Šta je novo?

F1 2011

Ceo svet se muci sa updatem,sto korisnici sa dvd verzijom sto steam a kod tebe radi verzija 1.1 sa launcherom 1.0... hehehe(u tvom fazonu)

Ljudi, gde se prodaje ORIGINAL ove igre F1 2011 ? Da li možete da mi date sajt pa da lepo kupim original bez maštanja o tamo nekim krekovima i sličnim zamaranjima.

Hvala vam unapred !

Ama link mi treba ka domaćem prodavcu...ko to kod nas u Beogradu prodaje, koja firma ?

Da,video sam. Hvala !

Kosta,kolega ne zaleci se jos sa kupovinom ma koliko to "cudno" zvucalo ali i dvd i steam verzija jos boluju od "malih boginja"
Na svim forumima se ljudi zale kako igra baguje,ne ucitava,korupt save,nemogucnosti update nezavisno koju verziju imas.A neki ovde bi pre preporuke mogli malo i da procitaju neku recenicu a ne smo da lupetaju i kikocu se kao klinci.Znam da na igrama pise 3+ ali ne moramo se tako i ponasati.

Dirt3 (skinuta verzija sa oficijelnim kljucem) mi se nije htela sama patchovati preko LIVE servisa.

Nasao sam da je problem - Igra nece da se patchuje ako je XFIRE program ukljucen paralelno......

Mislim da i F1 ima isti problem, ko nije resio problem - neka proba da iskljuci xfire.

Kosta,kolega ne zaleci se jos sa kupovinom ma koliko to "cudno" zvucalo ali i dvd i steam verzija jos boluju od "malih boginja"
Na svim forumima se ljudi zale kako igra baguje,ne ucitava,korupt save,nemogucnosti update nezavisno koju verziju imas.A neki ovde bi pre preporuke mogli malo i da procitaju neku recenicu a ne smo da lupetaju i kikocu se kao klinci.Znam da na igrama pise 3+ ali ne moramo se tako i ponasati.

Sta sam ja lupio, meni radi tako 1.1patch sa 1.0 lekom... mene ne zanima da li nekom drugom radi ili ne, ja sam probao da pomognem... Kosta ako hoces multiplayer da igras moras i ovako i onako da kupis original, a za sp je svejedno zar ne...

Decko je pitao za kupovinu originala jer mu je verovatno dosadilo bakcanje sa raznoraznim resenjima i jos verovatnije radi igranja MP.
A trenutno kupovina originala u bilo kojem formatu je samo nastavak agonije a nikako prestanak iste.prema podacima prodaje u prve 2 nedelje korisnici konzola(ps3 i xbox) su u velikoj prednosti zbog broja igraca.Sto je ovo bitno,i pre problema sa updateom bilo je malo igraca sto u brzim trkama sto u custom gp-u a tek sada posto je doslo do kompletne zbrke dobio bi jedva par trka izbor a to mu verovatno nije primamljivo.Tebi sa narodnom verzijom patch uopste i nije napravio neku razliku jer ga ne koristis u mp igranju.
@ 2SaiNt4U
Inace x-fire nemam instaliran pa nazalost to nije resenje problema.

Raven,kako je moguce da ti 1.1 verzija radi sa 1.0 lekom..?!
Ti to mozda nisi dobro patchovo,koji patch si koristio ,evropski ili US,koju intstalaciju imas(od koliko Giga),koliki ti je F1 2011 exe fajl u Mb i koje je verzije kad na njega ides properties?
Neki pricaju da igra radi sa image-fajlom bez leka ali meni to ne uspeva.

Raven,kako je moguce da ti 1.1 verzija radi sa 1.0 lekom..?!
Ti to mozda nisi dobro patchovo,koji patch si koristio ,evropski ili US,koju intstalaciju imas(od koliko Giga),koliki ti je F1 2011 exe fajl u Mb i koje je verzije kad na njega ides properties?
Neki pricaju da igra radi sa image-fajlom bez leka ali meni to ne uspeva.

Neznam ali radi... kako nisam dobro patchovao, pokrenes setup i gotovo... Skinuo sam evropski patch, instalacija je 7.44gb... exe fajl je 21.4mb a verzija je naravno 1.0 zato sto sam vratio taj posle inst. patcha. A nije valjda da je sve promene patch uradio samo na exe fajlu...

Ma jok,kod mene to ne funkcionise..u svakom slucaju hvala za trud.

Hahah,uspeo sam,lool, znaci znao sam da ima neka fora,nemoguce da 7 dana ne postoji fix posle patcha.Problem je bio u verziji DAEMON Tools Pro-a.
Znaci radi ona varijanta sa mini image-om,bez leka,samo skinite tacno tamo naznacenu full verziju daemon tools-a!!!
Normalno u pitanju je 1.1 ver.

Pa naravno da si vratio sve u prethodno stanje(verziju)...nije ti valjda ovo prvi update(patch) u bilo kojoj igri.Svaki patch trazi drugi lekic.

Pa exe je samo 1.0, nije sve u exe fajlu... Valjda je jos nesto taj patch menjao... valjda je ostalo nesto kada sam prebacio lek za 1.0 verziju...

@Darc0
Koja verzija daemon tools pro... zadnja?

DAEMON.Pro.v4.41.0315. 15.6 MB,za pokretanje DT koristis loader koji ti dolazi uz instalaciju a pre toga ga naravno ubacis u root DT-a.

Ljudi, skinuo sam igru i moram reći da sam zadovoljan kako grafikom tako i ponašanjem bolida na stazi. Oduševljen sam !!!

Ali imam jedan mali problem...naime ne mogu da snimim igru. Traži neki account na windows games, ali ja neću da mi igra pristupa internetu. Čuo sam negde da je moguće rešenje za ovo, kako ?

Ljudi, skinuo sam igru i moram reći da sam zadovoljan kako grafikom tako i ponašanjem bolida na stazi. Oduševljen sam !!!

Ali imam jedan mali problem...naime ne mogu da snimim igru. Traži neki account na windows games, ali ja neću da mi igra pristupa internetu. Čuo sam negde da je moguće rešenje za ovo, kako ?

Prati ovaj video, i kreiraj offline account

Poslednja izmena:
Hvala, javiću ako sam uspeo.

I da, kod mene se dešava jedna mnogo neobična stvar...naime koliko god da se zakucam u neki bolid ili čak u zid, bolid ostaje neoštećen a nigde nisam u igri video u opcijama da se podešava ta stavka, da li se bolid oštećuje ili ne.

Pa mi je malo nerealno kada igram i znam da nema oštećenja.

P.S. Igram na easy nivou težine i na carrear mod, ima li to neke veze ? Inače, sva podešavanja za grafiku su na high ili ultra nivou, rezolucija u kojoj igram je 1280x1024 pri 85 Hz osvežavanju slike.

Poslednja izmena:
naime koliko god da se zakucam u neki bolid ili čak u zid, bolid ostaje neoštećen a nigde nisam u igri video u opcijama da se podešava ta stavka, da li se bolid oštećuje ili ne.

Naravno da ima podesavanja za ostecenje bolida...imas cini mi se 3 varijante,off,kozmeticka ostecenja i full ili realisticna koja uticu na perfomanse samog vozila.Skroluj podesavanja "nadole" kada si meniju za tezinu pa ces naci.I nezavisno da li igras na tastaturi ili volanu(gamepadu) slobodno prebaci sa easy bar na intermedia ai...

Hvala, uspeo sam da napravim offline acount za snimanje pozicije. A što se podešavanja oštećenja tiče, na Easy modu ne mogu da ih uključim, iako sam skrolovao. Da nema to veze sa nivoom težine ?

Treba da stavis tezinu na custom, pa ces onda moci da podesis sve.

aaaaaaaaaa,ok ok. Hvala !

Da li je neko instalitao patch 1.2 i da li radi sa narodnom verzijom. Kod mene krene sa originalnim cra**om ali nece da ucita nijednu stazu?

Okacicu opet za par dana, trenutno nisam kuci.

Vrh Dno