...meni odlicno radi Chance's knife
... ili Gobi Campaign scout rifle...5x60:zgran:
Poslednja izmena:
@ G!!!
Mozes li da ponovis ono oko weapon mod buga kako funkcionise?Kod mene sta god radio nece da ubaguje da mi promeni modove koje ima prodavac?! Ne mogu vise da se nerviram kakve mi sugave modove nude,tj za sada mi nude samo long barrel za varmint rifle i neki mnogo jadan scope za 9mm...
dodjes do prodavca u novac-u
snimis poziciju, pogledas sta ima kupis ako ti odgovara (ako si kupio onda jel opet sacuvaj)
exit to main menu (krucijalno!)
load last save
viola, prodavac ima nov set modova na raspolaganju
ja igram sa drugim patchem instaliranim, ne znam da li toga ima bez njega
kontam da nije bug, vishe je glitch, mislim ipak treba da se malo izmaltretiras da bi imao neke koristi
p.s. kad se ozenite sve se manje igrate :|
Stigao sam do gradica Nipton i sad sam u dilemi..da li se gubi puno expa ako pobijem one legionare(dobijaju se lepe puske i onaj glavni ima motorni noz) .. i ugasim quest u kome bi trebao da pricam po gradovima da ce proci kao Nipton...? Koliko se expa dobija na tom questu?
![]()
Ako ces zbog kvesta onda mora da radis sa legionarima
Znaci moci cu da zavrsim igru na neki od nacina i ako budem ubijao legionare?
...da mi se nesto ne ubaguje jer sam ubio nekog bitnog NPC-a!?
Eh, nestao mi je robot!
Eh, nestao mi je robot!
ED-E ?
koji je najbolji način za ubijanje onih je*enih pčela ili sta li su vec,velike ose.pre smjesno je koliko su jake naspram svega u igri,ubodu te 3 puta i dovidjenja a ja porosim sve sta imam jednu dvije da ubijem,a kad se zalete 4 komada na tebe pozdravi se za 2 sek.
koji je najbolji način za ubijanje onih je*enih pčela ili sta li su vec,velike ose.pre smjesno je koliko su jake naspram svega u igri,ubodu te 3 puta i dovidjenja a ja porosim sve sta imam jednu dvije da ubijem,a kad se zalete 4 komada na tebe pozdravi se za 2 sek.
da li i za new vegas postoji onaj mod kao za fo3 koji skida lvl cap?
imam jos jedan problem,radim misije za brotherhood of steel i kada sam trazio neku patrolu zarazio sam se radijaciom,i trenutno ne mogu da hodam,usporen je skroz i nekako sam se nakon milion godina dovukao nazad u bazu,da li ima tamo negde doktor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari