Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ja vidim na njihovom sajtu jos nekih 20-tak dana do izlaska treilera pa cemo morati da cekamo do tad da vidimo na sta se to da lici. A evo i linka sa jedni conceptual art-om. Ocigledno je gde ce se igra odvijati
http://fallout.bethsoft.com/

Poslednja izmena:
pa naravno to se odavno zna, istochna obala...

samo sto mi je malo trulo da je kapitol hil ostao netaknut :) al dobro ....

jedva cekamo teaser :)

nova nedelja novi concept art :)

carrier_m.jpg

zaista do sada najbolji :)

dal da spomenem da mi se muzika jos vise svidela, ovaj put sam se i najezio kada sam malo pojacao

damn, uzasno su dobri sa ovim hype-om moram im priznati...

Upravo me taj hype i plasi! Sve sto prati hype je uvek totalno njesra!

Do sada se pokazalo da se dobre (da ne kazem najbolje) stvari pojavljuju iznenada, bez mnogo lozenja masa sirom sveta! ;)

Poslednja izmena:
nova nedelja novi concept art :)

carrier_m.jpg

zaista do sada najbolji :)

dal da spomenem da mi se muzika jos vise svidela, ovaj put sam se i najezio kada sam malo pojacao

damn, uzasno su dobri sa ovim hype-om moram im priznati...
wtf? jel ovo nosac aviona na slici? sta ce on u sred grada pa jos povezan sa zgradom?!

pa verovatno koriste njegov atomski reaktor da napajaju lokalni kvart. i to zhestoko naplacuju...

Pre bi reko da je to kao neki most koji povezuje ova dva cuda al mi je malo verovatno da je more presusilo pre ce biti da je preplavilo sve.

Stvari koje se pojavljuju iznenada dolaze od malo poznatih izdavaca i studija koji nemaju para za marketing i zato ako iole naprave solidan proizvod svi se odusevimo jer tako nesto nismo ni ocekivali. Oni koji iamju para i rade profi normalno je da ce stvarati hype jer je prodaja najbolja na samom pocetku. Nego jel neko ima neku predstavu kad bi F3 trebao da izadje.

Poslednja izmena:
izgleda zanimljivo, mozda bude jos bolji od fo2, ko zna, jedva cekam da izadje

Vidim da se pojavio neki FO3 tech demo,700mb.
1179128690_1.jpg

Poslednja izmena:
Nije problem, samo ne znam jel to free? Ako jeste, postovacu linkove ovde, okacen je na rapidshare.

Poslednja izmena:
wtf? jel ovo nosac aviona na slici? sta ce on u sred grada pa jos povezan sa zgradom?!

Ova slika bi, koliko se meni čini, trebalo da predstavlja Manhattan tj. New York City, i USS Intrepid, koji trenutno i jeste "u sred grada". A opet moguće je da grešim ... =)

Ova slika bi, koliko se meni čini, trebalo da predstavlja Manhattan tj. New York City, i USS Intrepid, koji trenutno i jeste "u sred grada". A opet moguće je da grešim ... =)

Izgleda da ne gresis on je sad neka vrsta muzeja koja se nalazi na Manhattan-u ako je tako onda to i nije lose jer ce igra pokrivati teritoriju bar od New Yorka do Washingtona a tu je dosta gradova sto zbaci manje wastelanda

Izgleda da ne gresis on je sad neka vrsta muzeja koja se nalazi na Manhattan-u ako je tako onda to i nije lose jer ce igra pokrivati teritoriju bar od New Yorka do Washingtona a tu je dosta gradova sto zbaci manje wastelanda

Pod uslovom da neki od gradova nisu kompletno sravnjeni sa zemljom, sto bi opet znacilo vise wastelanda :D

heh, nosach avliona je ne USS Oriskany, porinut 1950, 25 godina aktivnse sluzbe, potopljen 2006. ili tako neka prica...

Gulf of Mexico, May 17, 2006 — Ex-Oriskany was sunk 24 miles off the coast of Pensacola, Fla., to form an artificial reef. The 888-foot ship took about 37 minutes to sink below the surface. After 25 years of service to the Navy in operations in Korea, Vietnam and the Mediterranean, ex-Oriskany now benefits marine life, sport fishing and recreation diving off the coast of the Florida panhandle. U.S. Navy photo by Photographer's Mate 2nd Class Jeffrey P. Kraus (# 060517-N-7992K-001).

http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2099

Sad mi nije jasno, ako je potopljen otkud usred grada. Ako jeste taj brod to znaci imacemo teritoriju do Floride sto je vise nego u drugom delu

mislim ipak su letele nuke, ono talasi poplave i tako ti fazoni, postoje logichne mogucnosti kao objashnjenja

afterfall je totalno isnpirisan falloutom ali okruzenje nece biti samo desert wasteland vec vise razlichitog okruzenja, mada mozda malo deluje preambiciozno kada pogledas sta sve planiraju da implementiraju...

eh da turn based, pogledajte faq, interesantno... igru rade poljaci... izadavaca nemaju josh pa samim tim ni deadline...

Afterfall se razvija vec dve godina i pratio sam njihov rad vec neko vreme. U pocetku su poceli da rade u enginu Fallouta nesto kao stand alone mod za isti, ali koliko vidim kasnije su i kupili engine koji deluje prilicno dobro. Ako sve odrade kako treba bila bi prilicno dobra igra. Koliko vidim dobili su i podrsku Creative Labsa i pregovaraju sa jos dve velike kompanije, i rade tech demo. Za jedan indipendent studio dosta truda su ulozili. Samo da ne bude kao sa The Fall Last Days Of Gaia. Igru sa velikim potencijalo unistili su bugovi i inertnost developera da svoj proizvod izbace na engleski jezik. Inace igra je odlicna i steta je sto je vise ljudi ne igra. Grafika je dosta dobra mada je mozda malo zastarela za danasnje standarde ali i igra je dve godine stara. Prica je zanimljiva, dosta interesantnih lokacija brdo naoruzanja, par vozila i veliki broj npc-ova za party. Jedina mana koja moze da smeta je to sto su svi dialozi obradjeni samo tekstom. Glasova nema jer kao sto rekoh nikada nije izasla na engleski, a zahvaljujuci jednom od fanova pojavio se mod koji celu igru prebacuje na engleski i prevod je dosta dobar. Igra nije bas kao Fallout sto se gameplaya tice vise kao baldur's gate u postapokalipticnom svetu ali moze malo da "utoli zedj" za postapoc igrama i prekrati cekanje za F3. Evo sajta
http://www.the-fall.com/e/index.php

A sad jedna zanimljivost:
http://www.gamespy.com/articles/788/788292p5.html

nikako da probam the fall, gde se moze naci taj mod koji prevodi na eng?

Meni više liči na Jagged Alliance nego na Fallout ali ću ga probati čim nađem malo vremena. :)

Poslednja izmena:
taj mod za The Fall samo prevodi tekst u igri, ali su svi zvukovi i dalje na nemackom...

ko to moze da svari, svaka mu cast... ja cak ni filmove na nemackom ne mogu da gledam...

Ako nekom treba mod poslacu mu ga ja nije veliki, ali sam siguran da na oficijalnom forumu ima linka ka njemu. Developeri su iz nekog cudnog razloga zabranili sirenje tog moda pa je malo teze doci do njega. Tip koji je to napravio zove se Continuum. Inace ja imam poljsku verziju u kojoj nema glasova pa em je lakse skinuti je em je bolje igrati je. Pa malo mozda podseca na Jagged aliance ali borba nije potezna. Borba je slicna Baldur's gate-u

Hmmm, izgleda da je stopa uništenja manja u gradovima na istočnoj obali. Zna li se u kojoj godini se odigrava priča?

zvanichno, nista od price se ne zna... verovatno ce se znati za 20ak dana kada se pojavi prvi trejler

Jos 11 dana iscekivanja, novi art:
stripmall_m.jpg
Lepa zanimljiva (meni nova) muzika koju vredi poslusati.

Po ovim concept art slikama reklo bi se da znaju sta rade :)
Svidja mi se ovaj krs :p

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno