Šta je novo?

Fallout: New Vegas

Ma, garant ga izveo pred dinosaurusa, na sopstveni snajper i stavio crvenu beretku :d Bag u igri (šala, naravno)
Posted via Mobile Device

Daj ne serite ***, taman sam poceo da trazim tog Boon-a i sad ste mi otkrili lokaciju :(

Mnogo smo ti otkrili.
ionako ćeš da dodješ do njega u okviru glavnog zadatka.
Posted via Mobile Device

Ja trenutno na 35+ sati igre,22lvl,jos nisam ni usao u strip,mnogo se majem,istrazujem,svasta moze da se vidi i nadje :D

Sto ubi Boon-a, leba ti? :mad:

ma ja htio da ga zeznem i doveo onog njegovog kolegu i stavio beretku i Boone toknuo kolegu i ja mislio super kad ovaj poce da me ispituje gde ti je dokaz da je ovaj kriv i ja reko nemam ga naravno i on se kao nesto naljutio i ja ga s ledja magnumom :D

e ja sam malo pogresio,nije radijacija bila kriva sto nisam mogao da hodam,vec sam bio pre natrpan stvarima :D

p.s. kako bre vise i ja da dobijem nekog kolegu? jel moze neko deteljano da mi objasni gde da odem i sta da uradim? (sto se tice snajperiste iz Novaca on ne dolazi u obzir ker sam njega ubio)

Hahahaha ebi ga, koliko sam skapirao on je jedan od boljih pomagaca u igri, imas sve na wikipedi-ji, koliko ja znam imas u Primm-u onog malog robotica ED-a i imas u New Vegasu tj. kod The King-a psa koga treba da izlecis, njih sam ja pokupio a za ostale ces morati da procitas

Pozz

e jel zna neko kako i sta treba da se radi u vault 22? ubih se trazeci. nasao sam prvo karticu da bih otkljucao vrata koja vode kroz tunele u oxy.room i tamo sam u ormaricu nasao neke ketridze u svakom slucaju moram da downloadujem nesto sa kompjutera nekog a veze nemam gde vise i sta da trazim

e jel zna neko kako i sta treba da se radi u vault 22? ubih se trazeci. nasao sam prvo karticu da bih otkljucao vrata koja vode kroz tunele u oxy.room i tamo sam u ormaricu nasao neke ketridze u svakom slucaju moram da downloadujem nesto sa kompjutera nekog a veze nemam gde vise i sta da trazim

http://fallout.wikia.com/wiki/There_Stands_the_Grass

Ja sam se tu zadrzhao dobrih sat vremena, ako ne i vishe. Za Vault 34 da ne pricham... Generalno najvishe "mrzim" zatvorene prostore jer tu najvishe vremena izgubim, svaki coshak mora da se proveri i to tako traje po nekoliko sati.

Do sad imam 61h a main quest nisam skoro ni pipnuo. :D

Prilozi

• FalloutNV 2010-11-03 21-35-50-90.jpg
    FalloutNV 2010-11-03 21-35-50-90.jpg
    196.4 KB · Pregleda: 96
a zna li ko kako da se udje u fabriku oruzja?

ED-E se vratio :)

ED-E ponekad hoce da ostane u kazinu hotela kod MR _____ (zaboravih mu ime) kog sam ja inace ubio (starac u nekoj komori).

da ali moj skill obijanja je 20

Ljudi kako ste resili konstantno padanje igrice, odnosno da li imate tih problema? Pokusao sam da tweakujem ini fajlove ali nista ne pomaze, update takodje.

Ljudi kako ste resili konstantno padanje igrice, odnosno da li imate tih problema? Pokusao sam da tweakujem ini fajlove ali nista ne pomaze, update takodje.

Za 12-ak sati igranja, nisam imao jedan jedini random crash. Desavalo mi se da igra spuca kad je alt-tabujem, ali nikad u toku regularnog igranja.

U tvom slucaju, problem je verovatno do prestarele graficke karte. Probaj da skines najnovije drivere, pa vidi kako ce se ponasati, mada tesko da ces osetiti neko drasticno poboljsanje. Iskreno, meni nije jasno kako si uopste poterao New Vegas sa 7300GS-om... :)

Igram je na laptopu, doduse starom, sa 9800gts. Radio mi je fo3 relativno ok na toj grafici. 4gb rama, c2d.

Pokusao sam da promenim ovu ai vrednost u iniju, ali sad nisam siguran da li to uopste ima efekta posto sam menjao fallout.ini koji jeste bio zakljucan.

Skinuo sam sad ovaj dll iz teme, kao i ovaj performance mod, (preliminary-5-34832.zip).

Koja podesavanja bi ste uopste preporucili za 9800gts, ako uopste moze da se igra igrica na tako staroj grafickoj. Pokusao sam da teram u 1920x1200, fo3 mi je radio.

*edit*

Uzgred, cini mi se da cu def morati da probam to sa iskljucivanjem izraza lica, jer i dok sam unutar prostorije, igrica neverovatno uspori kada pogledam neku osobu, cim se okrenem na drugu stranu radi jako brzo. Uzgred, kako proveriti fps?

Poslednja izmena:
*** ja se zeznuh,ja krenuh protiv cezara nespreman na kraju igre sad ne mogu da se vratim a kad dujem u selo skoce mi njih peteoro samelju me i cao

Igram je na laptopu, doduse starom, sa 9800gts. Radio mi je fo3 relativno ok na toj grafici. 4gb rama, c2d.

Jedino mi update drivera pada na pamet. Generalno gledano, trebalo bi da ti radi ok na toj konfi. Jel' ti se ova iskakanja desavaju samo prilikom igranja New Vegasa, ili umeju da se dese i u drugim naslovima?

Btw, skini FRAPS za testiranje FPS-a.

Uglavnom se ne desavaju, ali ne igram neke nove igrice, igrao sam FH2 (bf2 dakle) i civ 4, uglavnom samo to. Na prethodnom laptopu, koji je u sustini bio isti samo sa 8800gtx cini mi se, presao sam bioshock (i zatim su mi ukrali laptop). Mislim da su bila cak i visoka podesavanja, ali je rezolucija bila manja 1680x1080 ili koliko vec.

Sta predlazes za podesavanja, ja uglavnom ni ne diram AA zato sto je pixel toliko sitan na ovoj rezoluciji i 17" da mislim da ne bi pravilo neku razliku.

Smanji rezoluciju, AA i AF iskljuci, kao i V-sync. Detalje stavi na medium, pa probaj tako.

Vrh Dno