Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
rispekt za ljubiteljt filipa dika, ne mislish valjda da se zapravo nesto nerviram irl zbog virtuelnih stvari i rasprava? svasta :D zivot je lep tralalallla

Ne, ne mislim , ali ima ljudi koji se nerviraju, ne vezano za Fallout, u pitanju su i druge teme, evo malocas sam maltretirao nekog kome se nije svidjala BiH pesma na evroviziji i pljuvao je po njoj. Najgori su religiozni zealoti, oni najlakse padaju u vatru ali previse su ograniceni, sa njima nema sanse za konstruktivan razgovor.

Ne, ne mislim , ali ima ljudi koji se nerviraju, ne vezano za Fallout, u pitanju su i druge teme, evo malocas sam maltretirao nekog kome se nije svidjala BiH pesma na evroviziji i pljuvao je po njoj. Najgori su religiozni zealoti, oni najlakse padaju u vatru ali previse su ograniceni, sa njima nema sanse za konstruktivan razgovor.

Tako bre, kazi vec jednom sta ti je cilj na ovom forumu, a pogotovo u ovoj temi, da svi znaju. Povremeno pogledam temu da vidim sta ima novo, dokle se stiglo i sta brljaju ovi krelci, ali ti si uvek tu da podjebavas.

Tako bre, kazi vec jednom sta ti je cilj na ovom forumu, a pogotovo u ovoj temi, da svi znaju. Povremeno pogledam temu da vidim sta ima novo, dokle se stiglo i sta brljaju ovi krelci, ali ti si uvek tu da podjebavas.

Pa ne bih rekao da mi je to cilj, vec je to jace od mene kada vidim ljude koji ne prihvataju da neko moze da misli drugacije, i koji misle da su oni uvek u pravu. Shvatam da se nekome recimo ne svidja buduci Fallout, ali zasto onda ne mogu da postoje neki kome ce to mozda da se svidja, i zasto bi odmah po defaultu ti bili neznalice, nekompetentni ovakvi ili onakvi. Igrao sam Fallout i mnogo mi se svidjao, znam sta ce biti u F3 ali necu da tvrdim kakav je dok ga ne probam, ako mi se ne svidja reci cu da mi se ne svidja i da je to moje misljenje i samo moje. Eto sad igram Crysis na preporuku druga koji je bio odusevljen, i moram da priznam da me smara i osim dobre grafike igra mi je prilicno ne zanimljiva, isto i za Assasin's creed ali ne kazem da su to lose igre. Prihvatam da se nekome to svidja ali ne shvatam zasto a moze se reci shvatam da se nekome to svidja ali ne prihvatam zasto. Uglavnom netolerancija je ono sto meni smeta.

to si se ti malko projektovao... niko ne zabranjuje ovde da se nekom svidi ova budalashtina of fo naslova koja ce izaci... ali je smeshno ne kritikovati je u poredjenju sa prethodnim delovima pogotovo kada nosi broj 3 u svom naslovu... iskreno shmeshniji su oni kojima smeta realna kritika (a ni ne razumeju tu kritiku na pravi nachin jer ni ne poznaju tematiku dovoljno) nego mi koji imamo razloga da kritikujemo igru (i neretko preterujemo u tome, ali kada si fan to se podrazumeva)...

Ali onda ti ovde pretpostavljas da ako se nekome Fallout 1 i 2 svidjao F3 ne moze da se svidja. Nemam pojma kako ce Fallout 3 da izgleda, ali necu da neko kaze da mora da mrzim igru samo zato sto sam voleo prethodnike i zato sto se nova igra u potpunosti razlikuje. Kao sto rekoh znam ja zasto se svima vama ne svidja ovo sto radi Bethesda, najsrecniji bi bili da su oni uzeli stari 2d engine malo ga ulepsali teksturama i shaderima i izbacili kao novu igru. Ali ima ljudi kojima se to ne bi svidjalo, a kojima se svidjao stari Fallout ali zele da vide nesto novo.

aha sad se vracamo toj prichi okej

nema sta da pretspotavljam, 99.999% onih koji su "voleli" (sta god to podrazumevalo kod tebe) 1 i 2 se smeje ovome sto se radi trojci i najavljene reinvetivne (lol) promene..

da baljzegam opet zashto bethesda smrdi i zasto su im igre sve losije ne mogu vise, spominjano je to na xy mesta

ta glupa pretpostavka da bi svi voleli stari engine za novi fallout je bas to, glupa. Svi bi bili makar i tim bili zadovoljni, sto je velika razlika. Ali u svakom slucaju fo3 bi imao veci uspeh da se radi i tako nego da gledamo rezultate zabavljanja nekrofila iz bethesde sa mrtvom legendom...

ako su hteli nesto nalik na fallout u svom settingu mogli su to raditi i bez fo licence...

