Ехе нет не спада у супернову.
Šta ti je "cjerka"?
Има ли неког инфа о каналима на Ехе? Праве ли пакете, да ли враћају нешто или додају и сл.
Za koji tačno kanal ?
Помињу Синестар пакет, зато хд2 искључен а премијер 1 и 2 тестирају унедоглед. Да ли ће ући у неки пакет или се увек доплаћивати попут хбо пакета. Помиње се и јединствена понуда под мтс до краја године али шта то значи за Ехе.
Пар канала који мене интересују у хд, мтс их има, Ехе и даље избегава без објашњења.
Усеру ли понуду, враћам се на сбб.
Pa pazi, voleo bih i ja sve to što si naveo da znam. Ono što znam, što su mi oni odgovorili kada sam im pustio mail jeste da su izbacili Cinestar HD2 iz ponude i da je to to, da ne planiraju da ga vraćaju, sada da li to važi dok ne formiraju Cinestar paket ne znam. Pa ukoliko ostane Exe-Net onda predpostavljam da će kao i paket HBO da se plaća u svakom paketu, jer su po tom pitanju veliki slepci. Ukoliko se pripoje MTS-u, što je veoma moguće, onda predpostavljam da će paketi HBO i Cinestar biti deo ponude skupljih paketa.
Pošto pričaju o pripajanju Exe Neta MTS-u, jer je mts najavio i kod njih i u Supernovoj da će biti unapređenje interneta do kraja godine, predpostavljam da će mts izjednačiti brzine optičkih paketa sa Exe Netom (jer mislim da bi sebi pucali u nogu kada bi degradirali brzine trenutnih Smart paketa) i da će poslovati pod imenom mts. Takvo poslovanje naravno će imati mane, jer ćemo verovatno izgubiti mogućnost gledanja kanala na više televizora, tj. kanali će biti kodirani, a mi ćemo morati koristiti uređaje ili CI kartice za njihovo dekodiranje (sigurno ćemo dobiti za 2 eventualno 3 televizora, a sve preko će biti ili nemoguće ili će se doplaćivati na mesečnon nivou), samim tim kanali će verovatno biti podeljeni po paketima.
To je neko moje viđanje, za koje mi se sve više čini da će uskoro postati istina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari