Šta je novo?

F1 2011

@slawisha:
vidi post #228

Evo uputstva za pokretanje (izvor)

Install the game - Full Installation.
Mount the F1_2011.MDX Mini-Image in in vIDE of DAEMON Tools Pro Advanced v4.41.0315.
In vIDE Device Parameters set the DVD Region to "not set" or attach vIDE to physical device.
Play the Game!

Da li je neko instalitao patch 1.2 i da li radi sa narodnom verzijom. Kod mene krene sa originalnim cra**om ali nece da ucita nijednu stazu?

DT i mini image sigurno rade (sa "Attach to physical device"), proverio. ;)
Pogledaj post iznad za uputstvo.

^Hvala!

Edit: The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later. :D :D

Edit 2: Skinuo.

Poslednja izmena:
Posle update na 1.2 verziju igra i dalje ima neke "cudne" bagove.Primetio sam i poboljsanja ali uvek mora da ima ali...Sto se tice online igranja tu i tamo,liste su naravno resetovali jer je bilo totalno nerealnih vremena.11/11 sam retko i koristio,tj.gde mi je ostao setup upisan sa tim bagom sam isprobao i nisam primetio da me nesto usporava.Citao sam po forumima da se gomila ljudi zali da im igra ne snima status,brljavi sa pojedinim stazama...ja te probleme nisam imao,cak sam i nastavio karijeru bez resetovanja.Ono sto meni licno smeta su i dalje vrlo cudna vremena po kisnim uslovima.Takodje sam primetio i da vozaci Virgina nesto mnogo cesto ulecu u visoke pozicije,cak bi rekao i redovni su ucesnici q2 i q1 .
I jedno pitanje:jel se ona unapredjena u karijer modu sama otkljucavaju(steluju ili kako vec) ili je potrebno dodatno stelovati u setupu?
Vozim sada 2.sezonu u Williamsu i u boksu mi kazu da imam gomilu nekih unapredjenja pa rekoh da ne odu u prazno kada sam ih vec zasluzio ;)

P.S.Primetio sam takodje i da po obavljenom boksu obavezno prvi naredni krug najbrze vozi ili onaj ispred ili iza mene...
A "problem" sa kisnom trkom sam resio na sledeci nacin.Spanija je bila na redu,kvalifikacije po suvom,trka po ultra kisnom.Ja startovao sa 7.pozicije i reko ajde da probam sledecu strategiju.Posto ionako voze ko blesavi,ja lepo izbacim zaustavljanje u boksu...tu dobijem nekih 20-25 sekundi i nekako nadoknadim zaostatak.Uspelo je,najvise sto sam se probio je bilo 4.mesto ali uz jednu gresku i gubljenje 3.pozicije trku sam zavrsio na mestu na kojem sam i zapoceo.I jos jedan detalj,vise nije moguce da u prvih nekoliko krivina napravis proboj u sam vrh.Malo je agresivniji AI,i dalje negde grese na kocenju...tj.lakse ih zaobidjes ali ipak ima napretka u odnosu pre patcha.

Neke probleme su kao resili posle ovog patcha, ali se javio bug sa polupraznim tribinama i iskacucom publikom. Prosto sam ocekivao vise od codemastersa. Rfactor2 izgleda fenomenalno a bolja je simulacija od f1, pa cekamo da izadje i rfactor2 a i f1 modovi za njega

...

Izvinjavam se na pitanju, ali ne vidim gde je opcija "attach vIDE to physical device". Kada samo promenim Region to "not set" kaze mi da ubacim originalni disk a ne back up... :trust:

Instalirao sam patch 1.2. Do sada je sve normalno radilo...

EDIT: Resio.

Poslednja izmena:
@salwisha
Ma brate ko gleda u publiku dok vozi bolid,jos ako je neka ozbiljna online trka ili fajt da ne pominjem heavy rain...ja to stavljam na off...:)

Probao juce malo da vozim posle 1.2 patcha,mnogo je bolje ,manje gripa teze za voznju, ono pre je bila smejurija, kao po shinama, zato nisam ni upalio igru veshe od mesec dana.

@undertaker75
unapredjenja,nesto se samo aktivira a nesto i ti mozes da podesavas,recimo kocnice,na pocetku sezone nemas "high pressure"....

Ja josh uvek vozim prvu sezonu - koje ste ponude dobili ...tj. osim od osvojenih bodova ima li josh koji faktor koji utice na ponude vecih timova (Ferrari, Mercedes ili RedBull) Trenutno sam Level 15 na pro level-u.

@Filipp
Ja sam prvu sezonu vozio u Williamsu,nisam dobio ponude koje sam zeleo pa sam ostao i drugu sezonu.U drugoj sam mnogo napredovao i osvojio skoro duplo vise bodova ali sam izgubio duel(verovatno za ponudu tog tima) od Rosberga i najbolja ponuda je stigla od Toro Rosso ekipe.A kako i ne bi izgubio kada je igra prilicno nerealno u tom segmentu.Ponude otprilike i duel krece oko velike nagrade Singapura...od tada je krenuo i Rosberg da vozi kao Senna.Uprkos mojem velikom broju poena on je uvek bio ili na pol poziciji ili u top 3 na trkama(plus je imao i bodovnu razliku pre samog starta).U trecoj sezoni sam jos bolji ali mi nekako ekipa nije na nivou kakvom sam ocekivao_Ocekujem ponudu bar Renaulta ili Saubera ako ne i bolju jer se vrtim oko 3-4 mesta u poredku.
Sto se tice tvog levela(15) sve zavisi koje rezultate imas ali ako nisi dobio ponude znaci da si jos u prvoj polovini sezone a sa tim levelom tebi i ne treba bolji bolid.Malo mi nerealno deluje da ti u Williamsu ili Force Indiji vec nakupis toliko bodova.Da nisi pomesao level i karijer reputaciju?

Jel neko dobio zlatnu medalju u time attack u ja sliver dobijem ali nemam ideju gde bi posle silver vremena dobio jos 2s vozim na tastaturi samo ABS iskljucen.

Kako najjednostavnije igrati u mrezi preko Tungle ili Hamachija? Moze neko objasnjenje posto se uvek izgubim. Sta treba host da uradi a sta klijent?

Ajde da se dogovorimo pa preko Hamachija da odvozimo jednu ozbiljnu trku, ja ću napraviti network. Po mogućnosti da svi imaju patch 1.2 Jer sam ga ja instalirao, pa će te moraiti i vi. Ako neko ima problema da inst. patch 1.2, da mu ne radi igrica neka mi se javi, ja ću mu sve objasniti kako da inst. Javite se ovde, ili na moj email: [email protected]

Vratio se na igru uz gamepad i bez kontrole proklizavanja, te mi je malo zanimljivije. Nego imam utisak da trigeri rade samo 25% pomeraja nakon cega sledi puni gas ili kocnica. Nervira me sto mi kocnice stalno blokiraju tockove i ne mogu da skrecem dok kocim. Situacija je za nijansu bolja kada stavim pritisak u kocnicama na low, ali me i dalje nervira. Ima li neki tweak da se ovo koriguje? Pretpostavljam da se na volanima/pedalama moze podesiti i osetljivost i mrtva zona, ali su mi zakljucane te opcije za gamepad. Isto tako, vibracije mi non-stop rade, kontam da ima neravnina i da malo-malo pa proklizavam ali bas toliko ne verujem.

Codemasters je potpisao novi visegodisnji ugovor sa FIA-om. Obezbedili su sredstva za sledecih par F1 igara, i obecavaju dalji napredak franshize.

Nemam nista protiv, prve 2 igre su im bile vishe nego OK. Igrao sam ih jako puno.
[mada mogli bi obratiti vishe paznje na annoying bug-ove u launch verzijama igre]

Ja ovu igru od kako je pocela najava za novu sezonu przim stalno :) e sad naime imam problem, nisam je igrao 2 dana i sad uopste nece da mi udje u igru samo izadje ono application stopped unexpectedly
-Check solution on internet
-Close application
Sta bi to moglo da bude? Razorova je igrica i moram stalno preko onog njegovog launchera da idem i nervira me...Ako niko ne zna, nema veze, samo da mi kaze gde se nalazi save folder, posto cu obrisati, pa instalirati ponovo igricu, jel je samo u my documents ili ima negde nesto i u folderu gde je instalirana igra?

Ja ovu igru od kako je pocela najava za novu sezonu przim stalno :) e sad naime imam problem, nisam je igrao 2 dana i sad uopste nece da mi udje u igru samo izadje ono application stopped unexpectedly
-Check solution on internet
-Close application
Sta bi to moglo da bude? Razorova je igrica i moram stalno preko onog njegovog launchera da idem i nervira me...Ako niko ne zna, nema veze, samo da mi kaze gde se nalazi save folder, posto cu obrisati, pa instalirati ponovo igricu, jel je samo u my documents ili ima negde nesto i u folderu gde je instalirana igra?

Nemoras da instaliras opet, evo ovako moze "Savegames folder (my documents > my games) and delete the file GTEHXOSJZ_0.
Then, make a copy of the file GTEHXOSJZ_1 and name it GTEHXOSJZ_0.
That fixed it for me, although I did have to redo the last Grand Prix, and my binds"

Meni se cesto desavalo da puca igra dosta, ja prebacim taj GTEHXOSJZ_1 prebacim na drugu particiju,rename u GTEHXOSJZ_0 i vratim nazad u \Users\Rave2011\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame\

Uradio to, ali ne vredi i dalje imam ovo:

4df31627-3ebb-18b1.jpg

Evo obrisao sam cak igricu i instalirao ponovo i idalje imam isto kao sa slike... Da ne poverujem...

Edit: Joj boze kakav je bio problem!!!! Ja sam bio iskljucio windows live u tuneuputilities da se ne pali jer ga ne koristim i sad se setim da mi to treba za account :banghead: evo ukljucio ga i sve radi!!! Nisam morao da reinstaliram igricu i ode mi save, ali ko ga sisa, kad sam zurio :)

Poslednja izmena:
Evo obrisao sam cak igricu i instalirao ponovo i idalje imam isto kao sa slike... Da ne poverujem...

Edit: Joj boze kakav je bio problem!!!! Ja sam bio iskljucio windows live u tuneuputilities da se ne pali jer ga ne koristim i sad se setim da mi to treba za account :banghead: evo ukljucio ga i sve radi!!! Nisam morao da reinstaliram igricu i ode mi save, ali ko ga sisa, kad sam zurio :)

***, pa jel ti ostao negde onaj GTEHXOSJZ_1, mozes da probas da ga vratis opet kad kreiras autosave

Nisam obrisao iz kante, koja sreca :) Nastavlja se treca sezona u Ferrariju :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Koji je najbolji patch da instaliram za sad imam samo cistu igru jos nije ni izlecena :)

Zadnji. [1.2]

Btw ko hoce da se prdruzi u voznji, nek uskoci u hamaci room emuglxf1_2012 [password je 123].

Zadnji. [1.2]

Btw ko hoce da se prdruzi u voznji, nek uskoci u hamaci room emuglxf1_2012 [password je 123].

Jel moze LAN da radi sa 'narodnom' verzijom? U pitanju je 1.2v patch i DT image.

Jel mi je potrebno kao i ranije Tehnogoods i Hamachi ili se nesto promenilo u medjuvremenu?

imam verziju crna kutija i stalo mi na pola sezone.Krene da ucita profil,odradi to i odjednom stane f1 executable stop working.Ima li nade za ovo posto sam reinstalirao igru i nista?

Problem je u savegame-u a ne u igri. Obrisi save i vidi dal radi, also probaj napraviti novi offline gfwl acount.

/Scyter
Situacija je ista. Teknobog je potreban.

Nazad
Vrh Dno