Uffff.... Sacekacu igru pa cu onda da je kometarisem. Za kraj samo jedan primer. Recimo da se meni svidja originalna verizja neke pesme i recimo da je to "All Along The Watchtower" Boba Dylana u originalu, ali svidja mi se i Hendrixova verzija koja je potpuno razlicita od Dylanove a svidja mi se i verzija koju pevaju novpeceni sajlonci u zadnjoj epizodi prosle sezone Battlestar Galactike, ili jedan od omiljenih filmova mi je Sedam samuraja i mislim da je film savrsen, e sad se radi rimejk filma i mnogo ljudi je vec pocelo da ga pljuje, jer tvrde da je taj film svetinja i ne bi trebao da se dira. Sto se mene tice mozda i bude dobar film, mozda i bude drugaciji, ali to je onako kako ga reditelj vidi i on ima slobodu da napravi svoju viziju tog filma. Isto je i sa Bethesdom, to je njihova sloboda da naprave igru onakvu kakvom je oni smatraju da treba. Na kraju nema svrhe vise pricati dok igra ne izadje jer cemo samo da se vrtimo u krug.

Poslednja izmena:
Kao sto ti se verovatno svidja i Under the Bridge od All Saints?

Nema smisla raspravljati se, neko jednostavno voli igre koje Bethesda pravi a neko ne.
Veci problem je sto ova igra nema duh starog Fallouta i kao sto neko rece, nije im trebala licenca da bi napravili ovo.

Vala, mogli sa da ga nazovu Oblivion 40.000: Fall out i ovaj thread bi imao 3x manje strana hate-a

Kao sto ti se verovatno svidja i Under the Bridge od All Saints?

Nema smisla raspravljati se, neko jednostavno voli igre koje Bethesda pravi a neko ne.
Veci problem je sto ova igra nema duh starog Fallouta i kao sto neko rece, nije im trebala licenca da bi napravili ovo.

Jok ta mi se ne svidja, stvar je u tome sto razlicita vidjenja iste stvari ne moraju da budu apriori losa, ponekad cak i dijametralni pogledi mogu biti zanimljivi. Upravo nema smisla raspravljati. Ja recimo volim i Fallout a volim i Morrowind zato mi ne smeta sto bethesda radi Fallout 3

Vala, mogli sa da ga nazovu Oblivion 40.000: Fall out i ovaj thread bi imao 3x manje strana hate-a

Hehehehe!

@Ostali

Ljudi manite ovoga Killibane, on je garant neki debeli programer, koji misli da je mnogo pametan, a u stvari je zrtva klasicnog mainstream-a, i Zapadne industrije, i nema intelektualnih mogucnosti da razume principe tolerancije i ne tolerancije, on misli da je "gej ok" i da su svi vidovi tolerancije nesto kul, da covek ne treba da oseca pripadnost naciji ili narodu, vec onome ko ga vise plati, i da Bethesda ne pravi lose igre vec igre koje se nekom svidjaju ili ne svidjaju i u stvari on je promasio ovde temu, a ne mi, mislim coveka sam prosli put i direktno izvredjao, i posle u daljem razgovoru s njim shvatim da on bas i ne zivi u realnom svetu, te da do njega ne moze da dobre ni logicna rec ni psovka, tako da batalite ga, kada nesto napise pravite se ludi, pa ce vremenom da shvati i da prestane da dosadjuje.

Al ispljuva čoveka na pasja usta a u životu ga nisi video niti ga poznaješ. Jel su u Nišu svi tako prepametni kao ti i Pike? Sad bi kilbejn komotno mogao za tebe da kaže da zvučiš kao zadrti rusofil koji nije mrdnuo dalje od Svilajnca i koji nema predstavu o realnom životu i koji ne bi mogao efikasno da upravlja ni radom poljoprivrednog domaćinstva, a kamoli firme za izradu igara. Mislim, tako deluješ po postovima.

Ponekad stvarno zvučite kao najgori kompleksaši, nadam se da grešim. Iskulirajte je*em mu mater, to je samo jedna video igra koja će po svemu sudeći biti brzo zaboravljena, i opet će Fallout biti Fallout 1 i 2. Ne sviđa ti se? Ne sviđa se ni meni Blejd 3 ni Alien 4 ni Home Alone 3 ni Policijske Akademije 3-7 ni Terminator 3, i šta onda? Koga briga za to.

Poslednja izmena:
Zaboravih da dodam, te elemente fašizma koje si ubacio u svoj post možeš da prodaš eventualno na Stormfront forumu, pa da svi zajedno to aminujete kao gomila petnaestogodišnjaka koja je upravo završila školicu i misli da zna kako funkcioniše svet odraslih, a Amerikanca, Evropljanina i Rusa je videla samo na slici. Normalni slobodarski ljudi bi ti u živom razgovoru zavalili šamarčinu za takve gluposti i nametanje mišljenja. Koji si ti faktor u životu bilo koga da određuješ šta je prava tolerantnost a šta nije? Nije ti bio problem da igraš igru koju je napravio Interplay (američka firma), da gledaš u nasmejanog Pipboya, simbola američkog potrošačkog mozgoispranog društva pedesetih godina i slušaš američku oldies muziku u introu igre, a tvrdiš da i ti nisi žrtva zapadnjačke industrije. Potraži u rečniku definiciju licemera, a pre toga pokušaj da podigneš nivo svesti iznad adolescenta.

Hehehehe!

@Ostali

Ljudi manite ovoga Killibane, on je garant neki debeli programer, koji misli da je mnogo pametan, a u stvari je zrtva klasicnog mainstream-a, i Zapadne industrije, i nema intelektualnih mogucnosti da razume principe tolerancije i ne tolerancije, on misli da je "gej ok" i da su svi vidovi tolerancije nesto kul, da covek ne treba da oseca pripadnost naciji ili narodu, vec onome ko ga vise plati, i da Bethesda ne pravi lose igre vec igre koje se nekom svidjaju ili ne svidjaju i u stvari on je promasio ovde temu, a ne mi, mislim coveka sam prosli put i direktno izvredjao, i posle u daljem razgovoru s njim shvatim da on bas i ne zivi u realnom svetu, te da do njega ne moze da dobre ni logicna rec ni psovka, tako da batalite ga, kada nesto napise pravite se ludi, pa ce vremenom da shvati i da prestane da dosadjuje.

Iskreno, radije bih batalio tebe, pun mi je qrac napaljenih radikala na tv-u i po ulicama, da bih jos i ovde citao baljezgarije poput ovih tvojih. Eto, posle svih ovih godina konacno da stavim nekog na ignore listu.

Poslednja izmena:
Nisu svi iz Nisa kao ovi, jer i ja sam rodjen u Nisu, i svi moji prijatelji koji su ostali u Nisu je potpuno ok. Jesam programer, debeo nisam (11 godina odlaska u teratanu, trcanje i bajk skoro svakog dana), clan Mense, i uvrede ljudi koji nisu na slicnom intelektualnom, duhovnom i kulturnom nivou me ne doticu previse, jer ako se uzme u obzir da me covek ne zna , nije mogao da vredja mene licno, vec samo ideje i nacine razmsljanja koje delim sa mnogim ljudima, i sto je strasnije samim tim vredja sve ljude koji razmisljaju drugacije od njega.

Poslednja izmena:
Hehehehe!

@Ostali

jel'mozete stvarno ovu zrtvu "sukhoi/dss/srs industrije" da teleportujete negde ili da mu pobrisete ove "made in vucic" postove plz
unapred hvala :wave:

Zbog vrlo kvalitetne diskusije armirane neoborivim argumentima, prinuđeni smo da stavimo privremeni katanac dok se strasti smire.
Da ne bude previše
warn.gif

Ako neko ima neku bitnu informaciju glede topica, nek mi se obrati na PM, rado ćemo otvoriti temu.

Poslednja izmena:
... nek zaludni moderatori merge-uju ako ih ne mrzi sa starim topikom...

anyway nove fotke na http://www.gamestar.de/screenshots/rollenspiele/52767/fallout_3.html

najstrashnija

800x600_prop.jpg

zapita li se neko tamo ko ima tako ostro za ovako fugly dizajn koji ce djavo nechemu ovolikom i ovako jakom hidrant u ruci? mislim sta kao ne moze golom rukom da napravi pljeskavicu od tebe? hilarious !

boxart
fa-ps3.jpg

na E3 se ocekuje gameplay footage

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno