Šta je novo?

Fallout 3 oficijelni thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ako je nesto, novo, komercijalno i neuporedivo gore nego sto je bilo, niko nije lud da sve to tako olako prihvati kao ti

A čemu onda svi ti Atloni, gigabajti memorije, GeForce 7 kartice? :) Gotovo svi imate jače mašine od mene, a ovamo prodajete priče o tome kako igra treba da izgleda i ponaša se isto ko pre 10 godina :) mislim lol, što ste ih kupovali onda :)

Poslednja izmena:
Vudi, niko ovde ne prica da igre treba da izgledaju graficki kao pre 10 godina. Ovde se prica o ideji, inteligentnom razmisljanju i igri koja i posle 10 godina ima odlican smek, bez obzira na grafiku (ako cemo najiskrenije, grafika F1,2 i pored zastarelosti, danas ima vise smeka od vecine igrica sa nabudzenim shaderima koje vrte GF7,8 karte). To ti je kao i kada pravish corbast pasulj. Ako ga zaseresh na pocetku, dzaba kasnije da ga jedesh, a ako napravish dobar, posle mozesh da ga podgrevash, a on je sve bolji i bolji.:d Znaci. F3 u enginu Obliviona, ali izometrija, moze i kamera kao NWN (da zadovoljimo i Vudija) i to je sasvim dovoljno.

hahah za pasulj-analogiju :d

vudi ne kapira gde god da se pojavi sa svojim bithovanjem da ce biti pwnovan od citavih 30 fallout fanova koliko tvrdi da ih ima na svetu, valjda se svi sjatili na sve moguce forume gde se on pojavi ;)

Zar niko ne zna cija stvar iz uvoda Fallota 1 ,deluje mi kao Luis Armstrong?

Mislim da je za Fallout 1 tema 'Maybe' od Ink Spots-a (njihova je tema i za F3), ali nisam siguran. Za drugi deo je sigurno Louis Armstrong, 'A Kiss To Build A Dream On'. Ili je obrnuto, vise se ne secam.

Poslednja izmena:
hahah za pasulj-analogiju :d

vudi ne kapira gde god da se pojavi sa svojim bithovanjem da ce biti pwnovan od citavih 30 fallout fanova koliko tvrdi da ih ima na svetu, valjda se svi sjatili na sve moguce forume gde se on pojavi ;)

Osecam da obliven znojem skace po noci, a 30 fanova ga progone u snu sa uranijumskim sipkama.:d

Meni je Fallout jedna od omiljenih igara i jedan od najboljih RPG-ova, ali vi ljudi smoriste. Kukate tu ko neki penzioneri, kao nekad su igre bile mnogo dobre a sada nista ne valjaju. Mozda i jesu mozda i nisu to je stvar licnog ukusa ali igre kao i sve ostalo se menjaju i to je nesto sto se mora prihvatiti tako kako je. Ako to ne kapirate onda je to vas problem. Ako vam se ne bude svidjao nemojte da ga igrate. To sto pravite buku i galamite jednostavno nikoga iz Bethesde ne interesuje. Kao da ce oni zbog toga da prestanu da prave igru. Ili ko da ih briga da li ce tih par stotina fanova da kupe F3 ili ne. Jer svidjalo se to vama ili ne toliko vas je ( pri tom mislim na one fanatike) Uvek ce biti novih. Meni licno deluje interesantno ono sto sam procitao. Dobro je sto menjau combat sistem, iako onaj nije bio los, tako nesto ne bih mogao ponovo da igram, predugo traje. Ako treba da izgubim po sat vremena na jednu borbu onda jednostavno takvu igru necu igrati, jer nemam toliko slobodnog vremena da gubim. I na kraju to je samo igra, koja sluzi da ubije vreme, i da malo zabavi. Smesno je od toga praviti religiju i igrati nesto po trideset puta je bez uvrede zalosno. Get a life!!!!

Kako su ludi ti iz Bethesde. Umesto za tolike fanove Fallouta oni prave F3 za nas 10 fanova Obliviona, i još se posle tvrdi da idu na kvantitet umesto na kvalitet :) Još se mi zlokobno smejemo i trljamo ruke...

kako ****ni final fantasy moze da bude uspeshan na konzolama sa poteznom borbom, a jedan fallout ne bi bio na pc-u uspesan sa TB ?
Ja ne znam nijednu igru na konzolama koja je bila neuspešna, odnosno da je firma propala, pa tako ni FF, koji Japanci gutaju kao ludi. A to nije samo zbog potezne borbe. Sa druge strane, ako ćemo o "uspešnosti" da pričamo, kakva je to uspešnost karakterisala F1 i F2 kada su se firme raspale, razvojni timovi disipirali, a igre bile kupovane u zanemarljivim količinama? Otkad se "uspešnost" definiše kao kriterijum, a ne kvalitet proizvoda? U tom slučaju, imajući u vidu očajnu prodaju F1 i F2, ispada da potezne igre nisu imale prođu na PCu ni u devedesetim.

Sa treće strane, potpuno razumem frustriranost i nemoć intelektualne elite koja je probleme u F1 i F2 rešavala korišćenjem periodnog sistema elemenata i teorije polja, a finalni kvest metodom diferencijalnih jednačina trećeg i četvrtog reda uz tada izuzetno spore matematičke programe, pa ih sada nervira ovo pojednostavljivanje svega :( Posebno je dirljivo zgražavanje nad Oblivionom od strane ljubitelja takvih RPGova kakvi su Loki, Diablo i Titan Quest...

Ipak, da ne valja procenjivati nešto dok se ne odigra 17 puta na 17 načina - ne valja...

Kako su ludi ti iz Bethesde. Umesto za tolike fanove Fallouta oni prave F3 za nas 10 fanova Obliviona, i još se posle tvrdi da idu na kvantitet umesto na kvalitet :) Još se mi zlokobno smejemo i trljamo ruke...

Ja ne znam nijednu igru na konzolama koja je bila neuspešna, odnosno da je firma propala, pa tako ni FF, koji Japanci gutaju kao ludi. A to nije samo zbog potezne borbe. Sa druge strane, ako ćemo o "uspešnosti" da pričamo, kakva je to uspešnost karakterisala F1 i F2 kada su se firme raspale, razvojni timovi disipirali, a igre bile kupovane u zanemarljivim količinama? Otkad se "uspešnost" definiše kao kriterijum, a ne kvalitet proizvoda? U tom slučaju, imajući u vidu očajnu prodaju F1 i F2, ispada da potezne igre nisu imale prođu na PCu ni u devedesetim.

Sa treće strane, potpuno razumem frustriranost i nemoć intelektualne elite koja je probleme u F1 i F2 rešavala korišćenjem periodnog sistema elemenata i teorije polja, a finalni kvest metodom diferencijalnih jednačina trećeg i četvrtog reda uz tada izuzetno spore matematičke programe, pa ih sada nervira ovo pojednostavljivanje svega :( Posebno je dirljivo zgražavanje nad Oblivionom od strane ljubitelja takvih RPGova kakvi su Loki, Diablo i Titan Quest...

Ipak, da ne valja procenjivati nešto dok se ne odigra 17 puta na 17 načina - ne valja...

pa bethesda u danashnje vreme ne pravi igru ni za jedne fanove :( , ni za fanove svog serijala a kamoli za fanove serijala cija je prava otkupila, ona pravi igru za shiroke narodne mase, to je i zabama i babama jasno, otuda i tolika netrpeljivost prema njima od dotichnih

izvini ako nisi pratio deshavanja oko interplaya (mozda i jesi ali to ne pokazjes) znao bi zasto je dotichni pukao. Pukao je jer je hteo da se preshalta na konzolashke igre, prekinuo rad nekoliko skoro zavrshenih PC RPG naslova koji su trebali biti klasici, i koji bi mu doneli mega lovu na duze staze (BG3 i FO3), naslovi za konzole su prosle kako su prosle (mali isntant boost u finansijama) i cao (sto ti ujedno i pokazuje da se ne prodaju ni sve igre na konzolama savrseno, eto cek i oni imaju neke kriterijume koje interplay nije uspeo da ispostuje), dosli su francuzi koji su rasprodali sve zivo i oterali sve koji su nesto znali da rade i caos... tako da to nema veze sa prodajom naslova koji su ih proslavili i koji se i dan danas prodaju, ajde sto se prodaju nego sto se o njima pricha sa strahopostovanjem posle citave decenije

nad oblivionom se zgrazava svako ko ne padne na bethesdin PR i koji nije toliko pristrastan da uvidi koliko su mizerne razlike izmedju pure hack n slash igara i spomenutog naslova

