Šta je novo?

Fallout: New Vegas

^

10+ ;)

Ehhh, fallout 2 ubedljivo po meni najbolji rpg... Ikada :) iako sam svojevremeno imao zamerke sada bi cuto ko zaliven kada bi prvobitni fallout 3 ugledao svetlost dana... ***... Ej oni pacovi ispod nuklearke sto planiraju da osvoje sve misim... ***!

genijalna je dvojka, prica je fantasticna zaista.
hvala na linku G, jak mi je unarmed skill pa sam isprebijao celu bishopovu kucu i izasao. :)

sad muku mucim s pariah dog-om dok ga se ne ratosiljam u vojnoj bazi.

Upravo sopingovao Vegas sa svim DLC-ovima pa ce n a tenane da se pici dok ne izadje skyrim :)

Upravo sam uzeo da igram.
Imam 10-ak sati igranja i mogu reci da je igra mnogo bolja od Fo3. Fo3 je za mene bio malo povrsan, sa losom glavnom pricom, nekako lak takodje...
Jedna od glavnih stvari kojih se secam iz Fo1 & 2 je ta sto su bili jako teski.

Igru je ipak uradio Obsidian Entertainment koji je sacinjen od dosta ljudi koji su radili prva dva dela Fallout-a (Interplay)

Meni bas obrnuto sto se tice price, trojka mi nekako i originalnija i s boljom atmosferom.

Zavrsih je pre nekoliko dana.

Utisak i dalje isti, Fo:NV je dosta bolji od Fo3.
Side questovi su opet bolji od main questa...

Glupo je uporedjivati sa Fo1&2.
Te igre imaju status legendi kod mene u "knjizi" :)

Ako nekoga zanima pojavila se Fallout New Vegas Ultimate Edition(19gb) u poznatim "prodavnicama" .
Posto jos nisam igrao mislim da je ovo prava prilika. :type:

Upravo sam uzeo New Vegas Ultimate Edition (naravno, ne original :) ) pa me zanima da li postoje neki dobri modovi koje mi preporucujete.

Evo i ja cepam, mapa je OGROMNA ali malo monotono, previše opcija, čitanja i mozganja, gubi se čar.

Za neke je bas to car :) ta mapa je i mala u poredjenju sa Skyrim-om

Aa dobro nemoj preterivati sad. Ja samo više volim kad se u par jednostavnih poteza snađeš gde ti je šta i kuda treba da ideš, nisam ja navikao na ovako nešto.
Više sam okrenut jednostavnosti koju mi nudi Rainbow Six-Vegas i sl.

Raibow six vegas i fallout vegas. Mislio si da su slicne?

Ovo je dobro.

Bože sveti! Naučite da čitate šta piše, ne ono šta vam odgovara!
Kažem, odgovara mi jednostavnost komandi u toku igre kod RS-Vegas, ne govorim da su same igre SLIČNE!

Ali šta može da bude komplikovano kod FPS/TPS?

imam... malo veci problem.
prelazim igru vec cetvrti put, ista je verzija svaki put.
na quest-u sam "there stands the grass", kada se ide u onaj vault 22, da se istrazi sta se desava sa biljkama i onom ghoul-icom. najlaganije sam oljustio sve biljcice i spasio ono cudo, ali mi sada ona trazi da spalim sve. tu nailazi problem. ne mogu da zapalim gas!:( tj., uspevam da ga zapalim sa gauss rifle(ali zato frag granate i flamer nece), ali izgori prvih par metara hodnika i onda vatra staje. gasio igru, ponovo ucitavao save... sve isto. a, naravno, ne mogu da izadjem vani, jer su vrata zakljucana(probao sam i da odzeparim onu zensku, lai u dzepu ima samo neki papiric sa kodom, nema kljuca). poseban je problem sto mi je prethodni save nekih ~2h ranije.
ideje?

Vrh Dno