Šta je novo?
D
Broj reagovanja
3

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

  • Samo cccam koristim, ne znam kako se ubacuje oscam. Manje više mi nije ni potreban, jedino zbog nemaca. Razmake brišem. Našao sam nekog kineza već, za sada radi sve dobro.
    Taj deo ce mi mnogo nedostajati ako predjem na exe. Videcu za godinu dana mozda i exe progleda softverski. Ovde daju 12-14 meseci onima koji predju sa sbb-a. Jos kad bi sbb naterali da radi slicnu stvar nama korisnicima bi bilo ekstra. Ovde kod mene telekom masovno postavlja nove bandere, izgleda da ce razvlaciti optiku ali bio sam i kod njih kad je poceo iptv i sluzba za korisnike im je katastrofa, prodje barem nedelju dana dok otklone kvar.
    kopernikus je ovde i dalje najgori sto se tice interneta. Koristim sbb eon premium vec tri godine na tom najvecem paketu i stvarno su bez greske ovde kod mene, sve probleme resavaju odma i ako je i tri preko noc. Pre dve godine crkne mi daljinac od boxa i prijavim kvar u devet uvece, posle sat vremena svira neki auto pred kucom i zovu me na mobilni, ladno mi doneli novi daljinac. Kod exe-a koristim kablovsku za 950din mesecno vec godinu dana i super su, nemam zamerke. Drug koristi i njihov net i kaze da nema prekida. Imam jos godinu dana kod sbb i razmisljam da predjem na exe skroz jer su dosta jeftiniji, ali softverski nisu ni blizu sbb-u. Za tu cenu imam dva risivera plus jedan eon box, dve aplikacije za smart tv i pet aplikacija za android uredjaje. Video klub ogroman, sve radi u full.
    Blizu bivše "Vinarske", na ulazu u Vlasotince. Znam da si iz Leskovca, bili smo korisnici Kopernikusa, pa si ti otišo u SBB, a ja čekao prvu priliku da i ja pobegnem od Kopernikusa zo jest od Supernove.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Vrh Dno