ja mozda ne bih ishao toliko daleko, ali ocekivao sam od obliviona mnogooo vise

Poslednja izmena:
pa bethesda u danashnje vreme ne pravi igru ni za jedne fanove :( , ni za fanove svog serijala a kamoli za fanove serijala cija je prava otkupila, ona pravi igru za shiroke narodne mase, to je i zabama i babama jasno, otuda i tolika netrpeljivost prema njima od dotichnih
Ovako, postoje dve vrste igara za široke mase:
1. igre koje ih zatupljuju i igranje pretvaraju u laku zabavu kad se smoriš (npr. NFS Carbon)
2. igre koje ih navlače da provode vreme u obimnim fantazijskim svetovima, sa lepom i dubokom pričom - da, Oblivion ima duboku priču, dublju od npr. Icewind Dalea

i prema tome Oblivion ne spada u prvu grupu. I stvarno, ko ne vidi razliku između Electronic Artsa i Bethesde, taj treba da se ubije.

izvini ako nisi pratio deshavanja oko interplaya (mozda i jesi ali to ne pokazjes) znao bi zasto je dotichni pukao ... ajde sto se prodaju nego sto se o njima pricha sa strahopostovanjem posle citave decenije
1. Kakve veze ima Bethesda sa svim tim?
2. Sa strahopoštovanjem može da se priča jedino iz straha da te ne pojuri onih tridesetak Fallout fanova :d a inače ko o nekoj igri priča sa strahopoštovanjem, taj treba da se zapita gde mu je život :) opet, ja sam oblivionovih mana potpuno svestan, a ti falloutovih nisi pa sve da ti ja sad nacrtam šemu i crvenim markerom obeležim falična mesta :)

nad oblivionom se zgrazava svako ko ne padne na bethesdin PR i koji nije toliko pristrastan da uvidi koliko su mizerne razlike izmedju pure hack n slash igara i spomenutog naslova
opet ti o PR-u :) aman čoveče, ja uopšte nisam pratio ložanu oko cele igre, a ovaj filip mislim da nije odgledao nijedan trejler pre izlaska igre :) nemamo mi 12 godina da treba marketing odeljenje da nam kaže kad je igra zanimljiva a kad nije :) a drugo, ja prvi sam bacao golem hejt po Oblivionu jer nije Morrowind (traži po forumu ako ne veruješ), a onda sam seo i odigrao ga. I shvatio da nije Morrowind, ali je i dalje daleko od loše igre,

Poslednja izmena:
cekaj bre vudu, nube :) sem sto je ovo fallout tema :) cini mi se da nije bilo reci da je oblivion losa igra, vec samo da je los kao rpg :) sto je tacno :)
jedina razlika izmedju diabla i obliviona je pogled :)
a izmedju obliviona i quakea je sto u oblivionu nema rocket jump :p

sad, dubina price :)) prica je glupa, bez da se vredjamo, i svet je bre nekako prazan, uz sav taj sarenis i kojesta, nemas osecaj da si deo njega

najsvetlija tacka obliviona je mega car patrik stjuart :) a bojim se da ce ron perlman biti jedina fo3 :/

Pa počelo se od toga da je loš RPG, a završilo da svim zaposlenima u Bethesdi treba zatreti seme :) ali druga će pesma biti kad FO3 izađe, u to sam uveren :) a sad idem, da se ovih 30 fanova dodatno ne ražesti :D

Ti kad hoces da lupas onda lupas.Za ovo prvo ne moram da te ispravljam jer je G! to vec uradio.
Inace Loki,Diablo i Titan Quest uopste nisu RPG igre i zato su i dobre jer imaju tu srecu da se ne porede sa Baldur's Gate-om i Fallout-om.S druge strane Oblivion 'hoce' da bude RPG :d al mu to slabo ide.

