Šta je novo?

F1 2011

Ne verujem da ikako mozes da aktiviras stare sejvove, posto uvek moras da cuvas GFWL nalog i njegove foldere gde se cuva. To sam naucio hard way kada sam izgubio sejvove za mnoge GFWL igre...
Mada, mozda jedino i uspe ako neko napravi onaj xliveless i za ovu igru.

Ostalo je jos par dana do izlaska igre. Shopto nudi PC verziju za 2000din, ali samo kao preorder. Kada igra izadje, kosta ce ~1500din vishe.

Samo kada bi ShopTo primao intesine kartice... Bilo bi do jaaaaajaaaaa :D

Kakva je procedura sa ShopTo -om,da li oni salju samo CD key ili ima digital download ili mozda slanje DVD-a...jel kod njih funckionise rajfajzen viruon kartica,vidim da nema opcija za click and buy??

22€ je igra tamo + 2.5£ postarina tj slanje koliko sam skontao. Ne moze intesina verujem da moze rajfajzen.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Eh slanje, pa kada bi to stiglo u "mucenu" Srbiju....ipak cu ja starom isprobanom varijantom xyz i na kraju key na G2play za 25 evrica(trenutna cena)...:))

Poslednja izmena od urednika:
Biće manje na proverenom mestu ;) i to znatno manje

WTF!!! Kakav bezobrazluk od strane ShopTo-a?! Ovo je neverovatno! odbili su mi karticu sa razlogom da banka ne podržava 3d verification, a skinuli su mi 24.5€ sa kartice a nisu uknjižili to skidanje i piše mi kao da nisam platio igru! Da li je ovo moguće?!

19.09.2011 POS-SHOPTONET BRACKNELL GB 24,56 24,56 EUR

Znači ladno su mi uzeli pare a na sajtu piše da ništa nisam platio iako mi je F1 2011 in cart?! Kakav bezobrazluk!

Poslednja izmena:
Lep gest od tebe, pomazes sirotinju.

Biće manje na proverenom mestu ;) i to znatno manje

WTF!!! Kakav bezobrazluk od strane ShopTo-a?! Ovo je neverovatno! odbili su mi karticu sa razlogom da banka ne podržava 3d verification, a skinuli su mi 24.5€ sa kartice a nisu uknjižili to skidanje i piše mi kao da nisam platio igru! Da li je ovo moguće?!

19.09.2011 POS-SHOPTONET BRACKNELL GB 24,56 24,56 EUR

Znači ladno su mi uzeli pare a na sajtu piše da ništa nisam platio iako mi je F1 2011 in cart?! Kakav bezobrazluk!

Novac će ti biti refundiran posle par dana. Dešava se.

Poslednja izmena:
Svaka im cast za one spojlere sto se tresu kao na tv-u.

Stvarno , vreme je bilo da neki developeri to primete i implementiraju. Onako , cak i u mojim beloved hc simulacijama, bolidi deluju kao da su od granita :p

Da ali ipak oficijelna F1 licenca ih sprecava da odrade puno toga. Sasija bolida, kao i bilo koji deo blizu vozaca ne smeju biti osteceni ma kakav sudar imali. Tako te neke nebuloze.... licencu za safety car su morali vijati od mercedesa i sl....

Jos juce :p

Probao par trka i iskreno govoreci ne vidim neku preteranu razliku!Ima par noviteta koje su dodali!U onoj kamp kucici sada imas svoj laptop gde dobijas razne email-ove od svog tima,ponude od drugih timova,vremenske uslove itd!Dodate su jos dve opciji od kojih nemam pojma koja za cega sluzi!Sada se moze podizati i spustati zadnje krilo ili spojler kako da ga nazovem u zavisnosti od uslova na stazi!To ce oni koji prate formulu bolje znati za cega sluzi!Sto se grafike i zahtevnosti tice ostala je ista!Sve opcije su odvrnute do kraja sem AA,njega sam stavio na 4x i po benchmarku iz igre neki prosecni fps je oko 43!Trebam smanjiti neke detalje posto se vidi da to ne ide bas tecno!Sve u svemu vredi!

^ ti to tek sada sreces DRS i KERS? :) [kers ti je battery powered acceleration, 6-7 secs per lap used at your discression, drs mozes upaliti na fixnim tackama staze u toku trke ako si 1sec iza protivnika [u qually-u neogranicen use]]

Nisam uopste znao za te opcije,posto bas i ne pratim nesto F1,ali hvali na pojasnjenju!Sada barem znam o cemu se radi!:)

Poslednja izmena:
Eh slanje, pa kada bi to stiglo u "mucenu" Srbiju....ipak cu ja starom isprobanom varijantom xyz i na kraju key na G2play za 25 evrica(trenutna cena)...:))

Vise puta sam kupovao sa shopto-a i uvek je proslo bez ikakvog problema. Prima bez problema Erste poklon karticu, koja se dobija za dz i na kojoj se moze ukljuciti 3d verifikacija.

Slanje je 2,5 funti kao sto ste i videli ili 5,5 sa pracenjem.

Igra ne podleze carinjenju (barem u Vojvodini, culi smo za druge slucajeve u BG). Ukratko. :)

Evo odvezoh i ja par krugova i pruzih Nick Heidfeldu prvu pobedu.Graficki lepse izgleda nego predhodna verzija,zvuk je mnogo bolji, bolid se ponasa mnogo bolje ,kers i drs rade posao.... bice ovo dobra zabava.Sutra ga probam sa volanom i iskljucenim pomocima.

Mashala, sad samo da sacekam modove :)

Drugari,vidite ovo....

e sad,2010-ka mi je orginal verzija a 2011 znate vec,prilikom instalacije 2011 automatski mi je dodao na ovaj stari GFWL ID uz f1 2010,*** bilo mi stiklirano auto sing in!!!
Sta sada da radim a da mi ova 2011 ne zezne nesto ovaj regularni nalog sa 2010...Sada mi i iz 2010 pokazuje da imam 2011 a ona jos nije izasla u evropi, lool...

Kako da obrisem 2011 iz ovog GFWL naloga??

Dosta bolja od prethodne verzije.
Na pro nivou + pro nivo AI + tire i fuel , jako je tesko da se bilo sta ozbiljno uradi.
Lepo su uradili fiziku guma u krivini. Ulazenje u krivinu nailazi na otpor guma i samim tim realno trosenje istih.
Odustajem od nekih ozbiljnih podesavanja i trkanja, jer za tako sto treba bit rasterecen od drugih stvari.

Darc0 ne sekiraj se i vozi. Ja sam imao dirt2 original i sa tim nalogom igrao sve ostalo i nije mi pravio nikakvih problema gfwl.

nece radi na win7x64 sa narodnim lekicem :(

nece radi na win7x64 sa narodnim lekicem :(

Ma gde nece, ako te nesto zeza igra se pokrece preko launchera a ne preko klasicnog exe, tako sam bar procitao na stranim forumima. Ja jos kupujem ,)

Vrh Dno