i dalje idu svoju rutu napred nazad i ne napadaju dok se ne priblizite malo![]()
da li treba preci osnovni Fallout 3?
Hehehehe necete verovati kako sam ih ubio ! Isao sam skroz okolo i dosao sa leve strane mape (isao sam do Great Khan-ova) i naletim na jednog samog koga sam uz malo muke ubio. Posle toga ih je bilo jos 2 kom i izdaljine sam iz hidden moda gadjao jednog manjeg i ubio ga sa 3 metka (gadjam sa Cowboy repeater). Posle toga me napada drugi i njega gadjam iz daljine dok se ne priblizi. Cim se priblizi pocnem da se krijem iza jedne velike stene i ako me juri da trcim u krug dok naravno pucam sve vreme u njega. E posle toga je vec bilo lakse, iskoristio sam mali bug. Kad su dovoljno daleko mozete da ih gadjate i pogodite ali oni i dalje idu svoju rutu napred nazad i ne napadaju dok se ne priblizite malo![]()
...pa da! tako sam i ja cuo da treba... prvo im onesposobis noge , posle vats+sneek u vugla , a ako se priblize sigurno ima neka dobra sacmara za finish... boranija je to:d... kontam da treba nabudziti i critical, tj. sunjanje, i gun skill? Ja tako sad ove male gustere ubijam...sve mi ih zao kad rucicama pokriju oci... tek sam krenuo ida igram..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari