Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se samo ne svidjaju kako izgeldaju ove baje u sredini, nisu nimalo falloutish, deluju suvise moderno... ali ovo ostalo je ok... ovi koncepti su i onako radjeni na samom pocetku pre nego sto je i oblivion izdat

izgeldaju ove baje u sredini, nisu nimalo falloutish, deluju suvise moderno
To su karakteri voodoo_nbgd i filipenko kako igraju FO3, ali naravno morali su biti u "njihovom" stilu :D
trebalo bi 1h pre zvanicnogg prezentovanja toga sto se ceka jos malo vise od 10 dana da mi taj materijal stigne na mail pa cete mozda imati malu ekspluzivu.

uuu fino fino :) bilo bi to bas lepo videti

Meni se svidjaju ova dva lika gore, podsecaju me na film Mad Max:Road Warrior, aka Mad Max 2.

aham, ali samo kul izgledaju, kada bi bilo neke akcije prvo bi oni nastradali :)

meni je najvise kul sto su se trudili da ubace dosta detalja iz 50.ih... to je lepo

Jelte ovaj sruseni spomenik sta li je vec na kome pise Satelite mnogo mi je poznat ali ne mogu da se setim u kome je to gradu. Zna li neko mozda?

Ima na NMA sajtu slika sa objasnenjem za novi art da je ne kacim ovde evo linka ka slici.

Upravo procitah podatak da Tim Cain (ex Interplay, ex-Troika) jedan od tvoraca Fallouta radi u NCSoftu, verovatno na Guild Wars serijalu. Sad mi je jasno zasto GW ima odlicnu pricu u odnosu na ostale MMORPG-ove.

kud ga ne uzeshe ovi iz bethsofta, ako im nesto fali to je malo redizajna po pitanju kvestova i cele price

Cela originalna ekipa je nudila besplatnu pomoc bethsedi koja ih je odbila.

Pa nisu trebali da ih angazuju,samo da im dozvole da im pokazu kako se pravi vrhunski RPG :d
Ja inace obozavam i Oblivion a Morrowind mi je jos bolji ali FO je vrh.

OFF:Jel igrao neko onaj DOOM RPG za mob?Ja ga prelazim vec drugi put,extra je :p

Poslednja izmena:
Normalno, niko ne angažuje timove koji se raspadnu zbog očajne prodaje :)

Ajde kazi da verujes u to sto si napisao.

Raspali su se, jer.

1. Su ljudi koji ce formirati Trojku otisli jer je po njihovom misljenju vec razvoj Fallouta 2 bio suvise okrenut komercijali.

2. Interplay je pokusao da se probije na konzolno rpg trziste sa BG:DA i FO:BOS 1 i 2, i to ga je kostalo glave, a BIS izdavaca i krova nad glavom.

Pa Troika se raspala odmah posle izdavanja Vampire:Bloodlines-a,mozda zato nije postojala tehnicka podrska? A igra je odlicna.
Ne znam kako neki ljudi ne kapiraju da to sto je neka igra popularna malo govori o njenom kvalitetu.
Takodje,ako je neka kuca propala posle izdavanja neke igre ne znaci da je igra losa.

masa viche: kudti! kudti! kudti! .... :)

samo da podsetim, teaser za 7 dana !

Novi art 7 dana pre:
memorial_m.jpg

Jefferson Memorial in Washington DC

Poslednja izmena:
Uh covece opasno su nabudzili ove artove, moram priznati da sam manje sumnjicav nego ranije. Ako su tako ozbiljno pristupili designu mozda i naprave nesto stvarno kvalitetno.
Heat is growing
P.S. i muzika je odlicna

Poslednja izmena:
Mene to uopste ne cudi. Oni i jesu majstori za level design.

majstori za lvl dizajn ? :) boze boze, to smo svi zakljucili oz onih divnih mastovitih raznovrsnih dungeona iz oblviona i praznih setnji izmedju gradova gde su skakutali sjajno dizajnirani zechici i ptichice

ovaj koncept je njesra, nema nista falloutish, ono kul je za neku postapokalipticnu igru, ali gde su tu fallout detalji? gde su tu improvizacije koje su trebale da nastanu posle nuklearnog rata, ovako deluje sve samo jednostavno napusteno i nagrizeno zubom vremena.. fallout je retro-futurizam 50.ih godina... u ovim konceptima toga realno vrlo vrlo malo ima....

ali receno je pre x puta da su ovo rani radovi pre nego sto je ista od igre uradjeno

Cini mi se da sam negde procitao da ce Fallout 3 biti vremeski smesten u period mnogo pre FO1 i FO2 tako da ovaj izgled ne cudi. I ajd pojasni malo sta su to Fallout detalji

Cini mi se da sam negde procitao da ce Fallout 3 biti vremeski smesten u period mnogo pre FO1 i FO2 tako da ovaj izgled ne cudi. I ajd pojasni malo sta su to Fallout detalji

Neposredno posle pada nuki? Još gore po one šotove. Cela istočna obala je jedan veliki krater koji se dimi. OK, ali, Menhetn, Bela Kuća, Kapitol, Pentagon su sigurne mete za po nekoliko nuki po svakim bilo da šalju Rusi ili Kinezi, ono što mi vidimo su samo zapuštene zgrade. A ne kao lepo u Falloutu 1 i 2, samo nagoreli temelji prekriveni daskama, i poneka zgrada gde je opstao čak sprat dva.

ma da ne razglabamo previse bar do sutra da vidimo mozda nesto konkretno :)

sto se detalja tice, trebalo bi da bude dosta onogo sto su ljudi 50.ih godina videli kao buducnost :) zato i jeste tu cela stvar oko hladnog rata koji se prosirio, zato tu nema preterano mesta za hi-tech gadzete koje mi danas vidimo u buducnosti, tada su bile tube u rachunarima, kompjuteri su bili kao jedna cela soba, crno beli filmovi, pipboy - pretecha PDA :), Power armor - kada pogledash kako je zamishljen to je mix onih prvih odela za ronjenje i malte ne pokretnog tenka... zato celo to okruzenje jeste unique, jedinstven miks retro stvarchica sa nekim novijim teKnologijama ... a sve ostalo treba da podseca na postojanje civilizacije, sa zaraslim ostacima gradjevina koje zub vremena polako pretvara u prasinu... poprilichno kao chernobil danas samo dodas josh mnogo vishe nuklearnog razaranja i 50 godina na sve to... eto opet me povukoste za jezik :d

Sta bi sa onom ekskluzivom za trejler? Stoji li jos uvek da vec sutra mozemo da ocekujemo da ce neko da okaci ovde malo ranije teaser?

pogledao sam

odlichan je, doduse pravi teaser, nije trejler, nema ingame scena

evo par utisaka sa spojlerima :p

- ron perlman je tu :)
- lampe u radiu tu :)
- muzika I dont want to se the world on fire by the Ink Spots :)
- Fallout detalji :)
- Osecaj da ce biti FPS :(
- duzina : ( ;)
- krajnje cudan power armor http://www.circus-maximus.com/images-bin/070605_fallout3.jpg :trust:
- izlazak Fall08 :( :(

komentar Pete Hinesa

1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]).
2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire"
3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2].

Poslednja izmena:
na torentima se lako nalazi video snimak extra kvaliteta, oko 140 mb... vredi skinuti zaista

Aaaaaahhh!
Ko ce chekati josh godinu i po dana!
Tada ce biti gotovo 10 godina od izlaska originala.
Samo da ne bude FPS!

Teaser je shit :mad:, mnogo sam se razocarao a toliko ga cekao. Nema in game scena, 2/3 je budjavi autobus.
Onaj lik ko da je navuko neku konzervu, ako je to power armor ! :zgran:
Ocekivao sam ga na jesen, ali cabar.
Do jeseni 08 ko zna da li cu da budem ziv i da li ce da mi se uopste igra.

Nisam trebao da skidam, nalozio sam se :d
Bice dobrih igara do jeseni 2008 a onda ludilooo .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno