Šta je novo?

F1 2011

Meni je formula bas onako kao sam ocekivao. Nije ni okorela simulacija a nije ni arkada nesto izmedju sto ce svima da pruzi zabavu!

Zanima me da li igrate preko Hamachia posto vidim da postoji LAN opcija? Bilo bi lepo da organizujemo trku sa vremena na vreme. ;)

Ja sada aktiviram ključ. Ima li još neko original?

Aleluja.
Codemastersi su najzad sredili endzin. GPU usage ~97%, i igra radi osetno bolje od keca (10-15 FPS-a u proseku bolje u DX11).

F1_2011_2011_09_21_18_42_38_176.jpg

Jos samo da se skupe sve HD teksture i weather mod da se lepo dobiju prave boje i da opichim.

Meni gpu usage nece preko 25-30% na 4770. Sta god uradio nece preko 30% i 20 fps.

Kod mene takodje ne radi...

nesto je laka formula,sve ostavljam po najmanje 30 sekundi.Ima li gde da povecam konkurentnost protivnika?

Narodna verzija na win7 x64 radi ko zmaj.

Zanima me da li igrate preko Hamachia posto vidim da postoji LAN opcija? Bilo bi lepo da organizujemo trku sa vremena na vreme. ;)
Reqestovao sam f1 2011 patch od teknogodsa juce, i javili su da su krenuli sa radom.

Dobio ga :)

Samo ima jedan problem, igra traži disk u drajvu i sa original ključem, a sa crack-om nije to to, jer ne dozvoljava 100% mogućnosti u igri, logovanje na GFWL zeza itd itd... Znači treba da izađe neka vrsta mini-image-a da bi sve radilo ok samo sa ključem, to tada, potreban je original dvd u drajvu.

Mislim da su malo preterali sa mogucnoscu za skretanjem prilikom kocenja. Da su napravili sredinu izmedju 2010 i 2011 bilo je perfektno. Ne znam da li je jos neko ovo primetio...

Moja greška, igra radi savršeno i u MP i u SP sa crackom i originalnim ključem...

Original za 20€

Najbolja ponuda koja trenutno postoji, samo što prilikom registracije nema Srbije. Čak je i Free Delivery tj. besplatna dostava. Bolja ponuda od ove nema:

Link F1 2011 20.5€

Ko ima iskustva sa naručivanjem neka se javi, jer je ovo super povoljna varijanta.
Inače upravo se instalirala 'narodna' verzija, večeras testiranje...

Kako to konvertujete funte, niste mi jasni svega mi....

F1 2011
Rating: 3+ (PEGI)
Write a review
€22.49 Free delivery

17.5€ na proverenom mestu... Nema jeftinije.

Samo ne mogu da kopiram link jer "im" je sajt trenutno down :/

xe.com

Kako to konvertujete funte, niste mi jasni svega mi....
F1 2011
Rating: 3+ (PEGI)
Write a review
€22.49 Free delivery

To je njihov (play.com) odnos evro - funta, više se isplati platiti u funtama :d ;)

A konverzija vrlo lako pomoću XE web servisa, što bi trebao da bude relevantni odnos prilikom konvertovanja:
http://www.xe.com/

Poslednja izmena:
Pa tebi neće računati konvertovanje sa sajta XE nego konvertovanje funte u eure u banci preko koje plaćaš, a veruj mi više deru u kursu nego bilo ko... Slobodno plati ti u funte, i onda proveri račun koliko ti je skinulo :)

Pa tebi neće računati konvertovanje sa sajta XE nego konvertovanje funte u eure u banci preko koje plaćaš, a veruj mi više deru u kursu nego bilo ko... Slobodno plati ti u funte, i onda proveri račun koliko ti je skinulo :)
Hehe, ovo se polako pretvara u pissing contest. Znam jer sam već naručivao sa master card-om neke artikle iz Engleske i xe.com me do sada nije *****'o :d a da ne pričam da na tu cenu treba oduzeti i VAT tj. englesku verziju PDV-a (naravno u slučaju play.com to nije naznačeno jer nema Srbije u listi zemalja).

Neko da se vratimo 'on topic'. Evo izvozio sam par krugova u Nurburgringu i čini mi se da sada bolid puno lakše proklizava. Mada je moguće da previše pritiskam gas, ali nije ni čudo kad su ubacili nova podešavanja za 'Advanced Wheel Settings' a i vozim Logitech Driving Force Pro koji mi je stigao prošle nedelje. Moraće ipak malo više krugova da se izveze za neki ozbiljniji sud.

7.9 giga, odem na launcher, pa esc i izbaci appcrash..

Reinstaliraj. Meni je prijavljivao xlive error.
Igra takodje trazi i novi servis u pozadini koji je nas vrli mikrosoft ubacio (windows live ID sign-in assistant) da bi se pokrenula...:S:

Vrh Dno