Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Audio i video pid.
Izgleda da su pustili neke nove kanale.
133. RTG int. to je valjda rusian travel guide, zatim 134.HD Hype TV koliko vidim domaci kanal, ide nesto o formuli1, zatim 135. 101TV muzicki, 132. RTS nauka HD.

Prvi TV kanal koji emituje YouTube klipove! Hype je prva televizija u svetu koja ima saradnju sa balkanskim YouTube-rima, u cilju promovisanja zvezda YouTube-a i premijernih emitovanja njihovog sadržaja, paralelno sa YouTube-om.

Audio i video pid.
Izgleda da su pustili neke nove kanale.
133. RTG int. to je valjda rusian travel guide, zatim 134.HD Hype TV koliko vidim domaci kanal, ide nesto o formuli1, zatim 135. 101TV muzicki, 132. RTS nauka HD.

Ne znam stvarno gde mogu da vidim Audio i Video pid za navedene kanale :)

Da li neko koristi ruter h8245q2 i kako je zadovoljan signalom na obe frekvencije?

Ja ne znam zasto se stalno uporedjuju Exe sa SBB. SBB ima neku uslugu, pa trebalo bi i Exe da ima takvu uslugu. SBB naplacuje ovako trebalo bi Exe da naplacuje tako.
Kod SBB sam bio oko 15 god bez problema i skroz zadovoljan uslugom ( net, tv kasnije i telefon ). Presao u Exe samo zbog cena i usluga koje ne stizem da koristim a koje placam kroz mesecnu pretplatu, i zbog akcije od 12 meseci gratis. Znaci primarni razlog je cena.
Realno Exe nije konkurent SBB-u, ali bode oci jer je jeftiniji i nekima nisu bitne dodatne funkcije i usluge jer nemaju vremena ili zelja da ih koriste.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pa ja lepo napisah kome je bitan tv...sa cime drugim da poredim kad je eon par svetlosnih godina ispred svih u zemlji.

Slazem se da bi exe onda bio skuplji itd. i ja sam presao sam iz slicnih razloga na exe ali imam i eon smart tv app i iskljucivo na njoj gledam tv kad gledam, tv bez motanja, vracanja, pauziranja ne bi mogo da gledam uopste.

Lokacija?
U Vlasotincu ih ima.

Kazu....
Poštovani,

Trenutno radimo na zameni specificnog uredjaja koji ce omogućiti dodavanje novih kanala i poboljsanja kvaliteta postojećih. Za sada vam ne možemo precizirati kada će radovi biti okončani, ali je svakako plan da se trajanje prekida maksimano skrati. Molimo Vas za razumevanje.

Да, рекоше и мени да су радови на замени опреме и сл у току и да је морало током дана да се то ради тј кренули у подне са надом да ће завршити до краја дана.

Канали враћени, видим да и тест 3 и 4 раде.

Код СББ су саставни део виших пакета, као и хбо пакет.

Код СББ су саставни део виших пакета, као и хбо пакет.

SBB EON Full paket uključuje CineStar Premiere 1 i 2 koji košta 4000 mesečno, a EON Premium paket uključuje i HBO i Cinemax paket koji košta 5000 mesečno.
Svakako prednost kod SBB-a je ta što ih oni barem uključuju uz skuplje pakete, za razliku od Exe Neta koji se pravi lud i HBO i Cinemax paket nudi samo kao doplatni paket, pa predpostavljam da će i CineStar Premiere kanale naplaćivati i u najskupljim paketima.

Drugari imam neki samsung lcd (ue32f4000) sa dvb-c tjuneron, ali ne uspevam da nadjem exe net kanale, nije valjda da i za, dvb-c idu neki noviji formati....? u postavkama zemlje pribak na Slovačku i Mađarsku i ne nađe nijedan kanal..... koje su tačne frekvencije ako neko zna da probam ručno da ih nađem???

Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока

Da, to je to, hvala drugari.

Мени рекоше да је најбоље поставити за избор земље Немачку.

Iz iskustva, kada nece nemacka posao zavrsava danska i holandija, mada i pored toga pojedini modeli i dalje ne redjaju kanale po redu vec kako ih pronadju. Opseg pretrazivanja od 522000 kHz do 794000 kHz.

Meni je poredjao normalno na jednom televizoru tek kad sam stavio Australija NE Austrija :). Sve zavisi od tipa tunera u televizoru.

Otkako ih je kupio lelekom, postaju isti kao i oni.... cdlog leta svakih nekoliko dana nema ničega, zvao da vidim, kao pravi se put prema Leskovcu, pa radnici koji kopaju otkinuli glavni optički kabl..... i tako svaki put po nekoliko sati...

evo prvi dan polaska u školu, nigde signala, ni kablovka ni net....
dok nije kupio lelekom to je otklanjano u ekspresnom roku....

U petak dosta kanala nije radilo Superstar,Animal, Prva(sve prve nisu radile), Pink(nekoliko kanala), Hepi, Studio B, zvao sam podrsku, niko se nije javljao pa skoro sat vremena. Sve se to desavalo prepodne, uvece deo kanala je proradio a ujutru svi kanali su radili normalno. Ovo se prvi put desava od kada sam korisnik(mart ove godine).
Meni bilo samo za Animal i SUperstar ove ostale nisu ni morali da vracaju

Nazad
Vrh Dno