Ovako, postoje dve vrste igara za široke mase:
...

vudu prijatelju ako nisi video quotovao sam filipa a ne tebe, dakle pitao je chovek zasto je pukao interplay ja mu rekao

oblivion se evo opet instalira sa oba exp-a da mu pruzim jos jednom shansu chim prodju ispiti

danas je svasta rpg, oblivion je rpg, po mom ukusu losh rpg vishe akciona avantura, kada i pitas nekog prosechnog konzolashkog klinca sta je oblivion reci ce prvo da je akcija pa tek onda rpg (u stvari sumnjam da ce reci da je ovo drugo ;))

Nasao sam dve zanimljive slike za sve vas mozete ih pogledati ovde i ovde. Na drugoj su Tri jahaca Oblivion apokalipse, a na prvoj pogodite sta i gde je snimljenja. Ko pogodi dobija tri bambija sem G!!!-a jer je on upoznat sa tim, ne saljite mi PMove sa tim pitanjem, slika se moze javno videti u Srbiji.
Vudu jel bi pristao da ti dam mito, a da vise be oBljuvionises ovu teme. Evo nas 30 ce ti dati Fallout kolekciju. btw. u Knezu na vise mesta ima ona Fallout kolekcija za 999din. vec vidim Vudua kako ceka nocas u redu za svoj primerak :)

Poslednja izmena:
sta je to prvo majke ti :)

ovo drugo imam ;)

Vudu jel bi pristao da ti dam mito, a da vise be oBljuvionises ovu teme.
Ne troluje on ovu temu Oblivionom, već to činite vi pljujući po toj igri kao najpoznatijoj igri tima koji sada radi na Falloutu 3 onako po difoltu, a on samo reaguje.

ako je tema fo3 i fanovi negativno reaguju na trenutne razultate rada na fo3 normalno da ce doci do trola u nekom obliku i u nekoj meri, pogotovo ako se pojavi vudi :p

Primećujem da je to jedna opšta pojava. Bethesda - Elder Scrolls - prvo lice -> mora da će i FO3 biti iz prvog lica. E pa - ne :)
Zar?

Well mozda stvarno dobije neki Fallout smek. Nikada ne znamo dok ne probamo. Mozemo pljuvati koliko hocemo po Oblivionu (s' obzirom na karakteristike iste imamo puno pravo) ali mozda ce momci iz Bethesde konacno izviriti izvan okvira i ponuditi nam nesto zaista novo. Samo da humor i prica ostanu na Fallout nivou. O borbi necu komentarisati jer sam se zgrazavao real time bitke u Tacticsu tako da moje misljenje o tome i nije neki objektivan stav.
Ako kojim slucajem dodje do velike degradacije kvaliteta u odnosu na prethodne delove a proda se u tirazu kao i Oblivion tesko mladim narastajima.
Svako ko opanjkava falloutu bez ikakvih argumenata ili nikada nije igrao doticnu igru ili mu je jednostavno kompleksnost i "cvikeraski" humor bio suvise za obraditi.
Za kraj: Da li je vecina igara (99%) objavljenih u poslednjih par godina cista glupost bez ikakve originalnosti, humora i smisla?
Pravih igara je sve redje a zamenjuju ih nebuloze koje mladi narastaji gutaju uz MTV i Pink. Ode mast u propast

humora nece biti to su najavili od samog pochetka, jer oni ne vole humor, bar onaj njihov glavonja Tod Nesto je to izjavio

a za prichu mislim da ce teshko izaci iz nekih ustaljenih fora, bar do sada su to retko uspevali da urade

btw, sa NMA

"Today, after several notices from Bethesda asking us to remove the scans, we were contacted by Game Informer with the following request:

Please remove all scans of Game Informer Magazine from your website. This is copyrighted material, and legal action will be taken if these scans are not promptly removed from your website.

Both the scans and the transcript of the article have now been removed from No Mutants Allowed. We refer non-American users with nowhere to turn for copies of the article to Google."

Poslednja izmena:
nije valjda da ih sramota od rucnog nuklearnog bacacha... ili se deca uplasila od Orka sa topuzom...

znam, znam... Shrek se prepoznao i rekao da ce da ih tuzi jer diskriminishu osobe sa zelenim pigmentom...

BTW, neko je spominjao UFO serijal... samo da napomenem da je UFO: Afterlight sasvim OK igra sa skoro istim drazima kao orginal. cak ni borba nije bila lose uradjena...

I još nešto, vas tridesetorica što vam se ništa ne sviđa, pogledajte rezultate polla na nma. Kao i mišljenja sa foruma, koja su uglavnom umerena i optimistična. Samo se vama ništa ne sviđa, i igrali bi igru gde je potrebno provesti 5 minuta u borbi koja se može završiti za 10 sekundi.

Poslednja izmena:
Naravno da su rezultati polla takvi kada je NMA sajt napalo hiljade klinaca...:trust:

...kojima je Bethesda svima isprala mozgove svojom zločinačkom propagandom! Zavera svetskih razmera, kažem ja.

1)Oblivion ili F3,Bethesda je digla pras'inu s'to im je i cilj...trenutno sebi prave "negativni" marketing,a i vi i ja i mnooooogo fanova i nefanova smo svesno ili nesvesno kljuc^ni deo tog marketinga...svaka im c^ast.Ne znam da li primec'ujete koliko su vec' dugo u z'iz'i interesovanja.Majstorski.

2)Oblivion nije RPG i imam pravo da to kaz'em jer sam,kao s'to svi znate,Oblivion obrnuo vis'e puta.Fale mu mnogo stvari i na mnogim mestima su zeznuli,ali nije izgubio na gameplay-u nekim c^udom,lepo izgleda i moz'e "super da se cepa",a u pojedinim trenucima je bas' bas' bas' extra...Oblivion je u stvari ono s'to ja najvis'e volim,a s'to ovi fanovi Fallout-a pljuju konstantno kao neku niz'u klasu igara...Action Adventure FPS sa elementima standardnog RPG-a...E sad zas'to nije RPG?..Zato s'to je standardni RPG umro,a igrice tipa Oblivion, Vampire i jos' neke su prelazna faza i prave bazu za novu vrstu i kladim se da c'e,ako to ne bude Fo3,u roku od godinu dve izac'i igra koja c'e zadovoljiti standarde RPG-a,u smislu humora,res'avanja quest-ova dijalogom,puzzle-ova,raznolikih krajeva i nelinearnosti,a koja c'e u osnovi opet imati Action Adventure FPS+TPS.To je jednostavno tok stvari i ne znam zas'to ga toliko poric^ete,nije to los'a stvar uops'te.Trenutno je akcenat na combat-u i mnoge firme experimentis'u,jer stari combat-i imaju mnogo mana,a u Oblivion-u je res'en odlic^no,s tim da je mogao biti raznovrsniji.

3)To s'to pric^ate za nove klince je totalno nepos'teno i nefer i na kraju nije istina.Jednostavno ste upali u jaz generacija i zvuc^ite kao truc'ave babuskere.I oni od igara oc^ekuju isto s'to i mi "matorci" i moz'da i vis'e od toga.A s'to se tic^e ljudi koji prave igre,uvek c'e u jakim firmama biti entuzijasta koji c'e raditi "mozgom i iz ljubavi" i onih koji c'e to krvavo naplatiti na trz'is'tu,mada svi ovde znamo res'enje za to :) Kad se sve to srazmerno sloz'i,eto nama novog Masterpiece-a.

2)Oblivion nije RPG i imam pravo da to kaz'em jer sam,kao s'to svi znate,Oblivion obrnuo vis'e puta.Fale mu mnogo stvari i na mnogim mestima su zeznuli,ali nije izgubio na gameplay-u nekim c^udom,lepo izgleda i moz'e "super da se cepa",a u pojedinim trenucima je bas' bas' bas' extra...Oblivion je u stvari ono s'to ja najvis'e volim,a s'to ovi fanovi Fallout-a pljuju konstantno kao neku niz'u klasu igara...Action Adventure FPS sa elementima standardnog RPG-a...E sad zas'to nije RPG?..Zato s'to je standardni RPG umro,a igrice tipa Oblivion, Vampire i jos' neke su prelazna faza i prave bazu za novu vrstu i kladim se da c'e,ako to ne bude Fo3,u roku od godinu dve izac'i igra koja c'e zadovoljiti standarde RPG-a,u smislu humora,res'avanja quest-ova dijalogom,puzzle-ova,raznolikih krajeva i nelinearnosti,a koja c'e u osnovi opet imati Action Adventure FPS+TPS.To je jednostavno tok stvari i ne znam zas'to ga toliko poric^ete,nije to los'a stvar uops'te.Trenutno je akcenat na combat-u i mnoge firme experimentis'u,jer stari combat-i imaju mnogo mana,a u Oblivion-u je res'en odlic^no,s tim da je mogao biti raznovrsniji.

Ovo ja pričam već 100 godina. Upravo će se i ići na to, neku vrstu idealne simbioze žanrova. To je meni oduvek bilo idealno. Najviše sam uživao uz igre kao što su Deus Ex, System Shock, Vampires i slični naslovi. Shvatam ja, naravno, da je drugim ljudima idealna igra Baldurolika ili Falloutolika, ali je totalna glupost zbog toga pljuvati igre kao što je Oblivion, ili kao što su neke od pobrojanih koje bi po istoj logici stvari takođe valjalo popljuvati jer se sve svode na slična rešenja.

pa razlika izmedju vas i nas je ocigledno sto mi volimo da uposlimo mozak kada dodje do borbe dok vi volite da uposlite prste i reflekse

i zao mi je onih sto toliko olako nasedaju na marketing (neko reche majstorski, ja kazem uzasan jer prodaju jedno a reklamiraju drugo, i plus uvere ljude da su kupili ono sto su i videli na reklami, mislim uvere onog kojeg mrzi da o tome razmislja)... meni je zao ali ja josh uvek na igre ne gledam kao na kobasice pa mi je svejedno (a ni to mi nije :)) da li cu da kupim chajnu ili madjaricu :p josh uvek imam idealan pogled na igre da su one tu da nas zabave a ne da gutamo shta god nam serviraju kao u holivudu

mnogo bi vishe fer ispali da su odmah na pocetku rekli, znate kako zao nam je vreme se promenilo, bice fps, bice real time sa mogucom pauzom, mi ne znamo drugacije i sl to bi se mnogo vise cenilo nego trenutno stanje.. oblivion with gunz (da ne vadim sad intervjue u kojem su spominjali da nece biti tako, da ce biti dosledni licenci, da su oni fallout fanovi -yeah right- bla bla bla i kad sam izrazavao sumnju u to vi ste mi se smejali :))

razlog pljuvanja obliviona je realan, jer ce nastavak dugoochekivane igre koja je totalno dijametralna od njega, biti u njegovom stilu, plus nje bilo uopste nikakave komunikacije sa fanovima dok su dotichni bili raspolozeni da daju samo pozitivan feedback, plus sakrivanje sta se krije iza VATS sistema, plus blago baljezganje i izvrdavanje konfirmacija da ce igra biti FP orijentisana i za konzole.. sjajan marketing samo da bi izbegli negativnu popularnost dok igra ne izadje :) vec vidjen scenario o tome vam pricham, svako ko je pravio fallout vec ima odvratan deja vu i muka mu je od toga

svakako cenim deus ex i SS koncept igre, ali FO3 nikada nije za to predvidjen niti treba da bude ni blizu tome, ako nista mogla je da se napravi slichna igra i bez fo licence (a sam fallout svet je uopste loshe prihvacen i skapiran od strane onih kojima je oblivion gotivan)

sto se tice NMA i polla, normalno da su umereni razultati, pogotovo kada se pogleda sta je poll i kada je postavljen :) i odnosi se na ono sto je bethesda servirala svima PRE! IG artikla (koncepti koji su uradjeni pre igre i nemaju veze sa samom igrom, i teaser i koji ne pokazuje nista) a gde se vide prave chinjenice, koje nazalost smrde... pogledajte pollove na zvanichnom forumu pa cete steci utisak mozda relevantniji

mislim koliko treba da budesh tupav i nemastovit da ubacish "ruchni nuklearni katapult"!! mutanti koji su preslikani iz resident evil igre!! ili su mozda direktni potomci nekog orka? groteskno! josh ispade onaj power armor najautentichniji u celoj prichi

Ja neznam zasto vi pricate da jednoj igri fali ovo ili ono. Pa normalno da fali da li je neko do sada nasao savrsenu igru (i nemojte da pocinjete da je Fallout idealan jer nije,a igrao sam ga vise puta i mnogo volim tu igru, a to nije ni Morrowind a jos manje Oblivion). Ne treba da sve igre izgledaju kao Morrowind ili Baldur's Gate (mada bih ja veoma voleo jedan party based rpg) i vec treba da bude i jednih i drugih. Ja sam igrao sve te i sve su mi bile ok. A sto se tice "uposljavanja mozga" zavrsio sam dva fakulteta i dosta mi je upoljavanja mozga ( zato i obozavam da gledam americke teenage komedije sa dobrim studentkinjama), ali ne volim igre tipa Far Cry, Serious Sem i sl ali Oblivion je daleko od takve "bez mozgaske" igre a i u Falloutu nije bas neko uposljavanje mozga. Igra prvo treba da zabavi i da bude dovoljno zanimljiva da se ne osetis ***** sto je igras

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno