Panzer Meyer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 320
meni izbacuje neki steam error
Preko launchera pokreni. Lepo Zmija napisa.
meni izbacuje neki steam error
kontam ja to ali ja taj launcher nigde nemam
Imas narodnu verziju?
Preko launchera pokreni. Lepo Zmija napisa.
Reqestovao sam f1 2011 patch od teknogodsa juce, i javili su da su krenuli sa radom.Zanima me da li igrate preko Hamachia posto vidim da postoji LAN opcija? Bilo bi lepo da organizujemo trku sa vremena na vreme.![]()
Ja sada aktiviram ključ. Ima li još neko original?
Pa imas da namestis tezinu u okviru podesavanja....nesto je laka formula,sve ostavljam po najmanje 30 sekundi.Ima li gde da povecam konkurentnost protivnika?
Moja greška, igra radi savršeno i u MP i u SP sa crackom i originalnim ključem...
Kako to konvertujete funte, niste mi jasni svega mi....
F1 2011
Rating: 3+ (PEGI)
Write a review
€22.49 Free delivery
Kako to konvertujete funte, niste mi jasni svega mi....
F1 2011
Rating: 3+ (PEGI)
Write a review
€22.49 Free delivery
Hehe, ovo se polako pretvara u pissing contest. Znam jer sam već naručivao sa master card-om neke artikle iz Engleske i xe.com me do sada nije *****'o :d a da ne pričam da na tu cenu treba oduzeti i VAT tj. englesku verziju PDV-a (naravno u slučaju play.com to nije naznačeno jer nema Srbije u listi zemalja).Pa tebi neće računati konvertovanje sa sajta XE nego konvertovanje funte u eure u banci preko koje plaćaš, a veruj mi više deru u kursu nego bilo ko... Slobodno plati ti u funte, i onda proveri račun koliko ti je skinulo![]()
Kod mene takodje ne radi...
probao sam sve zivo ali bez uspeha... 2010ka radi normalno.. ako neko provali neko resenje neka postuje, odlepio sam :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari