Šta je novo?

EPS račun preko neta

Ima ipak smisla što se pojavio i ovaj treći popust od 7%, jer oni koju su na daljinskom očitavanju ne mogu da ostvare ovaj drugi od 6%, pa bi nefer prema njima bilo da im je prvi/stari od 5% jedina opcija. Komplikacija, ali to je jedino racionalno objašnjenje. Ostaje pitanje i šta se dešava sa fiksnim popustom od 50 dinara, da li ga i dalje dobijaju svi koji dobijaju elektronski račun, nezavisno od toga kad ga plaćaju, ili se u potpunosti ukida. Ne treba zaboraviti i da je oktobar poslednji mesec u kome se dobija 30 dinara popusta na plaćanje preko portala. Svakako, ispratićemo, ali slažem se da su ovime obesmislili samoočitavanje, jer iskreno ne znam da neko sam očitava, a da dobija papirni račun. To mi nekako ne ide jedno uz drugo, a to je upravo opcija za 6%, uz ranije plaćanje do 20. u mesecu.

Ova prijava stanja na fiksni telefo je golo sr*** . Danas sam proveo minimum 3 sata na telefonu, mislim da se ovim metodom neću više koristiti. Čitao sam da se može stanje prijaviti i mejlom, ali na koji meil ? Ako neko ima iskustva neka javi.

Ovde su ti detalji, navedeni su i mejlovi i telefoni, i to čak po ograncima i pogonima, ne po područjima. Ako prijavljuješ telefonom, bolje je i zvati konkretno svoj pogon nego onaj opšti broj.

Zašto bi se iko baktao za samoočitavanje kad sa plaćanjem do 20. u mesecu i računom na e-mail dobija 7% popusta, umesto 6% sa samoočitavanjem? 3 sata, ej! 😵

Ova prijava stanja na fiksni telefo je golo sr*** . Danas sam proveo minimum 3 sata na telefonu, mislim da se ovim metodom neću više koristiti. Čitao sam da se može stanje prijaviti i mejlom, ali na koji meil ? Ako neko ima iskustva neka javi.
Ja projijavljujem preko imejla i u 80 posto slcajeva radi. Za preostalih 20 ponovim imejl koji ssljem prvog oko 15 u mesecu a proverim preko portala da li izdali racun.

Nazad
Vrh Dno