Šta je novo?

F1 2011

imam dva sejva,drugi radi.Nego da li moze da se nesto uradi sa ovim sa kojim sam presao vise od pola sezone..ko ce sada ponovo iz pocetka.

Jel ima neki tutorial za hamachi i tehnogood? hamachi sam nasao, ali ovaj drugi program ne mogu da nadjem...

Zaboravio sam da odradim edit, poslao mi je DieH@rd sve... Hvala u svakom slucaju :)

Momci,kako resiti problem pit stopa i promene guma u pitstopu ako se promeni vreme?
Primer: krene trka sa kisom,prestaje,odem u box i uvek dobijem opet wet sa kojima naravno ne mozes voziti na polusuvoj stazi...

Momci,kako resiti problem pit stopa i promene guma u pitstopu ako se promeni vreme?
Primer: krene trka sa kisom,prestaje,odem u box i uvek dobijem opet wet sa kojima naravno ne mozes voziti na polusuvoj stazi...

U kontrolama nadji kontrole za quick menu, i u toku trke mozes da menjas gume i engine modove

Po defaultym numericke strelice se koriste za menjanje engine moda i razgovor sa pitwall-om o novim gumama.

Zahvaljujem,sad cu probam...

Da li je neko cuo/ucestvovao u ovome ? Koliko got ceprkao po netu nisam nasao nista vise informacija osim ovoga teksta koji je ocigledno napisan negde u buducnosti, ako je suditi po datumu. Izgleda mi kao F1 2011 i cini mi se da se vozi hungaroring. Jedino se cudim kakva su im to truba vremena, pa ja na dzojstiku idem sekund brze.

Deluje interesantno...
A sto se tice vremena mnogooo faktora utice na krajnji rezultat!
Ne moze se porediti vreme u TT,kvalifikacijama ili samoj trci.
U TT je skoro pa arkadna voznja,u kvalifikacijama imas neogranicen drs i malo goriva a u trci pun rezervoar,1 drs zonu i gume koje moras da pazis pogotovo ako vozis na tezem nivou sa iskljucenim pomocima.
Ayrtone made in Serbia koji voze sa tastaturom i gamepadom ne bih komentarisao.

Sudeci po 2 sive horizontalne linije u gornjem levom uglu, definitivno je rec o time trialu ( personal best i trenutno vreme ).
Nije lepo biti bezobrazan. :)

Nazad
Vrh Dno