Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Njihovi korisnici su aktivni i rade korisne stvari :) Nemaju vremena za gubljenje ;)

Aj be sta se zamarate,sve sto vam treba je minimum 16mb vdsl internet

Na eBay sad ima vrhunskih iptv servera za 25$ godisnje

Od kanala sve ex-yu,plus zilion premijum stranih

Ima li na exenet-u nemački rtl ili bilo koji kanal koji prenosi formulu1? Meni je samo zbog sportkluba tj. f1 sbb jedina opcija.

Ima RTL 1 i RTL 2. Nisu u HD-u, mozda ti je i to bitno.

Ima gomila nekih sport programa (i velikibroj njih je HD), ali da li neko prenosi F1, nemam pojma. Sport i ja, dva univerzuma.

Poslednja izmena:
И ја га се радо сећам, да понекад лети не педалам, можда би и ово сећање изветрело. ;) А да гледам како неки богатуни возе екстремне ауте у круг да би неки од њих прошао први ... најн. Или да гледам како други богатуни јуре за лоптом и за то добију милијарде а Шеки би их носио у малом прсту ...

'ajde sto nece Cinestar Premiere HD da uvedu, nego nece ni pinkov hd kanal Super Star tv ds uvedu koji se emotuje i mts iptv, a exe net ima pinkove kanale...prosto neverovatno

Ooooo, tako brzo se zavrsio odmor :(

Pa da ne bude placenici zbog cinestara premiere, evo bar neka uvedu ovo. Kad vec imaju ostale pinkove kanale...
Imace mts je uveo obicne cinestar kanale a ubrzo ce i premiere....

Imam dojavu direktno iz ExeNeta.
Cekaju da raskines ugovor pa ubacuju i Cinestar Premiere i HBO i FOX i jos svasta nesto. Ali cim ti odes, ubacuju, za sad moraju da cekaju.

Jao, bre, pa to sam ti u poverenju rekao! :)
Ideja je da ode, i da mu se posle ne dozvoli da se vrati, sad ce da tempira da ne ode :(

Izdao si me!

:D

Ideja je da ode, i da mu se posle ne dozvoli da se vrati, sad ce da tempira da ne ode :(
Одакле ти идеја да би он хтео да оде? Па СББ има пар канала и пар услуга више али за дуплу цену и много слабији интернет а ионако је већ био тамо и вероватно ни они неће да му дозволе повратак. Зато сада пази да му се не понови непромишљени одлазак.
Само се ценка.

Pa ideja je da on plati vise, gde god bio, a posto ne zelimo da ExeNet poveca cene, onda mora on prvo otici, zar ne? :D

Ама неће да иде, да је хтео то би одавно урадио. Видиш да покушава да се ценка, да тражи било шта само да и он има коју повластицу као неки овде. А они му намерно не дају, можда само због њега и не уводе оне канале надајући се.

Sto bi oni rekli kad god sam pitao za kanale:
"za sada nemamo informacije"

Tako da, samo neka cekaju :D

A sta mislis da se preselis? Ili da PLATIS vise lepo nekom drugom?:)
Ne znam koje su ti opcije, ali u ExeNetu kanale ti neces docekati :p

Cekam da se smanji iznos, a ni ti me podmese raskid :)

Orion daje trio paket za 2000 i naravno Cinestar premiere hd. Neverovatno, jos letos daju sebi za pravo da me zovu iz Exe neta da me opominju da ne predlazem kanale i pitam, a kad hocu da odem oni traze penale. Jos im nudim da platim dodatni paket oni nece. Sto me ne pozovu da mi daju android box, ponide kanale koje hocu iako sam jurio na fb za cinestar sd kanale kad nisu hteli da odgovore exe netu na ponudu.
Cist bezobrazluk!

Ajde ljudi da se organizijemo da skupimo, ko kolko može, da platimo čoveku penale.

Exe net kevtaj koga treba da bide sramota kako ne postuju korisnike. A sacekacu istek ugovora i zavrsiti jednom zasvagda.

Pa ne bas...

6742930c6c246df168c08f0f0c19e8da.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Pa ne bas...

6742930c6c246df168c08f0f0c19e8da.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Taj post iz 2013 se uopšte nije odnosio na gPON već na to da je NOC u Pirotu tad povezan na backbone optiku telekoma. 2013 nije ni bilo moguće da puste gPON u Pirotu - nisu postojali nikakvi uslovi za tako nešto. Ipak detalje ne bih sad da iznosim ovde, ali morao sam da pojasnim na šta se mislilo. 2013 je tek par korisnika bilo i u Nišu na gPON mreži.

Takođe, pisao sam da su tadašnji NOC-ovi u Jagodini i Paraćinu bili umesto preko radio relejnih veza bili povezani na backbone optiku.

Molim malo bolje čitajte.

Nazad
Vrh Dno