На TotoLink сам заборавио (а и први пут чујем) него сам мислио на Тенду која је лажно представљена у опису а није гигабитна.
Када сам почињао са ехе, хтео сам да пробам и рутер који сам имао (Тенда 3,11 а они су давали Тенду 3.16) и такође нисам успевао да извучем пуну брзину. Нешто типа имао 70 а са мојом Тендом до 50, док је њихова имала пуну брзину. Нисам нашао логику, осим да има неко ограничење везано за МАС адресу рутера, што нисам могао да променим код мог. Нисам се много бавио тиме, ускоро сам мењао опрему а после добио и већу брзину коју моја Тенда ионако не може да прати.
Ја бих написао мејл подршци јер би то морали да реше. Да си узео мало бржи пакет, добио би гигабитни рутер са којим не би имао проблема.![]()
To je sigurno ona AC9. Pa i treba da radi odlično. Koju brzinu su potpisao i koliko dobijas?Tenda je odlična. Imam gigabitnu tendu. Radi odlično.
Не видим сада на сајту, неко време су рекламирали да уз све пакете преко 100 дају гигабитни рутер. Ја сам на почетку добио неку Тенду (N600) која је радила све док не стартујем торенте и онда би веза пуцала. Редовно. Сада сам добио Netis који је солидан, не брља, торенти не убијају везу и све у свему, ради задовољавајуће. Нисам захтеван корисник али кад год нешто хоћу, прође без проблема.Izvini molim te koliko treba da bude taj jaci paket?Mi smo uzeli fiber trio home 2 paket mesecna preplata je 3210,dali su nam tendu kao dok ne stigne jaci uredjaj za koji smo potpisali ugovor i na kraju kad je sin zvao da pita kad mozemo da ocekujemo taj uredjaj ,rekli su da ga vise nemaju u ponudi.
Izvini molim te koliko treba da bude taj jaci paket?Mi smo uzeli fiber trio home 2 paket mesecna preplata je 3210,dali su nam tendu kao dok ne stigne jaci uredjaj za koji smo potpisali ugovor i na kraju kad je sin zvao da pita kad mozemo da ocekujemo taj uredjaj ,rekli su da ga vise nemaju u ponudi.Od mogucih 170 mb koliko stoji u ponudi mi imamo oko sto jer nam je kao mrezna do 100 i ne moye jaci net ,a da ne pricam za uredjaj koji vraca kanale .U ponudi stoji 230+ tv kanali ,mi imamo 220+tv kanali na tv na pojedinim kanalima prevod je u majom pravougaoniku sa strane koji ne moze da se procita.2 meseca samo njihovi korisnici i vec jako razocarani.
Imam samo 2,4 Ghz-ne uređaje, pa sam samo tu mrežu i mogao da ispitam. "Na prvu loptu", odmah po uključivanju, na Androidu: 51/35,9 Mbs. Wi-fi-em se nisam mnogo bavio, jer kao što rekoh, bitan mi je LAN, kojim smo potpuno zadovoljni. Kako ti se čini taj rezultat?Kako si zadovoljan wifi signalom sa Totolink A2004NS? Da li si testirao koje brzine izvlaci na udaljenosti, recimo, do 10 metara?
Zvali su neke korisnike prošle nedelje da najave priključenje al ih još nisu povezali. To je od ljudi koje ja poznajem. Pozovi ih, pitaj.
Zvao sam ih pre nehih nedelju dana i kao ne znaju kad će, uskoro ali ne znaju tačno. A kabal je na nekih 100m vazdušne linije od mene.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Stvarno ima dosta wifi podešavanja. Tx power unosiš brojčano u rasponu od 1-100%, bilo koji broj. Za manji prostor, možeš precizno da izmoduliraš pokrivenost. Osim toga, ima Wireless Scheduler, kojim određuješ za svaki dan u nedelji, u koje vreme će wifi biti uključen. Tako npr.,kad spavaš ti, "spava" i wi-fi!hvala, imam isti paket i planiram da uzmem isti ruter, doduse koristio bih na 5ghz. Vazna mi je i wifi funkcija, ali ne na nekom velikom prostoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari