Šta je novo?

F1 2011

Hahah kakav pacer....lool.
Ja sam 2010 u pocetku cepao preko tunngle-a ,ma idi bre brate to je jedno tesko smaranje,dok podesis pa onda dok se skupe pa taman krenemo pa pukne konekcija pa udju neki rammeri budale pa razj3bu celu trku mislim da nije vredno nerviranja a sve zbog 1700 ili 2000 dinara koliko je key.

evo kako explodira motor u 2011ci,uspeo sam prvog dana igranja :))

Pa kad si uradio kick-down za 2 brzine :)

Uf, moj utisak je da je igra jedna velika retka stolica :wc: . Bolid nema masu pa ni menjanje iste u toku trke, nema ni gume te se ni one ne trose ( o zagrevanju istih ne moze se ni sanjati ), sa default setup-om kao po sinama da vozim, neke krivine se opusteno i sa skroz spustenim krilima prolaze punim gasom ( iako bi lako i biciklom tu izleteli da ne usporimo ), jos malo pa se nece ni morati pustati gas. Igra nema opciju turning assistance on/off jer cini mi se da je po defaultu on. Ne mogu ni da zamislim kako izgleda ulazak u pit sa asistencijom kada je ovako retardirano i sve automatski bez. Jedino da iskljucim tc pa da tapkam ko budala po tastaturi da se ne bih izvrteo, mozda bi tada igra dobila na izazovnosti. Kada malo cacnem po balansu bolida zadnji kraj mi bezi kao da vozim neki muscle car od 2 tone, jeste da se moze lako uhvatiti ali malo su ga preterali. Igra jednostavno prati trend sve veceg globalnog zatupljivanja i po meni moze jedino onima sto ne znaju sta je kers i drs da se dopadne ( koji su inace sasvim fino implementirani ). Za ljubitelje f1 i sim-kada ovo je uvreda na svakom osnovu. :mad: Da barem dobijem amneziju, zaboravim kako je grafika napredovala u zadnjih 10 godina i zaigram ponovo f1 challenge 99-02. :bottle:

Dali zna neko zasto kada zavrsim kvalifikacije i budem npr. 12 ili 8 nebitno,kada pocne trka uvek budem poslednji?To je vec treca trka za redom,polako mi kida zivce!

Pa kako to, to je ozbiljan bug onda? Da nisi slucajno pomesao vezbu (Practise) i kvalifikacije (Qualifying) ? Tok je vezba, kvalifikacije, trka.
Ako budes prvi na vezbi i preskocis kvalifikacije, poslednji si na startu...
Ne pada mi nista drugo na pamet. (sem ako si sekao krivini ili na neki drugi nacin dobio penal u kvalifikacijama).

Poslednja izmena:
Ajd' da pitam opet. Da li je neko resio problem sa startovanjem igre?

Kod mene (Verzija od 7.8 Giga) posle Launcher-Introa i stisnutog ESC jednostavno se nista ne desava. Za kratko se startuje F1_2011.exe ali se proces sam ugasi.
Reinstalirao sam one Live ID i marketplace komponente i proverio da li Update-Service radi, ali ipak se igra ne startuje...

Ima li ko resenje? :S:

Poslednja izmena:
Ne treba ti update service, vec Windows Live ID Sign-In Assistant service da radi u pozadini. Proveri u servisima da li ga ima, i pokreni ako ne radi.
Probaj i reinstall.

kod mene je sve updateovano, upaljeno... ali opet se igra ne pokrece... ne vredi, jedino da sacekamo neki fix ako se uopste i pojavi

@MarkoG
Ne znam ni ja sta se desava ili nisam dobro upoznat sa pravilima!
Znaci kada idem na vezbe odradim onaj objective sa kojim ako prodjem zadato vreme dobijam upgrade bolida,zatim odvozam par krugova da bi eventualno popravio vreme(ne cekam kraj isteka vremena za vezbe nego idem na kvalifikacije)!
U kvalifikacijam takodje imam zadatak da budem 12-tiili vec koji,sto i odradim,tu sacekam da istekne vreme za kvalifikacije i zatim dolazi trka!Sto je najgore kada se zavrse kvalifikacije,svi se raduju,tapsu po ledjima i svi sretni,a kada dodje trka ja uvek u saragama!Dali se oduzima vreme ako preseces jednom krivinu za koju dobijem samo upozorenje,ali ne obavestavama da ce biti oduzeto vreme na kraju kvalifikacija!Sa penalty nikad nisam zavrsio kvalifikacije,cak i ako dobijem restartujem trku i krecem ispocetka!

Poslednja izmena:
Ako nekom treba mali mod za kameru koji sam zbudzio na brzaka, da "T" kamera vise lici na 2010 (zasad samo za Ferari i Vilijams, posto mi trenutno ne treba za druge)

Ferrari

F1_2011_Ferrari_old.jpg F1_2011_Ferrari_new.jpg

Williams

F1_2011_Williams_old.jpg F1_2011_Williams_new.jpg

Pre kopiranja odraditi backup originalnih...

Pogledajte prilog Kamere.zip

Poslednja izmena:
@MarkoG
Ne znam ni ja sta se desava ili nisam dobro upoznat sa pravilima!
Znaci kada idem na vezbe odradim onaj objective sa kojim ako prodjem zadato vreme dobijam upgrade bolida,zatim odvozam par krugova da bi eventualno popravio vreme(ne cekam kraj isteka vremena za vezbe nego idem na kvalifikacije)!
U kvalifikacijam takodje imam zadatak da budem 12-tiili vec koji,sto i odradim,tu sacekam da istekne vreme za kvalifikacije i zatim dolazi trka!Sto je najgore kada se zavrse kvalifikacije,svi se raduju,tapsu po ledjima i svi sretni,a kada dodje trka ja uvek u saragama!Dali se oduzima vreme ako preseces jednom krivinu za koju dobijem samo upozorenje,ali ne obavestavama da ce biti oduzeto vreme na kraju kvalifikacija!Sa penalty nikad nisam zavrsio kvalifikacije,cak i ako dobijem restartujem trku i krecem ispocetka!

Na koji nacin preskaces sa practice na kvalifikacije i potom na trku?

lol, znam nego pitam coveka da nije slucajno preskakao u meniju ili tako nesto pa da mu igra "zaboravi" rezultate iz kvalifikacija:)

@nex999
Bravo,evo sada sam krenuo karijeru ispocetka!Posto nemam bas puno vremena za igranje,uvek sam odvozao vezbe,kvalifikacije i trku,ali sam posle svake od te tri voznje izlazio iz igre i kasnije nastavljao!Sada sam sve tri trke odvozao u cugu i sve je kako treba!Mada ne znam kako je kod drugih,ali ako je tako bas je na glup nacin odradjeno snimanje pozicija ili kod mene nesto gadno baguje!Sve u svemu,problem je resen!Hvala!:wave:

Ja sam stavio na 20%,sve preko toga mi je predugo za voznju!

Pazi, definitivno nesto pogresno radis, posto moze da se posle svake od te tri sesije izadje van igre i da se nastavi kasnije. A da se sve lepo zapamti i nastavi regularno, tipa trka posle kvalifikacija i sl. Bitno je da se odrade kvalifikacije/practice kompletno, i da se ide na continue ili skip to na monitoru u garazi...pa onda se moze izaci u paddock i potom van igre bez problema.

Poslednja izmena:
Ja sam danas odradio practice [2-3 kruga] pa sam izasao, odradio 1 krug qually-a [dovoljno za prvo mesto] i izasao, i onda pokrenuo trku. Sve je bilo ok.

Dobro izgleda ova nova staza u Indiji.

[YOUTUBE]twVU2gNQBWw[/YOUTUBE]

Kasni mi zvuk za slikom, ne znam u cemu je problem. :/ Da li treba instalirati rapture3d? Vidim da mi je pod audio ponudjen samo softverski zvuk.

Inace, ko hoce ovakvu kameru sa snimka neka poseti ovaj link: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2011-rddev-mods-103/

Poslednja izmena:
Nisam probao igru ali mi je poznat codemaster zvucni fazon. Instaliraj rapture3d za svaki slucaj i selektuj njega. BTW, zvuk je u svakom slucaju softwerski posto je i rapture3d samo softwerska manipulacija efektima. :)

Izasao je LAN loader, odigrao sam par staza sa drugarima. So good.

nasao sam resenje, sasvim slucajno... posle deinstalacije firewall-a (comodo kod mene) igra se pokrenula najnormalnije.. dakle, ko ima problema sa appcrash, firewall mu pravi problem

Same here..nakon deinstalacije ZonaAlram Firewall-a - igra se startuje.

P.S. tnx kVu

Srbistan kaciga za sezonu 2011 :D

Final_01.jpg Final_02.jpg

Final_03.jpg Final_04.jpg

screen_08.jpg

@nex999
Heheh,lepo brate,aj okaci ovde taj shlem da skinemo.....

P.S
A zasto VIP zasto ne Telekom Srbija...:)

Lepse se uklopio, bio sam stavio MTS prvo, ali ovaj mi nekako zgodniji:p Telekom mi ne odgovara zbog plavog kruga i predugackog teksta, mada jes' pre to je kanda nase, a ne Vip, no dobro...

Oba fajla idu u characters/bespokehelmets, pre toga uraditi backup originalnih, i u igri odabrati helmet 18.

http://www.filesonic.com/file/2164866381/bespokehelmets.zip

Poslednja izmena:
Ali carnex je najjaci...:))
Hvala nex,onu tvoju kacigu za 2010-ku sam bas iznosao a ova je jos bolja

Na koju ste tezinu stavili AI?

Vrh Dno