Šta je novo?

Fallout: New Vegas

Jel ima negde CE da se uzme i koliko košta? Na games sajtu nema New Vegasa.

@ G!!!
Mozes li da ponovis ono oko weapon mod buga kako funkcionise?Kod mene sta god radio nece da ubaguje da mi promeni modove koje ima prodavac?! Ne mogu vise da se nerviram kakve mi sugave modove nude,tj za sada mi nude samo long barrel za varmint rifle i neki mnogo jadan scope za 9mm...

dodjes do prodavca u novac-u
snimis poziciju, pogledas sta ima kupis ako ti odgovara (ako si kupio onda jel opet sacuvaj :) )
exit to main menu (krucijalno!)
load last save
viola, prodavac ima nov set modova na raspolaganju
ja igram sa drugim patchem instaliranim, ne znam da li toga ima bez njega

kontam da nije bug, vishe je glitch, mislim ipak treba da se malo izmaltretiras da bi imao neke koristi :)

p.s. kad se ozenite sve se manje igrate :|

dodjes do prodavca u novac-u
snimis poziciju, pogledas sta ima kupis ako ti odgovara (ako si kupio onda jel opet sacuvaj :) )
exit to main menu (krucijalno!)
load last save
viola, prodavac ima nov set modova na raspolaganju
ja igram sa drugim patchem instaliranim, ne znam da li toga ima bez njega

kontam da nije bug, vishe je glitch, mislim ipak treba da se malo izmaltretiras da bi imao neke koristi :)

p.s. kad se ozenite sve se manje igrate :|

I ja igram sa drugim patchom i nikako mi to ne uspeva,a identicno tako radim..Kod mene je ubagovao glitch :d
Ja nasao slucajno exploit u Vault 11 valjda..Kad napadnu roboti,pa kad se pristupi mainframe-u za lockdown override,moze da se napuca kolko god zelite XP-a...Ja slucajno kliknuh 3x dobih 1500xp,i batalih posle toga,nekako mi je to vec isto ko da koristim trainer neki...
Hvala u svakom slucaju ;)

Stigao sam do gradica Nipton i sad sam u dilemi..

Stigao sam do gradica Nipton i sad sam u dilemi..da li se gubi puno expa ako pobijem one legionare(dobijaju se lepe puske i onaj glavni ima motorni noz :p) .. i ugasim quest u kome bi trebao da pricam po gradovima da ce proci kao Nipton...? Koliko se expa dobija na tom questu?
nipton.jpg

Poslednja izmena:
Stigao sam do gradica Nipton i sad sam u dilemi..da li se gubi puno expa ako pobijem one legionare(dobijaju se lepe puske i onaj glavni ima motorni noz :p) .. i ugasim quest u kome bi trebao da pricam po gradovima da ce proci kao Nipton...? Koliko se expa dobija na tom questu?
nipton.jpg

Ako ces zbog kvesta onda mora da radis sa legionarima a ako ces zbog xp nemas potrebe, vecina gmazova se obnavlja na par dana tako da imas neogranicen izvor xp-a.

Eh, nestao mi je robot!

Znaci moci cu da zavrsim igru na neki od nacina i ako budem ubijao legionare?
...da mi se nesto ne ubaguje jer sam ubio nekog bitnog NPC-a!?

Kad ubijes bitnog NPCa iskoci ti prozorce sa porukom da si ubio nekog blabla, ako je bas bitan onda u poruci pise i da neces moci da nastavis main quest.

meni su ubili onu Cass i posle nekog vremena pojavi se poruka na ekranu da se Cass vratila u Mojave outpost, mada nisam isao tamo da vidim jeli se stvarno vratila

Brate zombi! Baš sam sada počeo da gledam The Walking Dead :D

sinoc na Fox Crime :)

koji je najbolji način za ubijanje onih je*enih pčela ili sta li su vec,velike ose.pre smjesno je koliko su jake naspram svega u igri,ubodu te 3 puta i dovidjenja a ja porosim sve sta imam jednu dvije da ubijem,a kad se zalete 4 komada na tebe pozdravi se za 2 sek.

Kao pacovi na početku u Morrowind-u :D

ma bezveze.treba doci do onih brotherhood of steel namucio sam se ko niko,stavili na put 100 ****nih pčela.ubijem 3-4 sav srecan potrosio sve stimpak-e i municiju ja mislim gotovo kad izlecu jos 4 odjednom-hvala,dovidjenja

koji je najbolji način za ubijanje onih je*enih pčela ili sta li su vec,velike ose.pre smjesno je koliko su jake naspram svega u igri,ubodu te 3 puta i dovidjenja a ja porosim sve sta imam jednu dvije da ubijem,a kad se zalete 4 komada na tebe pozdravi se za 2 sek.

..probaj bacacem plamena ako imas... po svoj logici bi trbalo da im sprzi krila:-devil-:
Ja sam tek sam lvl6 i igram na max. tezini, i bogami za sad je dosta teska igra:p... Treba dosta da se taktizira, pogotovo kad se ide ne vise protivnika. Sacmaru vadim tek kad im vidim beonjace :D.

Poslednja izmena:
ja sam level 13 mislim....

Poslednja izmena od urednika:
Koji prodavac u Novac-u ima modove? Jel onaj ljubazan lik u dinosaurusu?

Gadjaj ih sa sto vece daljine dok si u hidden modu, pa kad ti vec dodju blizu onda sacmara i bezi unazad dok ih napucavas u real time modu, ili neki jaci boxer (ja imam neki koji se zove love and ... nesto) ;)

imam jos jedan problem,radim misije za brotherhood of steel i kada sam trazio neku patrolu zarazio sam se radijaciom,i trenutno ne mogu da hodam,usporen je skroz i nekako sam se nakon milion godina dovukao nazad u bazu,da li ima tamo negde doktor?

Ja sam 23. nivo i cazadori (na forumu poznate i kao velike plavo-žute pčele :)) nisu nimalo lake. Imam incinerator i sniper rifle i cowboy repeater i 100 mooda još i prezajebane su. I deathclaw isto. U odnosu na FO3, jedno 3x teži za ubiti.
*****no je sto SPECIAL gotovo da ne moze da se dize. Samo implanti i onaj perk do 10.

da li i za new vegas postoji onaj mod kao za fo3 koji skida lvl cap?

imam jos jedan problem,radim misije za brotherhood of steel i kada sam trazio neku patrolu zarazio sam se radijaciom,i trenutno ne mogu da hodam,usporen je skroz i nekako sam se nakon milion godina dovukao nazad u bazu,da li ima tamo negde doktor?

nadrogiraj se sa RadAway-em, on skida radijaciju :)

i dajte nemojte se zaliti sto ima teskih delova u igri, KONACNO NESTO TESKO! iako je je to po svemu sudeci na par mesta samo

anyway koristite razlicite tipove municija, i razlicite tipove oruzja ako vam vec ne radi ono sto koristite, postavljajte mine, bacajte bombe, nadrogirajte se itd itd :)

Ja kad vidim deathclaw-a dok sam jos sakriven, okrenem se i idem u suprotnom smjeru ;P jednom ih vidjeh 6-7 na gomili, *** ne mogu na kraj da izadjem ni s jednim, tj jedva (20lvl, samnom su Cass i ED-E robot mali) a ne sa 6-7

e ja sam malo pogresio,nije radijacija bila kriva sto nisam mogao da hodam,vec sam bio pre natrpan stvarima :D

p.s. kako bre vise i ja da dobijem nekog kolegu? jel moze neko deteljano da mi objasni gde da odem i sta da uradim? (sto se tice snajperiste iz Novaca on ne dolazi u obzir ker sam njega ubio)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno