Da odgovorim sebi: nije kod nas stizao CE, pitao sam danas.Jel ima negde CE da se uzme i koliko košta? Na games sajtu nema New Vegasa.
Sto ubi Boon-a, leba ti?![]()
e ja sam malo pogresio,nije radijacija bila kriva sto nisam mogao da hodam,vec sam bio pre natrpan stvarima
p.s. kako bre vise i ja da dobijem nekog kolegu? jel moze neko deteljano da mi objasni gde da odem i sta da uradim? (sto se tice snajperiste iz Novaca on ne dolazi u obzir ker sam njega ubio)
e jel zna neko kako i sta treba da se radi u vault 22? ubih se trazeci. nasao sam prvo karticu da bih otkljucao vrata koja vode kroz tunele u oxy.room i tamo sam u ormaricu nasao neke ketridze u svakom slucaju moram da downloadujem nesto sa kompjutera nekog a veze nemam gde vise i sta da trazim
a zna li ko kako da se udje u fabriku oruzja?
kako kad je zakljucano? to jest svakome je zabranjen ulaz.Na glavni ulaz pored prodavca.
kako kad je zakljucano? to jest svakome je zabranjen ulaz.
e ljudi pretvorio sam mr.housa u dvopek sa bacačem plamena![]()
kako kad je zakljucano? to jest svakome je zabranjen ulaz.
e ljudi pretvorio sam mr.housa u dvopek sa bacačem plamena![]()
da ali moj skill obijanja je 20
ED-E ponekad hoce da ostane u kazinu hotela kod MR _____ (zaboravih mu ime) kog sam ja inace ubio (starac u nekoj komori).
da ali moj skill obijanja je 20
Ljudi kako ste resili konstantno padanje igrice, odnosno da li imate tih problema? Pokusao sam da tweakujem ini fajlove ali nista ne pomaze, update takodje.
Igram je na laptopu, doduse starom, sa 9800gts. Radio mi je fo3 relativno ok na toj grafici. 4gb rama, c2d.
Ljudi kako ste resili konstantno padanje igrice, odnosno da li imate tih problema? Pokusao sam da tweakujem ini fajlove ali nista ne pomaze, update takodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari