@slawisha:
vidi post #228
Da li je neko instalitao patch 1.2 i da li radi sa narodnom verzijom. Kod mene krene sa originalnim cra**om ali nece da ucita nijednu stazu?
Evo ga,iz moje arhive...Jel mozes opet da je postavis - izbrisali su je sa fs?
Ja ovu igru od kako je pocela najava za novu sezonu przim stalnoe sad naime imam problem, nisam je igrao 2 dana i sad uopste nece da mi udje u igru samo izadje ono application stopped unexpectedly
-Check solution on internet
-Close application
Sta bi to moglo da bude? Razorova je igrica i moram stalno preko onog njegovog launchera da idem i nervira me...Ako niko ne zna, nema veze, samo da mi kaze gde se nalazi save folder, posto cu obrisati, pa instalirati ponovo igricu, jel je samo u my documents ili ima negde nesto i u folderu gde je instalirana igra?
Uradio to, ali ne vredi i dalje imam ovo:
![]()
Evo obrisao sam cak igricu i instalirao ponovo i idalje imam isto kao sa slike... Da ne poverujem...
Edit: Joj boze kakav je bio problem!!!! Ja sam bio iskljucio windows live u tuneuputilities da se ne pali jer ga ne koristim i sad se setim da mi to treba za account :banghead: evo ukljucio ga i sve radi!!! Nisam morao da reinstaliram igricu i ode mi save, ali ko ga sisa, kad sam zurio![]()
Zadnji. [1.2]
Btw ko hoce da se prdruzi u voznji, nek uskoci u hamaci room emuglxf1_2012 [password je 123].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari