Šta je novo?

Exe Net - iskustva

I sta sad, moramo novi ugovor na 24 meseci svaki put kad promene pakete ili da placamo skuplje stare pakete? Jel moze aneksom da se promeni paket i cena ?

Nema novih ugovora, samo poskupljuje postojeci paket i to je to.
Ja pitao za konkretan prikljucak, vec su oguglali da ce ljudi raskinuti ugovore izgleda, izdiktirali gde i kako i cao :)

@Webb, sta, mislis da je EPS njima poskupeo zakup za 300 din po korisniku?:)

Ma ne naplacu oni ni po korisniku ni po baneri nego odokativno:)

Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

Nema novih ugovora, samo poskupljuje postojeci paket i to je to.

Pise u mailu
"PONOVO smo povećali internet brzine FTTH paketa u vidu nove ponude. U pitanju su novi SMART paketi, te je neophodno potpisivanje ugovora kako bi prešli na novi paket. "

Ja imam paket fiber trio home 2 cija je stara cena 3210 ,i ne pada mi na pamet da potpisujem novu u.o za novi paket Smart trio cija cena je 3450, a ako ne potpisem novu u.o ja slabiji paket placam po ceni 3510.Ja sam relativno novi korisnik (od 12/2018)ali ako mogu da raskinem ugovor bez penala sigurno cu to uciniti jer ionako nisam bila zadovoljna,uopste se nisu potrudili da ja budem zadovoljan korisnik.Uvalili su mi uredjaj za vracanje kanala mag 250 najgori moguci koji imaju i uz to jos koriscen ,kad sam dala primedbu dobila sam odgovor da je on mnogo bolji od novih koji su android,znaci oni mi jos ucinili uslugu .Slika na pojedinim kanalima ocajna,internet ruku na srce odlican i operateri su zaista ljubazni i svaki put kad sam slala prigovor trudili su se da otklone problem (osim kad sam trazila novi uredjaj za vracanje kanala)

To je ako TI hoces novi paket, ali poskupljenje postojecih ne trazi novi ugovor.

Webb, u proseku muslus da ih toliko kosts? Jok.

Znaci sada racun sto stigne je poslednji racun sa starim cenama ?(za april ce biti cene koje su od 1. aprila ?)

Uopste nije tacno da u Sbb-u ti po isteku u.o automatski produzuju.Meni je bila istekla u.o i posle par meseci su me zvali da obnovim ugovor ja nisam htela i koristila sam usluge sbb-a jos 12-13meseci dok nisam raskinula i presla u exe net ,nisu mi naplatili nikakve penale osim sto su zadni mesec naplatili eon tro ful umesto trio gold paket,a sve ostale mesece koriscenja sam placala cenu za trio gold paket.

To je ako TI hoces novi paket, ali poskupljenje postojecih ne trazi novi ugovor.

Webb, u proseku muslus da ih toliko kosts? Jok.

Jeste ali ja sadtreba placam slabiji paket po visoj ceni fiber trio home dva stara cena 3210 nova 3510 170/60 ,smart paket trio 3450 250/80,ne pada mi napamet da potpisujem novu u.o ,radije cu raskinuti postojecu .

Poslednja izmena od urednika:
Trazicu aneks. Samo da promenim paket. Necu ponovo od nule tj novih 24mes. Videcu da li moze.

Pa to uglavnom je problem, jer oni sa fiber duo home 2 moraju da plate vise da bi imali vracanje unazad. Da, postoji aplikacija za koju ti treba telefon, smart tv ili android box, a za obican tv dobijas cestitku od 300 kinte svakog meseca.
Jel ima novosti oko aplikacije, da li je neko dobio, kako radi?
Овде је брз интернет предност, коме то није потребно може код многих за нешто мању цену да добије много спорији интернет. Јесте мало скупље али узмеш Смарт дуо 3 за 100 више месечно (са урачунатим попустом), добијеш много већу брзину и андроид бокс.
Апликација ће да се појави на сајту и свако ће моћи да је користи уз своје податке за логовање. Толико су ми рекли.

А тих 10 месеци по динар у СББ-у се добије како?
Ovo je skroz netacno, osim ako od septembra-oktobra prosle godine nisu promenili. Ja sam pri raskidu ugovora morao da platim preostala 2-3 meseca do kraja jer nakon selidbe sa stare na novu lokaciju na novoj lokaciji nije bilo uslova da se nastavi koriscenje WiFi. Isao sam licno u poslovnicu u Nisu i rekli su mi da moram da platim sve i na kraju sam i morao da platim.
Ово се односи на Ехе или на СББ? За пресељење на локацију где нема услова не знам како се рачуна па ми није ни јасно шта је скроз нетачно.
I sta sad, moramo novi ugovor na 24 meseci svaki put kad promene pakete ili da placamo skuplje stare pakete? Jel moze aneksom da se promeni paket i cena ?
Можда може анексом да се промени стари пакет у други стари пакет али за нови мора нова УО. Свакако имаш могућност да до краја месеца раскинеш и одеш тамо где је повољније.
@Webb, sta, mislis da je EPS njima poskupeo zakup za 300 din po korisniku?:)
Па ваљда су израчунали колико ће више да плаћају и колико имају корисника па су на основу тога решили да то наплате од оних који троше најмање или да их бар натерају да узму веће пакете. ;) Код мене је рецимо кабл прошао преко десет бандера да би нас двојица у згради узели оптику. Како год, ко користи мало скупљи пакет углавном неће да има већи трошак.
Uopste nije tacno da u Sbb-u ti po isteku u.o automatski produzuju.

Jeste ali ja sadtreba placam slabiji paket po visoj ceni fiber trio home dva stara cena 3210 nova 3510 170/60 ,smart paket trio 3450 250/80,ne pada mi napamet da potpisujem novu u.o ,radije cu raskinuti postojecu .
Па СББ је и поменут као пример да не продужују аутоматски.

Уместо Fiber Trio Home 2 170/60 по цени 3.210 узмеш Smart Trio 3 250/80 који плаћаш три месеца по 699 и после 21 месец по 3.450. У просеку 3.106 месечно. Ем много већа брзина ем јефтиније. ;)
Или узмеш СББ ЕОН 75/5 за 3.499 месечно.

Уместо Fiber Trio Home 2 170/60 по цени 3.210 узмеш Smart Trio 3 250/80 који плаћаш три месеца по 699 и после 21 месец по 3.450. У просеку 3.106 месечно. Ем много већа брзина ем јефтиније. ;)
Или узмеш СББ ЕОН 75/5 за 3.499 месечно.[/QUOTE]
Ili uzmes eon trio ful gde kao novi korisnik placas 12 meseci 1999 a narednih 12 -3999 150Mbps U PROSEKU 3000:) .

Pa sta mene briga za nekoga ko vec hoce i placa skuplji paket?:)
Hocu da oni kojima ne treba ni najmanji ne budu najvise osteceni!

Ono što može da se uporedi od paketa na osnovu samo downloada, ako se gledaju cene trio paketa za nove korisnike nije ni exenet sad nešto drastično povoljniji od MTSa i SBBa.Čak ispadne i skuplji ako bi hteo da digitalizuješ i druga 2 televizora.
4dSrhgq.png

Овде је брз интернет предност, коме то није потребно може код многих за нешто мању цену да добије много спорији интернет. Јесте мало скупље али узмеш Смарт дуо 3 за 100 више месечно (са урачунатим попустом), добијеш много већу брзину и андроид бокс.
Апликација ће да се појави на сајту и свако ће моћи да је користи уз своје податке за логовање. Толико су ми рекли.

А тих 10 месеци по динар у СББ-у се добије како?Ово се односи на Ехе или на СББ? За пресељење на локацију где нема услова не знам како се рачуна па ми није ни јасно шта је скроз нетачно.Можда може анексом да се промени стари пакет у други стари пакет али за нови мора нова УО. Свакако имаш могућност да до краја месеца раскинеш и одеш тамо где је повољније.Па ваљда су израчунали колико ће више да плаћају и колико имају корисника па су на основу тога решили да то наплате од оних који троше најмање или да их бар натерају да узму веће пакете. ;) Код мене је рецимо кабл прошао преко десет бандера да би нас двојица у згради узели оптику. Како год, ко користи мало скупљи пакет углавном неће да има већи трошак. Па СББ је и поменут као пример да не продужују аутоматски.

Или узмеш СББ ЕОН 75/5 за 3.499 месечно.
Na Exe se odnosi.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dobro su proračunali poskupljenje i OK je.

Skoro sam prešao na ExeNet sa SBB-a koji ukidam za neki dan, i ne pogađa me ovo poskupljenje.
Kome treba TV program neka se zlopati ili neka plati.
Mada, većini je dovoljan i zemaljski STB sa nac.frekv.

Sta znam, meni ce ispasti jeftinije, trio 100/35 sam placao 2640, sada cu ga placati 2670, ali 3 meseca po 700 kinte, u proseku ispadne nesto manje od 2430. A dobijam jos 5Mbps upload i 100 minuta za fiksnu vise nego ranije. Za mene je ovo pojeftinjenje, a ne poskupljenje :D

Ili uzmes eon trio ful gde kao novi korisnik placas 12 meseci 1999 a narednih 12 -3999 150Mbps U PROSEKU 3000:) .
Ма наравно, свако узима шта му одговара. Некоме су 250/80 и 150/10 слични а некоме неће да смета да после УО плаћа 3.999 месечно.

Што се дигитализације тиче, канали су откључани и сваки телевизор са DVB-C може да се користи.

Da li zna neko koja je razlika u kanalima Smart Duo 2 vs Smart Duo 1? Trenutno sam na staroj dvojci (Fiber Duo Home 1), i potpisao bih novi ugovor na Duo1 (ako moze) pa me zanima šta gubim od tih 20ak kanala?

Kada se pojavi ta aplikacija ko je voljan i zeli da menjamo podatke da probam da li radi na sbb-u exe net-ova apk a za uzvrat dobija eon od mene (bez eon koda za tv, znaci samo apk za telefon i android box sa air mouse) neka piše na pp.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Питао сам их и кажу да за сада неће да буде ограничења по питању мреже на којој ће да се користи. Немају ни разлога за то јер немају своје ексклузивне канале које би да чувају само за себе.

Provereno bice sigurno novih kanala uskoro, (inace i ako su "free to air" ne mozes da emitujes tek tako bez dozvole i opet placanja prava, a osim toga svi "free to air" kanali su krs, ne znam na koje ti mislis

Npr, Cinestar Comedy, koji nije premium kanal,ali ga je SBB uvei u HD. I Cinestar Fanatasy je u HD. TV1000 kino, Dr. Fit, Discovery ID X HD, Discovery Chanell HD, FOX HD, ako ne moze Nova S, sto nidu uvelineku drugu Novu, Nova Hrvatska ili Crna Gora, A1 Cinema...onda npr vise radio stanica npr od Naxi radija koji ima razlicite zanrove, desetak radio stanica...itd. ima koliko hoces kanala koji nisu exluziva, nego kao sto sam pisao, u Exe Net u su titalno nekreativni sto se tice kablovske. Poskupelo 300 din, a dali samo nekakvu apk aplikaciju koje jos i nema. Cirkus.

Juče su bili monteri i doneli novi gigabitni ruter, postavili i otišli. Iskoristili su postojeće LAN kablove, pa nisam mogao da ostvarim pune brzine sve dok nisam zamenio kablove za one koji podržavaju gigabitnu mrežu. Čisto imajte u vidu ukoliko ne budete imali brzine iz paketa.

Nema još uvek aplikacije, koliko vidim. Navodno će je objaviti na svom sajtu.

Koji ruter su ti dali? Aplikaciju bi trebalo da postave na google store, ovako samo komplikuju stvari.

Od kog paketa ide gigabitni ?

Ja sam uzeo Smart 2. Logično je da daju gigabitni od tog paketa, u protivnom nije moguće iskoristiti brzine iz paketa.

Koji ruter su ti dali? Aplikaciju bi trebalo da postave na google store, ovako samo komplikuju stvari.

Dali su ruter sa optičkim mrežnim terminalom - Huawei HG8245Q2. Dual band sa gigabitnim portovima. Primećujem da mu je domet i kvalitet signala odličan. Na nekim mestima gde je sa TL-WR840N bio slab signal i jedva se surfovalo internetom, ovde je prilično dobar i izvlači se 70/30Mbps. Ja sam zadovoljan za sada.

Nazad
Vrh Dno