Meni je za sad ok, jedino nekako mi svet deluje skucenije i manje od FO3. Mogli su da naprave mapu malo vecom. Mada je sam stigo samo do onog grada koga su unistili oni "pogani" legionari. Drugo ni na jednu pecini ili vault jos nisam naiso, a verujem da nece biti ni metro tunela jer u Vegasu ni u stvarnosti nema. Zatim nalazio sam neke knjige koje privremeno povecavaju odredjene skilove ima li onih koje povecavaju za stalno? I jos jedno pitanje, da li je neko krenuo na put severno od Sloana, tamo ima nekih Deathclaw-a, pretpostavljam da ih je tesko svaladati kad si 3 lvl. I ima li u ovoj igri bubblehead-ova ili kako se vec zovu one gluposti?
Moze link ka ovom modu, pls.
Iz prvog lica nemam zivaca da igram...
Btw kako su *******e one plave pcele ili sta li vec, nije bilo sanse da ih se rijesim nego sam srecom imao onu ncr radio stanicu za poziv u pomocPa sam zvao rendzera koji se borio s pcelama uspio da rokne njih par a ja ove ostale s ledja
spoiler
gnijezda su im stacionirana u blizini vaulta 22 ( nigdje drugo ih nisam primijetio) i cini mi se da ih se nemoguce rijesiti, staaalno dolaze. Jedva sam se provukao do vaulta 22
Em ih je veoma tesko ubiti em s dva uboda ti oduzmu full hp![]()
...i meni lepo klizi , +60 fpsa na otvorenom. i to sve na high, 1680*1050, xp...tvikovao sam samo ono za multi core, ali nisam video razliku.
...gde skidate modove? konkretno me zanima onaj mod za piciju perspektivu, i da li moze u tom modu da se prebacuje u prvo lice sa F, i radi li tu isto zum na tockicu?
@Medo, javi kad resis problem i na koji nacin si ga resio... mislim da su to decje bolesti, ili mozda cak jos nesto banalnije...
I've been receiving a lot of emails about this, so I thought it important to finally speak out about it. An unofficial 'fix' to performance issues in Fallout: New Vegas has been doing the rounds for the past week as some sort of global solution to all problems. I do not recommend this D3D9 Fix at all, as it causes Fallout: New Vegas to falsely redetect your graphics card as a lower model, and in turn use a lower shader package. It can reduce image quality and cause a range of long-term problems. A much better solution is to use the ToggleEmotions (temo) console command in each Fallout: New Vegas session to temporarily disable facial emotions on NPCs, thereby removing the major source of the slowdowns which may occur in areas where there are several characters. This method will not reduce your image quality or cause other potential problems.
Pa ako nekoga ne mrzi da lupi screen na istom mestu sa i bez .dll-a, da razresimo misteriju![]()
Neko se već pozabavio ovim.
Ako neko vidi razliku koja je vredna gubitka oko 50% performansi onda mu svaka čast.
Evo screen-ova.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^... vec vidim da ce mi igra biti samo: quicksave... quicksave... quicksave... quicksave... kod trgovca... nisam trebao ovo procitati:wall:
Jel mozes da das link za taj mod posto ne mogu nigde da ga nadjem na nexus-u?
Evo ovde nekih tweakova, izmedju ostalih i FOV.Ima li neki FOV mod, da ga malo poveća?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari