Mozda sabiraju novi popust i popust za ugrozene potrosace?
Energetski ugrožen kupac je onaj koji živi u jednom stanu i ne poseduje nijednu stambenu jedinicu osim one u kojoj živi. Granica za jednočlano domaćinstvo je 40 kvadrata za dvočlano do 58, za tročlano do 66, za četvoročlano do 74, za petočlano do 87 i za ono koje broji šest ili više članova do 96 kvadrata.
isto pitanje sam postavio na prosloj strani... definitivno kasne ovaj mesecJel stigao nekome racun za prosli mesec? Obicno bude oko 3-4 u mesecu, evo danas 7mi, a ja ga i dalje nemam
Da dodam, daljinsko mi je ocitavanje vec 2 godine u nazad I Beograd je u pitanju
Jesi ali si napisao "od kad su poceli sa daljinskim ocitavanjem" a meni daljinski ocitavaju preko 2 godine i nije bilo ovakvog kasnjenja, odnosno jeste ono jednom kada su imali neki problem pa se pomerio i rok placanja racuna.isto pitanje sam postavio na prosloj strani... definitivno kasne ovaj mesec
Pa ovo je tipa 2 miliona gradjana!?To sabiraju.
To vec ima smisa, citirani deo mi delovao da obuhvata pa skoro sve nas.Računaju se i prihodi po članu domaćinstva, nisu kvadrati I broj članova jedini kriterijum.
Ja dobio račun za Oktobar, sve po starom 5% popusta za redovnu uplatu i 50 din. za e-račun.
Koliki ti je obračunski period? Na novom kalkulatoru je fiksiran na 30 dana, što utiče na raspodelu potrošnje po zonama.
| Zelena zona | Plava zona | Obe zone | |
| Viša tarifa | 209 | 45 | 254 |
| Niža tarifa | 153 | 33 | 186 |
| Obe tarife | 362 | 78 | 440 |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari