Kucaj reset network settings . Odradi reset podesavanja mreže i proradice . Imam isto Tendu AC 10 ,imam Nova 5t i desilo mi se dva puta . Vidi mrežu ali nema pristup . Oba puta mi se desilo posle ažuriranja telefona . Čim me je juče zezamo posle ažuriranja znao sam da je to . Odradio reset podesavanja mreže i proradiloMenjao kanale, svašta sam radio. Recimo kad stavim za 5GHz frekvenciju kanal na auto tada mi telefon ne vidi 5GHz mrežu. Kada stavim na recimo kanal 40 onda je vidi i radi bez problema. Svašta sam pokušavao ali nisam uspevao. Ono što mi je bilo najčudnije je sledeće... Sa ženinog telefona sam pustio pristupnu tačku, gde je provajder bio mobilni interne preko Telenor mreze, povezao se na nju preko wifi sa svojim telefonom i radilo je. Onda sam to isto uradio u wifi bridge modu, gde je provajder bio Exe i pisalo mi je kao i kad sam bio povezan na ruter - bez pristupa internetu. Kao da mi Exe ne dozvoljava pristup internetu. Zato sam i pitao ovde.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Npr. bio je neki kanal na 955 o turizmu i još jedan pored njega, ostale nisam zapmtio redne brojeve, a i da ne izbacuju kanale šta koji moj samo menjaju, taman složim listu kanala, oni promene.... Posle opet nanovo....Zemljak, koji kanal fali, da i ja proverim?
У Нишу такође повремено мењају неке позиције, фреквенције и сл. Не схватам ту логику...
Да ли неко зна за ХБО пакет, на колико тв се може пратити?
Npr. bio je neki kanal na 955 o turizmu i još jedan pored njega, ostale nisam zapmtio redne brojeve, a i da ne izbacuju kanale šta koji moj samo menjaju, taman složim listu kanala, oni promene.... Posle opet nanovo....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari