Šta je novo?

F1 2011

Hvala :) Hi-res tekstura za Ferrari ( link ) a i kaciga je 1536x1536. Pojavio se i HD Red Bull, pa se polako budzi igra na solidan nivo :)
Ostatak je default.

Na koju ste tezinu stavili AI?

Ja obicno pocnem sa Intermediate (uz iskljucene pomoci), dok se ne naviknem i naravno dok ne sednem u neki bolji tim. Pa onda predjem na professional. Legend je nedostizan, u Australiji sam sabio vreme i siznuo od muke da bi bio u kvalifikacijama 15-i:d

Poslednja izmena:
@nex999
Onda je dobro,pomislio sam da nemam pojma sa voznjom!Meni je prva sezona,cetvrta trka i AI na proffesional,ali cu koristiti tvoju taktiku,malo je teze nego sto sam mislio!
Izgleda da se istorija ponavlja!Corrupted save!Sreca pa nisam daleko odmakao!

Poslednja izmena:
Corrupted save se javlja ako cesto koristite alt+f4. Izadjite iz igre uvek regularno.

Skinuo sam F1 2011 Ultra High MOD by Acura,ali trt... kreshuje igra :(

Corrupted save se javlja ako cesto koristite alt+f4. Izadjite iz igre uvek regularno.
Znaci to je razlog?Zato obozavam ovaj forum,uvek neko ima objasnjenje,a ja bi cekao patch!Hvala ti puno!

Za corrupted save ako je kojim slucajem ukljucen system restore, desni klik na fajl i opcija restore previous version. Znam da sam hteo da polupam komp zbog shift-a i ova microsoftova fora me je spasla...

Gdin M,na koji se to fajl odnosi?Probao bih to sa ovim starim sejvovima!

Probaj desni klik na ceo folder od save-a, u stvari probaj na sve sto ima od profila i sejvova.

Nazalost nije uspelo,posto sam u medjuvremenu citajuci savete ljudi sa Codemasters-ovog foruma koji su imali iste probleme,brisao moje save-ove,pa ih ponovo vracao i svasta nesto!Verujem da bi proradilo da nisam previse cackao!U svakom slucaju veomas korisna stvar!Eto i danas sam jos nesto naucio pametno!:)

imam i ja problem,nece da ucita igricu.Pokrenem je ali kada treba da ucita sejvove javlja gresku i kaze uzadji iz igre.Morat cu da reinstaliram.Gdje su mu sejvovi?

pih nesto sam za****,sad nece da mi ucita stare sejvove,nego Jovo nanovo.Sta da radim?

Bas na ovoj strani se o tome pise...
Ako ni ova metoda restora ne pomogne, nece nista da pomogne sem da se ponovo ne krene igra, posto verujem da u istoriji GFWL igara niko nije uspeo dapopravi corrupted save. :D

Evo ko zeli,kaciga koju je za mene napravio moj drugar iz f1 2010 a koji je inace iz Skotske,nick u igri mu je Dirtydave01,znaci zasluge idu njemu...

darcoshelmet.jpg

http://www.megaupload.com/?d=MPLOFQFL

jeste li videli ovaj bug sa setup-ovima...lool

http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-tech-game-support-1420/471570-huge-setup-bug-f1-2011-a.html

Ajd postavi ovde saves umjesto sto se smejes.Stigao sam do Monze..

Bas na ovoj strani se o tome pise...
Ako ni ova metoda restora ne pomogne, nece nista da pomogne sem da se ponovo ne krene igra, posto verujem da u istoriji GFWL igara niko nije uspeo dapopravi corrupted save. :D

Smejem se gfwl-u, a i da ti neko okaci sejv ne znaci ti nista jer je on konkretno vezan sa gfwl profilom, tako da nema nista od toga...
Inace, nisam ni instalirao igru posto nisam neki ljubitelj f1, a komentarisem na osnovu gomile frustracija sa ovim za mene najgorim sistemom cuvanja i profilisanja. Tako da ili probaj onu metodu gore ili igraj ispocetka. ;)

Ja ne mogu da pokrenem igru posle patcha,jel ima neki fix...?
Imam regularan key i narodnu verziju,igra nece sama da se pecuje a kada to uradim rucno nema vise pokretanja,jel ima neko da je u problemu kao ja?

Jel mrsko nekom da proveri koliko mu igra zauzima na hard disku znaci posle instalacije, ako vam nije mrsko da provjerite pa mi javite ;)

Da li je iko instalirao najnovije rage ATI drivere i da li mu F1 radi ok posle toga?

Ja ne mogu da pokrenem igru posle patcha,jel ima neki fix...?
Imam regularan key i narodnu verziju,igra nece sama da se pecuje a kada to uradim rucno nema vise pokretanja,jel ima neko da je u problemu kao ja?

Pa jel moguce da 3-4 dana nema leka za ovo...nista mi nije jasno..?!

Jel si ti ozbiljan ili...igra nece da se pokrene posle istaliranja patcha za starim lekom a patch mi treba za multiplayer.

@raven
Pa imam i ja narodnu verziju samo sam CD key kupio i sve je normalno bilo kao i prosle god. sa f1-2010 do ovog patcha.
Kako kod tebe radi normalno 1.0 ili 1.1 verzija?
Bez patcha nema svrhe jer svi koji igraju online su nas 1.1 verziji,bio bih sam tamo...:)
Nemam pojma,nista mi nije jasno,nemoguce da 7 dana nema fix-a,ili ja nesto pogresno radim a siguran sam da sve radim po ustaljenoj i proverenoj proceduri:)

Nazad
Vrh Dno