Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kupim power armor, moj komsija kupi power armor mini. Selac ! Nice :D

Poslednja izmena:
dobar je teaser, nema sta. sve je tu. samo da ne bude fp

Poslednja izmena:
Do jeseni 08 ko zna da li cu da budem ziv i da li ce da mi se uopste igra.

Veruj mi,Fallout ce uvek da ti se igra ;)

Nego,extra je teaser. Priznajte,ipak nas je prijatno iznenadila Bethesda,uspeli su da ubodu falloutis atmosferu.

Jeste da ono na animaciji nije in game ali je ipak radjeno engine-om sa kojim se radi igra.

A ne znam odakle vam osecaj da ce biti FPS? Mozda ste mislili first person,to mozda,ali sigurno ce igra biti primarno RPG, a ne pucaljka.

fallout ne zasluzuje takvu sudbinu da bude first person posle svega sto je bio, a i kad razmislish ako ce da izadje 2008. tada ce tu vec biti krajzis, u3 i ostali endzini teshko ce da se izbore sa fp izvodjenjem slichnog kvaliteta kao na videu

^^^
ROFL
BTW mozda ga urade u ovom novom Oblivion enginu sa nadrealnom grafikom : http://www.youtube.com/watch?v=paaJHabx1Lk

hahahah :d kakvo vrishtanje

Nekako mi onaj power armour izgleda nazzi, mozda ce ga povezati sa tehnologijom iz drugog svetskog rata or smtng. Izludecu jos godinu ipo dok ne dodje. Samo da ostave turn based combat, bar kao opciju.

Ko ce bre da ceka do jeseni 2008 (pa jos bar 6 meseci odlaganja) razmisljam da se ko Kartmen zamrznem dok to ne izadje.

Nego ko bre pusti onu muziku na onom radiju zar nisu svi mrtvi

pa doslo do spontanog pregrevanja lampi i tuba u radiju od radijacije ;)

Teaser je i vise nego dobar, ja sam zadovoljan. Jos samo oko 450 dana do Fallout 3 strpicemo se, zar ne?

pa civilizacija svakako da postoji u nekom obliku, mislim ako smo mogli da se igramo u kazinu, da se fiksamo, da jurimo prostitutke, boksujemo se, resavamo odredjene socijalne probleme i potrebe :p svakako da postoji civilizacija, a pustati radio program zapravo i nije toliki problem zar ne? u ostalom svakako je tu i tamo neko uspeo da iskoristi GECK (Garden of Eden Creation Kit) na pravi nachin kao Vault City

Pa struja je jedini problem. Kada se jednom nađe izvor struje (ili sklopi), lako je negde iskopati još uvek funkcionalnu radio stanicu i predajnike.

micro fusion cell, small energy cell ;)

Poslednja izmena:
ajd i ja da kazem neshto...pogadja me ova tema nema shta...

Prvo...Svaka chast ljudima koji su napravili Half-Life serijal (i josh ga prave),Vampire Bloodlines,Oblivion,The Call Of Cthulhu (ovo su vec dva Bethesda naslova)...Ko god zameri ovim igricama neshto vezano za gameplay, muziku, atmosferu, combat, engine,prichu tra la la...taj mnoogoooo s.....(naravno da uvek moze neka sitnica da se nadje)

Drugo...Fallout 3 mora da bude minimum nalik ovim igricama po navedenim parametrima (ochekujem napredniju igru)...nezamislivo mi je da nema prvog lica,ljudi 2007 godina je,za..bite te prestiz linux geek fazone "shto je manje prijemchivo to je bolje"..engine Oblivion-a bi bio odlichan za ovakvu igru...nishta mu ne bi falilo...ima prvo lice,ima trece lice (za promenu dobro uradjeno),lepo menjash kad ti odgovara i uzivash..

Btw...Filipenko,samo napred brate,odlichni su ti komentari,ja stvarno ne znam shta bih odgovorio ovim retromishljenicima,ponekad bash preteruju...(nadam se da se nece uvrediti ko neke snajke)

PS..Inache sam cepidlaka gora od svake...:)

I inače mnogo deluje da nisi odigrao prva dva Fallouta :?

Ja ipak glasam za neku izometriju prilagodjenu danasnjim savremenim standardima (koliko je to moguce). Opet sam instalirao FO2 :d celu noc sam igrao, skroz ste me naprzili.

Poslednja izmena:

Prvo...Svaka chast ljudima koji su napravili Half-Life serijal (i josh ga prave),Vampire Bloodlines,Oblivion,The Call Of Cthulhu (ovo su vec dva Bethesda naslova)...Ko god zameri ovim igricama neshto vezano za gameplay, muziku, atmosferu, combat, engine,prichu tra la la...taj mnoogoooo s.....(naravno da uvek moze neka sitnica da se nadje)

Drugo...Fallout 3 mora da bude minimum nalik ovim igricama po navedenim parametrima (ochekujem napredniju igru)...nezamislivo mi je da nema prvog lica,ljudi 2007 godina je,za..bite te prestiz linux geek fazone "shto je manje prijemchivo to je bolje"..engine Oblivion-a bi bio odlichan za ovakvu igru...nishta mu ne bi falilo...ima prvo lice,ima trece lice (za promenu dobro uradjeno),lepo menjash kad ti odgovara i uzivash..

Btw...Filipenko,samo napred brate,odlichni su ti komentari,ja stvarno ne znam shta bih odgovorio ovim retromishljenicima,ponekad bash preteruju...(nadam se da se nece uvrediti ko neke snajke)

PS..Inache sam cepidlaka gora od svake...:)

ispod kog kamena si ti izasao kada tvrdis da svaka nova igra mora da bude first person da bi bila napredna? godishnje izadje 100 fp naslova, necete crci ako izadje jedan koji nije u tom stilu

fallout 3 kada bi bio na nivou prethodnih delova bi bila napredna igra za danashnje pojmove... napredna u smislu upotrebe intelekta, naravno... o tome pricamo zar ne....

nije ni chudo sto PC igre smaraju sve vise, kada je svaki novi naslov gotovo identican, ispran, hirurski operisan od svega originalnog...

koliko mogu da vidim diskusija ide Fallout 1 & 2 vs Oblivion ~ prednosti i mane.

Kako sam igrao Fallout 1&2, a nisam igrao Oblivion, meni se pre dopada ideja da F3 bude kao prethodni delovi, prvenstveno zbog orginalnog shmecka koji su orginali imali...

@Novice
Stvarno, nema razloga da "vichesh" na ovom forumu, ljudi su dovoljno vaspitani da procitaju sve sto se napise. nema razloga za prepucavanje...

@all
mislim da je vec bilo intervenisanje moderatora u ovom topicu, ako se previse zastrani od teme. posto mi se svidja da na jednom mestu mogu da pratim sve za omiljen mi naslov, apelovao bih na sve nas da ne trujemo temu raznim glupostima...

Pih,nisu igrice nego igre,kao prvo.Drugo,nikako ne bi valjalo da liči,ne na Oblivion nego na bilo koju tog tipa.Neka to bude punokrvna trojka,šta ima da vuče na nešto drugo?Odgledao sam teaser,slabo šta otkriva-gotovo ništa.

Bloodlines je labudova pesma Trojke, malo napuklim glasom. Najbagovitija i neoptimizovana igra koja koristi Source engine.

Call of Cthulhu je Bethesda samo izdala, radili su ga drugi likovi, sad ne mogu da se setim imena. Kao i svaka suviše komplikovna igra se nekonvencionalnim izvođenjem i pričom nije se baš najbolje prodao ni za PC ni za XBox i firma je otišla na doboš.

HL2 nije loš ali nema nikakve veze sa HL sem onog pajsera.

Ne mogu da se slozim da igra mora da bude iz prvog lica da bi bilo dobra, prvo lice nema veze sa kvalitetom igre. A isto vazi i za dozivljaj. Jednako dobar dozivljaj mi je bio i sa Falloutom i sa Baldur's Gateom, Arkanumom i Morrowindom, sto ne mogu reci ni za jedna FPS. Meni licno je bitno samo kreiranje lika, jedino tada mogu da se uzivim u taj lik. Veoma retko mi se to dogodilo kada igram igru sa unapred definisanim likom. Sto se tice samog Fallout-a moram da se slozim sa vecinom da bih ipak voleo da Fallout bud izometriska igra (mada bih voleo da bude i opcija real time borbe a ne samo potezne). Veoma mi se svidela ideja o nekoj igri koja bi bila kao Morrowind ili Oblivion smestenu u postapoc svetu i to u Oblivionovom endzinu ali ta igra ne bi bas morala da se zove Fallout 3

vredi djoku (da prostis) :d
dakle, u teaser-u se vidi jedno veliko nista, protkano s malo background fallout muzike, ono su mogli bar posteno da izrenderuju...

pa chemu sluzi teaser? mislis da se ne vidi nista? :) skokni na neki fallout fan sajt da vidish sta znachi baviti se analizom :)

ja bih ako moram (a moracu najverovatnije, sto opet ne znachi da necu kukati zbog toga u buducnosti :p) prihvatio real time borbu sa akcionim poenima koja je trebala da bude u van burenu... ono je delovalo skroz ok... real time sa pauzom je meni njesra...

a ako se ode neku arkadnu krajnost meni se svidja kako je borba odradjena u shadowgrounds

ovako..ako se neko nashao isprozivan,odmah mu se duboko izvinjavam,nisam imao ni trunku loshe namere...malo sam mozda temperamentniji nego shto treba :)...mislim i da ste pogreshno skapirali poruke..povezali ste stvari koje sam ja chini mi se dovoljno jasno odvojio...i lepo sam napomenuo,da je sve ovo moja subjektivna vizija i zelja kao konzumenta...opet se izvinjavam,trudicu se da u buduce promishljenije iznosim svoje mishljenje,da se neko ne bi uvredio,jer mi to nije namera uopshte...ja samo direktno iznosim svoje mishljenje..***,svidja mi mnogo mali broj naslova tj.nekih top 5 i to je to...i ne znam kako sam u svemu ovome zaboravio Deus Ex..slobodno ga dodajte u moju listu..peace braco :)

Ma nisi nikog uvredio, ali za nas koji ovo čekamo 10 godina ovo jeste malo osetljivija tema :D

Ako već mora real time, neka bude sa pauzom - mada bih voleo više da bude potezno, ili kvazi realtime kao u KotOR serijalu. U svakom slučaju, moj način igranja izbegava borbu, tako da mi i nije toliko bitno, samo da borba ne zaseni ostatak igre.

I da, apsolutno nemam ništa protiv FP igre u postapokaliptičnom svetu, čak bih bio i srećan da se tako nešto napravi. Ali, ta igra nije Fallout.

@novice ma opusteno, svaki fallout fan je spreman na te vrste prozivki da odgovori bez meshanja emocija ;) niko nije uvredjen, idemo dalje

Zna li se sta o tome hoce li se igrati solo ili ce vam sa prikljucivati i drugi likovi. U prvom delu to i nije bilo vazno ali je u drugom vec podignuto na visi nivo. Zato me plasi ovo da vuce na fp, to bi verovatno znacilo nista od druzine. Zanimljivije bi bilo ako bi se vodilo vise likova, pa da svaki ima neku svoju pricu, quest i sl...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno