Ceo svet se muci sa updatem,sto korisnici sa dvd verzijom sto steam a kod tebe radi verzija 1.1 sa launcherom 1.0... hehehe(u tvom fazonu)
Ljudi, gde se prodaje ORIGINAL ove igre F1 2011 ? Da li možete da mi date sajt pa da lepo kupim original bez maštanja o tamo nekim krekovima i sličnim zamaranjima.
Hvala vam unapred !
Ama link mi treba ka domaćem prodavcu...ko to kod nas u Beogradu prodaje, koja firma ?
Kosta,kolega ne zaleci se jos sa kupovinom ma koliko to "cudno" zvucalo ali i dvd i steam verzija jos boluju od "malih boginja"
Na svim forumima se ljudi zale kako igra baguje,ne ucitava,korupt save,nemogucnosti update nezavisno koju verziju imas.A neki ovde bi pre preporuke mogli malo i da procitaju neku recenicu a ne smo da lupetaju i kikocu se kao klinci.Znam da na igrama pise 3+ ali ne moramo se tako i ponasati.
Raven,kako je moguce da ti 1.1 verzija radi sa 1.0 lekom..?!
Ti to mozda nisi dobro patchovo,koji patch si koristio ,evropski ili US,koju intstalaciju imas(od koliko Giga),koliki ti je F1 2011 exe fajl u Mb i koje je verzije kad na njega ides properties?
Neki pricaju da igra radi sa image-fajlom bez leka ali meni to ne uspeva.
A nije valjda da je sve promene patch uradio samo na exe fajlu...
Pa naravno da si vratio sve u prethodno stanje(verziju)...nije ti valjda ovo prvi update(patch) u bilo kojoj igri.Svaki patch trazi drugi lekic.
Ljudi, skinuo sam igru i moram reći da sam zadovoljan kako grafikom tako i ponašanjem bolida na stazi. Oduševljen sam !!!
Ali imam jedan mali problem...naime ne mogu da snimim igru. Traži neki account na windows games, ali ja neću da mi igra pristupa internetu. Čuo sam negde da je moguće rešenje za ovo, kako ?
naime koliko god da se zakucam u neki bolid ili čak u zid, bolid ostaje neoštećen a nigde nisam u igri video u opcijama da se podešava ta stavka, da li se bolid oštećuje ili ne.
Lepse se uklopio, bio sam stavio MTS prvo, ali ovaj mi nekako zgodnijiTelekom mi ne odgovara zbog plavog kruga i predugackog teksta, mada jes' pre to je kanda nase, a ne Vip, no dobro...
Oba fajla idu u characters/bespokehelmets, pre toga uraditi backup originalnih, i u igri odabrati helmet 18.
http://www.filesonic.com/file/2164866381/bespokehelmets.zip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari