i ti ponekad zvučiš kao da si zaspao tamo negde '99 i probudio se juče, pa se zgražavaš nad situacijom PC igarati tvrdish da nisi pocheo od juche da igrash igre, ali za sigurno odajesh utisak u svojim postovima
Zar niko ne zna cija stvar iz uvoda Fallota 1 ,deluje mi kao Luis Armstrong?
hahah za pasulj-analogiju :d
vudi ne kapira gde god da se pojavi sa svojim bithovanjem da ce biti pwnovan od citavih 30 fallout fanova koliko tvrdi da ih ima na svetu, valjda se svi sjatili na sve moguce forume gde se on pojavi![]()
Ja ne znam nijednu igru na konzolama koja je bila neuspešna, odnosno da je firma propala, pa tako ni FF, koji Japanci gutaju kao ludi. A to nije samo zbog potezne borbe. Sa druge strane, ako ćemo o "uspešnosti" da pričamo, kakva je to uspešnost karakterisala F1 i F2 kada su se firme raspale, razvojni timovi disipirali, a igre bile kupovane u zanemarljivim količinama? Otkad se "uspešnost" definiše kao kriterijum, a ne kvalitet proizvoda? U tom slučaju, imajući u vidu očajnu prodaju F1 i F2, ispada da potezne igre nisu imale prođu na PCu ni u devedesetim.kako ****ni final fantasy moze da bude uspeshan na konzolama sa poteznom borbom, a jedan fallout ne bi bio na pc-u uspesan sa TB ?
Kako su ludi ti iz Bethesde. Umesto za tolike fanove Fallouta oni prave F3 za nas 10 fanova Obliviona, i još se posle tvrdi da idu na kvantitet umesto na kvalitetJoš se mi zlokobno smejemo i trljamo ruke...
Ja ne znam nijednu igru na konzolama koja je bila neuspešna, odnosno da je firma propala, pa tako ni FF, koji Japanci gutaju kao ludi. A to nije samo zbog potezne borbe. Sa druge strane, ako ćemo o "uspešnosti" da pričamo, kakva je to uspešnost karakterisala F1 i F2 kada su se firme raspale, razvojni timovi disipirali, a igre bile kupovane u zanemarljivim količinama? Otkad se "uspešnost" definiše kao kriterijum, a ne kvalitet proizvoda? U tom slučaju, imajući u vidu očajnu prodaju F1 i F2, ispada da potezne igre nisu imale prođu na PCu ni u devedesetim.
Sa treće strane, potpuno razumem frustriranost i nemoć intelektualne elite koja je probleme u F1 i F2 rešavala korišćenjem periodnog sistema elemenata i teorije polja, a finalni kvest metodom diferencijalnih jednačina trećeg i četvrtog reda uz tada izuzetno spore matematičke programe, pa ih sada nervira ovo pojednostavljivanje svegaPosebno je dirljivo zgražavanje nad Oblivionom od strane ljubitelja takvih RPGova kakvi su Loki, Diablo i Titan Quest...
Ipak, da ne valja procenjivati nešto dok se ne odigra 17 puta na 17 načina - ne valja...
Ovako, postoje dve vrste igara za široke mase:pa bethesda u danashnje vreme ne pravi igru ni za jedne fanove, ni za fanove svog serijala a kamoli za fanove serijala cija je prava otkupila, ona pravi igru za shiroke narodne mase, to je i zabama i babama jasno, otuda i tolika netrpeljivost prema njima od dotichnih
1. Kakve veze ima Bethesda sa svim tim?izvini ako nisi pratio deshavanja oko interplaya (mozda i jesi ali to ne pokazjes) znao bi zasto je dotichni pukao ... ajde sto se prodaju nego sto se o njima pricha sa strahopostovanjem posle citave decenije
opet ti o PR-unad oblivionom se zgrazava svako ko ne padne na bethesdin PR i koji nije toliko pristrastan da uvidi koliko su mizerne razlike izmedju pure hack n slash igara i spomenutog naslova
Kako su ludi ti iz Bethesde. Umesto za tolike fanove Fallouta oni prave F3 za nas 10 fanova Obliviona, i još se posle tvrdi da idu na kvantitet umesto na kvalitetJoš se mi zlokobno smejemo i trljamo ruke...
Ja ne znam nijednu igru na konzolama koja je bila neuspešna, odnosno da je firma propala, pa tako ni FF, koji Japanci gutaju kao ludi. A to nije samo zbog potezne borbe. Sa druge strane, ako ćemo o "uspešnosti" da pričamo, kakva je to uspešnost karakterisala F1 i F2 kada su se firme raspale, razvojni timovi disipirali, a igre bile kupovane u zanemarljivim količinama? Otkad se "uspešnost" definiše kao kriterijum, a ne kvalitet proizvoda? U tom slučaju, imajući u vidu očajnu prodaju F1 i F2, ispada da potezne igre nisu imale prođu na PCu ni u devedesetim.
Sa treće strane, potpuno razumem frustriranost i nemoć intelektualne elite koja je probleme u F1 i F2 rešavala korišćenjem periodnog sistema elemenata i teorije polja, a finalni kvest metodom diferencijalnih jednačina trećeg i četvrtog reda uz tada izuzetno spore matematičke programe, pa ih sada nervira ovo pojednostavljivanje svegaPosebno je dirljivo zgražavanje nad Oblivionom od strane ljubitelja takvih RPGova kakvi su Loki, Diablo i Titan Quest...
Ipak, da ne valja procenjivati nešto dok se ne odigra 17 puta na 17 načina - ne valja...
Ovako, postoje dve vrste igara za široke mase:
...
Ne troluje on ovu temu Oblivionom, već to činite vi pljujući po toj igri kao najpoznatijoj igri tima koji sada radi na Falloutu 3 onako po difoltu, a on samo reaguje.Vudu jel bi pristao da ti dam mito, a da vise be oBljuvionises ovu teme.
Zar?Primećujem da je to jedna opšta pojava. Bethesda - Elder Scrolls - prvo lice -> mora da će i FO3 biti iz prvog lica. E pa - ne![]()
2)Oblivion nije RPG i imam pravo da to kaz'em jer sam,kao s'to svi znate,Oblivion obrnuo vis'e puta.Fale mu mnogo stvari i na mnogim mestima su zeznuli,ali nije izgubio na gameplay-u nekim c^udom,lepo izgleda i moz'e "super da se cepa",a u pojedinim trenucima je bas' bas' bas' extra...Oblivion je u stvari ono s'to ja najvis'e volim,a s'to ovi fanovi Fallout-a pljuju konstantno kao neku niz'u klasu igara...Action Adventure FPS sa elementima standardnog RPG-a...E sad zas'to nije RPG?..Zato s'to je standardni RPG umro,a igrice tipa Oblivion, Vampire i jos' neke su prelazna faza i prave bazu za novu vrstu i kladim se da c'e,ako to ne bude Fo3,u roku od godinu dve izac'i igra koja c'e zadovoljiti standarde RPG-a,u smislu humora,res'avanja quest-ova dijalogom,puzzle-ova,raznolikih krajeva i nelinearnosti,a koja c'e u osnovi opet imati Action Adventure FPS+TPS.To je jednostavno tok stvari i ne znam zas'to ga toliko poric^ete,nije to los'a stvar uops'te.Trenutno je akcenat na combat-u i mnoge firme experimentis'u,jer stari combat-i imaju mnogo mana,a u Oblivion-u je res'en odlic^no,s tim da je mogao biti raznovrsniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari