Šta je novo?

Fallout: New Vegas

Pa to ti ja i kazem. On samo promeni graficka podesavanja. Pa koji je to tweak? Pa to i ja sam mogu da uradim. Oborim rezoluciju i detalje na medium i kazem ala leti sada igra. Ja mislim da se ti ipak salis sa nama. Meni ovo nista nije pomoglo.

Sa tim dll-om igra radi duplo bolje. Igram na maks. detaljima, 1680x1050, 4xAA/15xAF.

Inace ovaj Vegas mi djeluje bolje nego F3. Mada samo sam poceo.

Ima li kakvih modova sto poboljsavaju texture i sl?

Neki ozbiljan texture mod, kao texture megapack iz fo3, ne verujem da ce brzo.
http://www.newvegasnexus.com/downloads/categories.php
Ovde ti je sve sto je izaslo, za sada. Dosta brzo se izbacuje nesto novo, ali sto sam licno nasao za korisno je Realistic Lighting and Color mod, koji je Wahad okacio na prethodnoj strani i New vegas reanimated mod. Prebacuje se polako i dosta stvari iz starog fo3...

Sa tim dll-om igra radi duplo bolje. Igram na maks. detaljima, 1680x1050, 4xAA/15xAF.

Inace ovaj Vegas mi djeluje bolje nego F3. Mada samo sam poceo.

Moj prvi utisak je isti kao tvoj. Endžin je isto, izvođenje isto ali se vidi razlika u pristupu i dizajnu igre. Nisam puno igrao ali mi se čini dosta bolje.

Mada mi se desilo nešto što nisam doživeo u igrama otkad imam Windows 7, igra je zapucala načisto pri učitavanju zone, sva sreća pa je moguće ubiti proces u Win7 u takvim slučajevima dok da je u WinXP u pitanju morao bih restart. To je jedini bag na koji sam naišao a igru sam zakrpio sa oba apdejta.

Igram na very hard + hardcore. Fino je izazovna i valja paziti koga i kada napadaš. Najs.

Moj prvi utisak je isti kao tvoj. Endžin je isto, izvođenje isto ali se vidi razlika u pristupu i dizajnu igre. Nisam puno igrao ali mi se čini dosta bolje.

Mada mi se desilo nešto što nisam doživeo u igrama otkad imam Windows 7, igra je zapucala načisto pri učitavanju zone, sva sreća pa je moguće ubiti proces u Win7 u takvim slučajevima dok da je u WinXP u pitanju morao bih restart. To je jedini bag na koji sam naišao a igru sam zakrpio sa oba apdejta.

Igram na very hard + hardcore. Fino je izazovna i valja paziti koga i kada napadaš. Najs.

Ja sam tek level 3, ali cini mi se da je Vegas nekako ozbiljnije napravljen, bar za sada? Nadam se da nece biti smijesnih F3 situacija i kvestova, od kojih i Oblivion pati.

Takodjer igram na very hard + hardcore, mada hardcore je vise dosadan nego izazovan.

Neki ozbiljan texture mod, kao texture megapack iz fo3, ne verujem da ce brzo.
http://www.newvegasnexus.com/downloads/categories.php
Ovde ti je sve sto je izaslo, za sada. Dosta brzo se izbacuje nesto novo, ali sto sam licno nasao za korisno je Realistic Lighting and Color mod, koji je Wahad okacio na prethodnoj strani i New vegas reanimated mod. Prebacuje se polako i dosta stvari iz starog fo3...

Hvala.

Auuuu par modova tako mnogo poboljšavaju igru da je to nešto nenormlano. Onaj kolorit mod što sma okačio tako je oživljava i DOF daje šmek a i ovi ostali, stvarno super.. Mnogo bolji utisak za sada neko FO3

Za 2 dana koliko je igram mogu reći da sam ozbiljno razočaran .
Daću joj šansu još max 1 dan ali nemogućnost da se vodi više od 1og ljudskog saputnika debelo naginje ka deinstalaciji ovog razočarenja .

Auuuu par modova tako mnogo poboljšavaju igru da je to nešto nenormlano. Onaj kolorit mod što sma okačio tako je oživljava i DOF daje šmek a i ovi ostali, stvarno super.. Mnogo bolji utisak za sada neko FO3

A jesu li kod tebe brda u blizini dobila pojaseve narandzaste-crvenkaste boje, mislim od pomenutog moda ?

Prilozi

• FalloutNV 2010-10-24 23-06-44-13.jpg
    FalloutNV 2010-10-24 23-06-44-13.jpg
    327.9 KB · Pregleda: 144
Nope, sve radi kako treba...

meni to deluje kao jako zanimljiva igra i sve ali ja to jednostavno ne znam da igram,a volio bih. ubi mene ako ja shvatam zasto cas moze da se puca u onoj slow motion finti i sta treba da se napuni da bi to moglo dase radi itd itd,steta sto nema nikakav prirucnik normalan

Kolika je mapa ***, nerealna :)

tri sa tri, nista manja, nista veca od fo3, razocaravajuce po tom pitanju...

tri sa tri, nista manja, nista veca od fo3, razocaravajuce po tom pitanju...

Ali ima dosta vise da se igra, bolje je od FO3 dosta uradjena prica i interakcija i cini mi se da ce biti dosta duza posto ja mora da zavirim pod svaki kamen a malo su i jaci protivnici nego u 3jci.

realno ovde mnogo braze naleces na sadrzaj nego u fo3 ... meni zaista deluje mnogo mnogo mnogo bolje... samo eto to fp izvodjenje... uopste nije bil o potrebno al stas, bethesda je to

Za 2 dana koliko je igram mogu reći da sam ozbiljno razočaran .
Daću joj šansu još max 1 dan ali nemogućnost da se vodi više od 1og ljudskog saputnika debelo naginje ka deinstalaciji ovog razočarenja .

Moguce je da broj saputnika zavisi od tvoje charisme, bar je tako bilo ranije. Ne secam se da li je to vazilo za F3 ali i tamo si onako mogao da vodis samo jednog humanoidnog saputnika, a i oni su cesto vise smetali nego pomagali, mada bilo je nacina da se vode svi likovi moguce da to postoji i ovde uzmi i googlaj malo.

Koliko vidim postoji i mod koji dozvoljava vodjenje 99 companiona.

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35006

Poslednja izmena:
ima li neko kuce da se vodi, gde se dobije?

meni to deluje kao jako zanimljiva igra i sve ali ja to jednostavno ne znam da igram,a volio bih. ubi mene ako ja shvatam zasto cas moze da se puca u onoj slow motion finti i sta treba da se napuni da bi to moglo dase radi itd itd,steta sto nema nikakav prirucnik normalan

To koliko puta mozes da pucas u VVATS-u zove se action points ili bar ono sto je od njih ostalo iz originalnig Fallout-a. Svaka akcija oduzima odredjeni broj AP-a, i kad se istrose treba vremena da se napune, tako da ne mozes da ih koristis stalno.

Moguce je da broj saputnika zavisi od tvoje charisme, bar je tako bilo ranije. Ne secam se da li je to vazilo za F3 ali i tamo si onako mogao da vodis samo jednog humanoidnog saputnika, a i oni su cesto vise smetali nego pomagali, mada bilo je nacina da se vode svi likovi moguce da to postoji i ovde uzmi i googlaj malo.

Možeš voditi 1og humanoidnog i 1 robotskog saputnika . A ima par zanimljivih humanoidnih i želeo bi ih sve u svom timu .

Možeš voditi 1og humanoidnog i 1 robotskog saputnika . A ima par zanimljivih humanoidnih i želeo bi ih sve u svom timu .

Evo imas gore u mom postu link ka modu koji ce omoguciti da se vode vise ljuudi sa sobom, pa probaj. Ja nisam nasao jos ni jednog companiona tako da neznam kako radi.
Mada je ocigledno da ce tada igra biti mnogo laksa.

Takodje svaki saputnika ima svoj quest.
Npr.
Ako uzmete Veronicu dobijate pristup BoS misijama

Takodje svaki saputnika ima svoj quest.
Npr.
Ako uzmete Veronicu dobijate pristup BoS misijama

Nisam uzeo Veronicu a cepam BoS misije uveliko :d

Uzgred, mislim da jos nisam ni nasao tu Veronicu koju spominjes.

Poslednja izmena:
Nisam uzeo Veronicu a cepam BoS misije uveliko :d

Uzgred, mislim da jos nisam ni nasao tu Veronicu koju spominjes.

:)
Ona je njihov dobavljač. Mislio sam da moraš nju da imaš da bi te uvela u bunker. Ja slučajno naleteo na nju na lokaciji 188 Traiding Post. Uglavnom je melee orijentisana.

@illidan
u vezi psa
Rex

Da li se meni cini... ili se ova grafika i fizika nije makla dalje - od Obliviona 2006 ?

Znam da je RPG i da vam nije vazno... samo da proverim moj utisak.

New Vegas Stutter Remover

Momak koji radi ovaj mod (jos uvek je u razvoju, ali koliko kapiram poslednja verzija radi) je odradio slicne modove za Oblivion i Fallout 3. Dosta ljudi je pogodjeno ovim bug-om za koji je odgovoran Gamebryo zbog lose sinhronizacije frejmova. Najvise se primecuje kada je FPS idealan (60 FPS za 60 Hz), ali cela scena nekako preskace na svaki sekund. ja licno bez njegovih modova nisam mogao da istrpim da igram ni Oblivion ni Fallout 3. Toplo preporucujem svima.

:)
Ona je njihov dobavljač. Mislio sam da moraš nju da imaš da bi te uvela u bunker. Ja slučajno naleteo na nju na lokaciji 188 Traiding Post. Uglavnom je melee orijentisana.

Setio sam se, nasao sam je ali je Boone mnogo bolji, snajperise, otkida glave svima zivima a u hodnicima kasapi nozem samo tako :D
Ima vise nacina da upadnes kod njih, ja naso 2 nacina koji nemaju veze sa tom zenskom i odabrao najgori po mene, tj ukvario sam NCR reputaciju da bih usao kod njih.

Ima li neki mod koji pojacava damage kod oruzja? Jako me smara sto nikoga sa ovim slabijim oruzjem ne mozes da ubijes kada pucas u glavu. A u telo pogotovo.

Auuuu ***, koliko je igra teza od FO3... Supermutantima i Giant Radscorpionsima ne mogu ni da prismrdim zbog njihovog j****** Damage Thresholda! Kakvi crni Sneak Attack kritikali sa 100% popravljenim puskama sa Armor Piercing municijom... Ni da ih ogrebem.

Savet za one koji nisu jos skontali ili koji tek treba da krenu sa igranjem: iz Goodspringsa idite na JUG, i grubo receno, resavajte kvestove i obilazite mapu u smeru suprotnom od kazaljke na satu!

Uh jesam li ja požurio ili toliko brzo se treba obračunati sa Benny-em, posle 6h igranja imam misiju da odem tamo kod njega, završio sam pa sve šta sam naišao usput, lvl 9 sam, skoro 10 :S. Jesam li ja to malo požurio ili?

Nazad
Vrh Dno