Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Nisam baš najbolje razumeo šta si hteo da pitaš, ja ću ti reći moje iskustvo, dobijam papirne račune, ali plaćam preko intesine mobilne aplikacije, bez provizije skoro godinu unazad tako....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Objavili su cenu za HBO paket.
699 dinara mesečno za HBO 1 HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD i Cinemax 2 HD

Nisam baš najbolje razumeo šta si hteo da pitaš, ja ću ti reći moje iskustvo, dobijam papirne račune, ali plaćam preko intesine mobilne aplikacije, bez provizije skoro godinu unazad tako....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Mislio sam na sajtu sto imaju onu opciju E-racun, da li stize na mejl kao tipa telenor i vip ili kako vec...

Da, stize na mail u PDF formatu.

Objavili su cenu za HBO paket.
699 dinara mesečno za HBO 1 HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD i Cinemax 2 HD

Да ли ту спада и HBO go и HBO OD? Ако су само канали онда су прескупи. СББ и мтс нуде пун пакет за тих 700дин.

За 700дин само се канали добијају. Нек' им је срећно са тиме...

Po meni realno bi bilo da svi paketi iznad Smart Duo 3 i Trio 3 imaju u sastavu HBO. Uglavnom svuda (kod konkurencije) ako je paket otprilike iznad 2800 din dobija se i HBO. Naravno trebalo bi da uz HBO ide i HBO GO i HBO OD.

Код сбб премиум пакет има регуларно али у разним промоцијама и наредни испод добије. Ехе нема платформу за од али го није никакав проблем. Покренули су али ће се изненадити одзивом. Много пара за мању понуду.

Po meni realno bi bilo da svi paketi iznad Smart Duo 3 i Trio 3 imaju u sastavu HBO. Uglavnom svuda (kod konkurencije) ako je paket otprilike iznad 2800 din dobija se i HBO. Naravno trebalo bi da uz HBO ide i HBO GO i HBO OD.

Gde konkretno svuda se za 2800-3000 recimo dobija i HBO uz slicnu brzinu i broj kanala? Trazio sam i nisam nasao.

Sinoć poslao mejl da pitam za Cinestar 2 HD, a jutros vidim da su noćas ubačeni:
090. HD TV Kazbuka
130. HD Dr TV
131. HD TV K1
136. Sky TV
368. TV Ras
955. HD CineStar 2
958. HD Deluxe Music
Kako je u drugim gradovima? (osim Niša, naravno)

Ne znam, ako su već ubacili u Nišu redovno zašto ne puste i u ostalim gradovima? U Zaječaru nema ništa od tih kanala, a setim se da preskeniram svaki dan....

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Boga ti, pa to je svakodnevna 'zanimacija', skeniranje kanala. Pa ko će svaki dan samo time da se bavi? Ima li tome kraja? Razmišljao sam da pređem kod njih, ali ako treba stalno da skeniram kanale, j**eš taj luksuz.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:

Verovatno će vam i biti tako sledeći cenovnik kad izbace sa većim cenama za 200-700 din biće deo tih paketa.

Boga ti, pa to je svakodnevna 'zanimacija', skeniranje kanala. Pa ko će svaki dan samo time da se bavi?
Inače se uopšte ne bavim time i jako retko gledam TV kanale, ali sad karantin, posao mi je stao totalno i onda višak vremena čini svoje....

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Najbolje je na televizoru uključiti opciju "automatsko ažuriranje kanala", naravno, pod uslovom da televizor podržava ovu opciju.
A što se tiče ubacivanja kanala, najbolje da im pošalješ email, prilično brzo reaguju.

Gde konkretno svuda se za 2800-3000 recimo dobija i HBO uz slicnu brzinu i broj kanala? Trazio sam i nisam nasao.

Ma uzeo sam neki grubi prosek, i to doduse mts i supernova ne znam ni da li se racuna kao konkurencija sada, kao i totaltv je bez neta, tako da je cena ipak veca, ali recimo u mts-u - mts max paket (bez neta) je 2000 din i ide HBO uz , takodje totaltv 2295din imas sve od HBO HBO OD HBO Go, doduse nema net vec unifi na 5 uredjaja 5 GB i wifi u inostranstvu i dobijas eon na 4 uredjaja i dodatni risiver i pristup VOD servisu CinestarPremiere 1 i 2 itd, e vec u supernovi uz super sve od 3599 ide HBO, u MTS box 3 tv+net+fiksni 400/160 Mb/s net HBO, pristup VOD servisu itd za 3890 din. Kod Orinona zvanicno ide u top paketu koji je skuplji, ali znam par prijatelja koji su dobili uz Plus (300 mb/s optika) + svi kanali iz ponude (znaci i HBO) - cena paketa kao kod supernove 3599din, a znam da je iz bg prijatelj uz neki wireless+tv paket od 2200 din takodje dobio HBO (svi oni su jedostavno prilikom obnove ugovora dobili bez nekog specificnog razloga). Kad se pogleda da je smart duo 3 - 3150 din i smart trio 3 - 3450 din, dodje se do neke logike da posto je EXE uvek imao najbolju ponudu i bio uvek najveca konkurencija svima, a nadamo se da ce tako ostati, realno bi bilo da bas iz tog razloga uz te pakete pa navise ide i HBO. I jos jedna stvar koja bi isla u prilog, onaj ko hoce HBO, a recimo je na smartu 1 ili 2, lepo ce preci na smart 3 jer mu se vise isplati, a svaki provajder bi koliko ja znam voleo da ima sto vise korisnika skupljeg paketa (makar ja tako razmisljam). Meni licno ne znaci nesto puno jer imam HBO Go i Netflix, i jos hiljade drugih kanala, ali eto neko moje misljenje i logika kako bi trebalo da bude da bi EXE i dalje bio najbolji.

Poslednja izmena:
Malopre sam prešao sa Net1 na Duo1 paket i uzeo TV preko njih (VOX TV LED 43DSA311G).
Još nisam uspeo da aktiviram IPTV preko mobilnog, ali mislim da je do telefona (Xiaomi 4X) ili verzije Androida. Pozabaviću se time ovih dana u zatvoru ;(.
Kvalitetom podrške, slikum televizora i radom njihovih tehničara sam vrlo zadovoljan.

Za aktiviranje ExeTV Mobile android aplikacije moraš se obatiti se tehničkoj podršci na mail: [email protected] kako bi dobio korisničko ime i lozinku za prijavu u aplikaciju.

Што се тиче хбо пакета сачекајте да провале слаб одзив па или ће да буде 50% попуста или ће некако да уведу и го и од. Искрено, без го и од хбо пакет није ни потребан.

Za aktiviranje ExeTV Mobile android aplikacije moraš se obatiti se tehničkoj podršci na mail: [email protected] kako bi dobio korisničko ime i lozinku za prijavu u aplikaciju.

Obratio se, dobio, uspesno instalirao, ulogujem se uspešno itd.... Dobijam poruku: "Video se ne može reprodukovati!"

Za sada mi nije bitno.

Probaj da u podešavanjima izabereš "ExoPlayer".
55ab4275b70f33f5ce7f39e19d70593d.jpg

Dugo je nisam koristio, ova android aplikacija ne radi dobro, vraćanje, premotavanje programa unazad ne radi uopšte, čim pokušam da vratim neku emisiju aplikacija se restartuje.

Verovatno sve zavisi od uređaja do uređaja, kod mene najbolje radi na ExoPlayer.
A i premotavanje proradilo. [emoji4]

Znaci placa se bez obzira na paket.
A dolazi i HBO GO.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne znam da li je prava tema da postavim pitanje ali svejedno ću to uraditi. Danas celo popodne nisam mogao da pristupim internetu preko WiFi-a na svom telefonu. Uređaj je Huawei P30 Pro a ruter je Tenda AC10. Svi ostali uređaji su imali pristup internetu, telefoni, kompjuteri, televizori..bilo preko kabla ili WiFi. Telefon se poveže na wifi ali piše bez pristupa internetu. I to je trajalo nekih 4-5 sati. Za to vreme sam 3 puta uradio hard reset i ponovo konfigurisao ruter, restartovao telefon više puta, ali sve što sam pokušao nije dalo rezultata. A svi ostali uređaji (a imamo ih dosta u kući) su se normalno povezivali sve vreme. I na kraju kad sam već po***deo i spremao sa uradim hard reset telefona, samo od sebe je proradilo [emoji35]. Ima li neko predstavu šta se tu desilo, da li je moguće da Exe iz nekog razloga određeni uređaj stavi na crnu listu ili tako nešto?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno