Šta je novo?

F1 2011

Nakon 2 satnog testa mogu da kazem da nisam ni ocekivao bolje. One price o naprednoj fizici, izmedju simulacije i arkada, bla,bla, truc. Prazan hype.
Sva podesavanja na expert, sve pomoci iskljucene i opet postoji neka dodatna kontrola gasa. Verujem da je takav slucaj i sa kocnicom - ne mogu sa sigurnoscu da kazem. Feedback radi jako neprecizno, kasni i ponekad drmusa bezveze. Vise je tu da pravi atmosferu nego da prenese informaciju.
AI je kompletno retardiran. Udara od pozadi u practice sesiji, blokira i ometa u kvalifikacijama. Do trke nisam ni stigao.

Sve u svemu, simpaticna limunadica za razbibrigu uz joypad. Za bilo sta vise od toga, moze - ali jako kratko. Ne isplati se arcenje G25-ce ili nekog skupljeg volana.

Au koje djubre od igre?! Ne mogu da verujem koliko sam cekao, i koliko sam se razocarao. Pogledajte kako smesno izgledaju bolidi, prvo ovaj koji vozimo a drugo oni oko nas. Ko je ovo dizajnirao svaka mu cast. Onda onaj novi sistem sa onim pomocnim strelicama po stazi....samo odmazu i nista vise. Nisam u zivotu video igru koja je toliko nazadovala od ove. I ove godina nastavljam da igram 2010 verziju. Jos kad bi izasao neki mod za nju da se izmene bolidi i mesta vozacima, bilo bi ekstra.

Strelice mozes da iskljucis.
A sta fali bolidima?

Meni se ovo jako dopada!Ja sa svim iskljucenim pomocima,AI na proffesional,ako dobacim do 12 pozicije ja sretan!Skidam kapu onima koji sa ovim podesavanjima budu u prvih pet,naravno ko igra na gamepad-u!Za mene je ovo dosta tesko,a igram na 12 lap-ova!

Sta fali bolidima?! Jesi ti gledao nekad formulu1? Pogledaj kakvi su bolidi u verziji 2010 pa pogledaj ove. U 2010 izgledaju savrseno, u 2011 ne lice na one u stvarnosti. Obrati paznju kakve su gume, male kao tockovi kontejnera.

A strelice nije opcija da izkljucim, vec je bilo dobro kao sto je bilo u 2010. Zasto menjati nesto sto savrseno funkcionise?

Ne nisam gledao formulu1 nikad lol...a i ne vozim sa strelicama ***

he he ovo mi je već komedija, nabavio sam i regularnu narodnu verziju, instalirao, i kad hoću da je pokrenem preko launchera vrti mi neki razer1911 filmić kako su oni najbolji i ostala ******
kako se pokreće ovo hebena igrica? neznam šta su toliko zasrali obično pokretanje igre u pm :D

update

kad stisnem Esc nakon početka filmića igra se uopšte ne pokrene ni posle 15 min, samo stoji crn ekran.

Poslednja izmena:
Odvezao Australija GP u Vilijamsu. Btw preporuka za isti posto on ima DRS i KERS za razliku od Virgina, Lotusa i HRT-a.
Sta znam...sve pomoci iskljucene i neke stvari sam primetio - formula se okrece na stazi na nekim mestima gde je u 2010 mogao pun gas, uvek i bez greske. Nove gume kad se stave, kao po ledu da se vozi, veeelika razlika (stavise skroz obrnuto u odnosu na 2010, tamo je grip bio osetno bolji cim se stave nove gume).
Dalje - trosenje guma je manje izrazeno, tj poslednji krug ne vozim kao po iglama kao sto je bilo pre
Sredili su gorivo (ovde su i ostali bolidi "teski" kao i moj pa sam konkurentan na startu)
Pitstop je izgleda sredjen bez onih suludih cekanja (vazda zadnji sindrom)
Po travi je moguce voziti i dalje ako se pazi na gas sto je Fail i dalje
Ivicnjaci su osetljiviji na pun gas, bolid se lakse zavrti na ovoj stazi konkretno
Volan je lakse podesiti
Za razliku od prosle igre, ovde su skroz omasili neki standardni poredak vozaca

F1_2011_2011_09_22_16_52_24_487.jpg

Inzenjer me nekako mlako pozdravlja za uspeh na kraju, nema nekog ushicenja kao pre. Nema ni konferencije za novinare posle trke.
Dodali su animaciju radovanja i to je to
Teksture su uzas blagi tesko je vratiti se na ovo posle modovanog keca. I boje su ubiboze isprane...
Zvuk je dobar i radi mi bez problema i bez potrebe za cackanjem xml fajlova kako je bilo pre

Fini videJi-

Poslednja izmena:
he he ovo mi je već komedija, nabavio sam i regularnu narodnu verziju, instalirao, i kad hoću da je pokrenem preko launchera vrti mi neki razer1911 filmić kako su oni najbolji i ostala ******
kako se pokreće ovo hebena igrica? neznam šta su toliko zasrali obično pokretanje igre u pm :D
Mlad si ,nekad je to bila praksa.Prvo ide intro grupe koja je razbila igru pa pritisnes space,enter,esc ili sta vec pa ulazis u igru.

A kako bi bilo da instaliras 2011 i prestanes da davis?

Sad pošto si je razbucao i sa njom namazao zidove. No thanks.

Sviđale su mi se konferencije za novinare i pozdravi posle trke.

Meni gpu usage nece preko 25-30% na 4770. Sta god uradio nece preko 30% i 20 fps.

Imao sam i ja taj problem, nije hteo preko 20%... na dx9, stavio sam na dx11, fps je otisao gore a gpu usage stoji i dalje na 20% hehehe, mora da se zabunio msi afterburner...

elmer davez je napisao(la):
Sviđale su mi se konferencije za novinare i pozdravi posle trke.

Big fucking deal

Za sve ovo vreme, tj otkad si pogubio te famozne sejvove mogao si da najnormalnije krenes ispocetka i da se naigras F1 i nagledas konferencija i zelja cestitaka i pozdrava do mile volje.

Poslednja izmena:
Big fucking deal

Za sve ovo vreme, tj otkad si pogubio te famozne sejvove mogao si da najnormalnije krenes ispocetka i da se naigras F1 i nagledas konferencija i zelja cestitaka i pozdrava do mile volje.

Neću! Hoću F1 2010. Ne interesuje me ovo što su se zezali sad.

Ajde ne budali vise u ovoj temi onda (a tema je F1 2011) . Imas Codemasters forum i mikrosoftovu podrsku.

Pa jos moderator :smash::zgran:

Kada igram online mnogo manji FPS sa istim ili manjim brojem bolida na stazi nego u sinlg player modu...mozda zbog ovih silnih amera i australijanaca....?!

edit:
Najbolja novina za multiplayer je kada udaris nekog gubis XP pa tako moze rank da ti ode na dole...lool,meni sa 6 pao na 5 zbog dva manja dodira,nisu bila na chukanja

Poslednja izmena:
1680x1050 ultra,ostalo sve na max,vsync off
karta def,proc 3.5ghz.
average min_fps="44.728863" av_fps="51.927986"
f12011-2011-09-22-20-35-.jpg

1680x1050 ultra,ostalo sve na max,vsync off
karta 950/1220,proc 3.5ghz.
average min_fps="53.301495" av_fps="62.072102"
2.jpg

Poslednja izmena:
uh koliko donosi dobar cpu bolji skor ja imam sa 560ti na 1280x1024 sve ultra dx11 average 37,morace jedan 1090t da padne i zbog bf3 i zbog buducnosti :D

Tehno bog-ov lanfix za narodnu verziju je gotov, al lik nece da ga izda dok ne sakupi 50$ u donacijama. :D There is no more honor among thieves.

Kada igram online mnogo manji FPS sa istim ili manjim brojem bolida na stazi nego u sinlg player modu...mozda zbog ovih silnih amera i australijanaca....?!

edit:
Najbolja novina za multiplayer je kada udaris nekog gubis XP pa tako moze rank da ti ode na dole...lool,meni sa 6 pao na 5 zbog dva manja dodira,nisu bila na chukanja

Odlicna ideja.
Btw, nisi jedini koji se zali na lag u multiju i izgleda da je krivica do GFWL...mnogi su to imali i u Dirt3, ja sam se nadao da ce i to resiti pa da uzmem original, ali medjutim, nisu...

Odvezao i Kuala Lumpur.
Definitivno cika sa lizalicom sada radi posao kako treba, i vise ne moram da lupam glavom od sto kad udjem u boks sa prve pozicije i jos neko se zadesi na pit lane-u ...

Poslednja izmena:
Evo i ja da kazem neki utisak o igri. Vozio sam par krugova u australiji i odma sto sam primetio razliku iz f1 2010 je ponasanje auta nekako mi previse lak i zanosi previse, i u nekim krivinama malo jaci gas gotovo auto ode u drift :D ali zato ga je lakse ga stabilizovati nego u f1 2010 ako ga uopste nekim cudom uhvatite ako krene da zanosi jer to u f1 2010 nije bilo moguce bar meni :D Ali zato po travi je sad moguce voziti, naravno uz umeren gas. Grafika je po meni za nijansu bolje od predhodnog dela cak i imam veci fps. Za sada mi se svidja igra, vidim da ce morati da cackam podesavanja u vezi kola da vidim kakav uticaj uopste ima ako ga ima !
I da mogao bi neko da mi objasni cemu sluzi ona kers ?

Tehno bog-ov lanfix za narodnu verziju je gotov, al lik nece da ga izda dok ne sakupi 50$ u donacijama. :D There is no more honor among thieves.

Hahah kakav pacer....lool.
Ja sam 2010 u pocetku cepao preko tunngle-a ,ma idi bre brate to je jedno tesko smaranje,dok podesis pa onda dok se skupe pa taman krenemo pa pukne konekcija pa udju neki rammeri budale pa razj3bu celu trku mislim da nije vredno nerviranja a sve zbog 1700 ili 2000 dinara koliko je key.

evo kako explodira motor u 2011ci,uspeo sam prvog dana igranja :))

Poslednja izmena:
Vrh Dno