Nema novih ugovora, samo poskupljuje postojeci paket i to je to.
To je ako TI hoces novi paket, ali poskupljenje postojecih ne trazi novi ugovor.
Webb, u proseku muslus da ih toliko kosts? Jok.
Овде је брз интернет предност, коме то није потребно може код многих за нешто мању цену да добије много спорији интернет. Јесте мало скупље али узмеш Смарт дуо 3 за 100 више месечно (са урачунатим попустом), добијеш много већу брзину и андроид бокс.Pa to uglavnom je problem, jer oni sa fiber duo home 2 moraju da plate vise da bi imali vracanje unazad. Da, postoji aplikacija za koju ti treba telefon, smart tv ili android box, a za obican tv dobijas cestitku od 300 kinte svakog meseca.
Jel ima novosti oko aplikacije, da li je neko dobio, kako radi?
Ово се односи на Ехе или на СББ? За пресељење на локацију где нема услова не знам како се рачуна па ми није ни јасно шта је скроз нетачно.Ovo je skroz netacno, osim ako od septembra-oktobra prosle godine nisu promenili. Ja sam pri raskidu ugovora morao da platim preostala 2-3 meseca do kraja jer nakon selidbe sa stare na novu lokaciju na novoj lokaciji nije bilo uslova da se nastavi koriscenje WiFi. Isao sam licno u poslovnicu u Nisu i rekli su mi da moram da platim sve i na kraju sam i morao da platim.
Можда може анексом да се промени стари пакет у други стари пакет али за нови мора нова УО. Свакако имаш могућност да до краја месеца раскинеш и одеш тамо где је повољније.I sta sad, moramo novi ugovor na 24 meseci svaki put kad promene pakete ili da placamo skuplje stare pakete? Jel moze aneksom da se promeni paket i cena ?
Па ваљда су израчунали колико ће више да плаћају и колико имају корисника па су на основу тога решили да то наплате од оних који троше најмање или да их бар натерају да узму веће пакете.@Webb, sta, mislis da je EPS njima poskupeo zakup za 300 din po korisniku?![]()
Па СББ је и поменут као пример да не продужују аутоматски.Uopste nije tacno da u Sbb-u ti po isteku u.o automatski produzuju.
Jeste ali ja sadtreba placam slabiji paket po visoj ceni fiber trio home dva stara cena 3210 nova 3510 170/60 ,smart paket trio 3450 250/80,ne pada mi napamet da potpisujem novu u.o ,radije cu raskinuti postojecu .
Pa sta mene briga za nekoga ko vec hoce i placa skuplji paket?
Hocu da oni kojima ne treba ni najmanji ne budu najvise osteceni!
Na Exe se odnosi.Овде је брз интернет предност, коме то није потребно може код многих за нешто мању цену да добије много спорији интернет. Јесте мало скупље али узмеш Смарт дуо 3 за 100 више месечно (са урачунатим попустом), добијеш много већу брзину и андроид бокс.
Апликација ће да се појави на сајту и свако ће моћи да је користи уз своје податке за логовање. Толико су ми рекли.
А тих 10 месеци по динар у СББ-у се добије како?Ово се односи на Ехе или на СББ? За пресељење на локацију где нема услова не знам како се рачуна па ми није ни јасно шта је скроз нетачно.Можда може анексом да се промени стари пакет у други стари пакет али за нови мора нова УО. Свакако имаш могућност да до краја месеца раскинеш и одеш тамо где је повољније.Па ваљда су израчунали колико ће више да плаћају и колико имају корисника па су на основу тога решили да то наплате од оних који троше најмање или да их бар натерају да узму веће пакете.Код мене је рецимо кабл прошао преко десет бандера да би нас двојица у згради узели оптику. Како год, ко користи мало скупљи пакет углавном неће да има већи трошак. Па СББ је и поменут као пример да не продужују аутоматски.
Уместо Fiber Trio Home 2 170/60 по цени 3.210 узмеш Smart Trio 3 250/80 који плаћаш три месеца по 699 и после 21 месец по 3.450. У просеку 3.106 месечно. Ем много већа брзина ем јефтиније.
Или узмеш СББ ЕОН 75/5 за 3.499 месечно.
A mnogo vece brzine neta? To nema veze?
Ма наравно, свако узима шта му одговара. Некоме су 250/80 и 150/10 слични а некоме неће да смета да после УО плаћа 3.999 месечно.Ili uzmes eon trio ful gde kao novi korisnik placas 12 meseci 1999 a narednih 12 -3999 150Mbps U PROSEKU 3000.
Provereno bice sigurno novih kanala uskoro, (inace i ako su "free to air" ne mozes da emitujes tek tako bez dozvole i opet placanja prava, a osim toga svi "free to air" kanali su krs, ne znam na koje ti mislis
A šta ovako komplikuju ? Skineš apk, ubaciš u telefon i instaliraš, ne vidim problem.Aplikaciju bi trebalo da postave na google store, ovako samo komplikuju stvari.
Od kog paketa ide gigabitni ?
Koji ruter su ti dali? Aplikaciju bi trebalo da postave na google store, ovako samo komplikuju stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari