Isti slucaj od 5.6. Skinute pare sa racuna ali nije kod njih evidentirano.Dobih račun za struju 03.06. na e-mail i odmah sam ga platio skeniranjem qr koda. Sa računa skinuta sredstva ali i dalje mi stoji dugovanje na aplikaciji - sredstva nisu još legla do danas.
Da li se ovo još nekom desilo?
Ako je neuobičajeno, šta je pametno činiti?
Puno ti hvala, nije se dešavalo ranije, a i nije baš svejedno, ipak je cifra skoro 100eur a nema uvida.
Znači biće... Ako ima još neko iz BG ovu situaciju, nek potvrdi
Fala
Ali opet, sve i da se ispostavilo da je neki problem sa uplatom, morali bi rešiti, budući da imaš makar potvrdu od banke. 😃a i nije baš svejedno, ipak je cifra skoro 100eur a nema uvida
Potvrđujem. Trećeg juna sam uplatio račun (stižu sad dosta ranije jer je zamenjeno brojilo), a do dana današnjeg u aplikaciji Uvid u račun uplata nije proknjižena...Puno ti hvala, nije se dešavalo ranije, a i nije baš svejedno, ipak je cifra skoro 100eur a nema uvida.
Znači biće... Ako ima još neko iz BG ovu situaciju, nek potvrdi
Fala
znam zenu koja kada nije grejna sezona uvecava potrosnju kilovata i napravi neku zalihu kilovata za zimu da ne ulazi u crvenu tarifu ..... eno je posizela kakva slika ne pada mi napamet .... inace dok su citali ona napise na papiru stanje brojila i zalepi na vrata posto je brojilo u nekoj nus prostoriji . eto zato mora i slika da se salje.Nije baš tako. Slika se šalje kao sekundarna informacija, u slučaju da je unet pogrešan broj potrošenih kilovata.
A pri vrhu ove strane objasnjenje
Video sam ja to obaveštenje, ali em što nisu spomenuli problem sa proknjizavanjem, em što je evo već 20. u mesecu, pa reko da pitam ima li još ljudi sa istim problemom.A pri vrhu ove strane objasnjenje
Na racunu nije proknjizena uplata,to ti je normalno,kad otvoris taj racun pogledaj tamo gde su uplate trebalo bi da bude prazno,uplati tih 900 i na sledecem racunu ce biti sve kako treba,bice obe uplate upisane.Imao dug nekih ~3800 dinara, platim 06.06.
Danas ulazim na portal, pri vrhu obavestenje dug ~990 dinara. Okej, stigao novi racun (majski). Sve u redu.
Krenuh da platim, skeniram IPS QR kod, kad ono, dug ~4700 dinara. Uplata od 3800 se uredno vidi na portalu.
Buni me sto na portalu mi pise da dugujem 900 dinci, a na racunu 4700.
Jel to samo nisu stigli da preprave racun (sredice sledecim, junskim) ili?
Napisah i reklamaciju.
Da im uplatim samo tih 900 dinara? Da sacekam jos koji dan?
PS: 958 dinara svakog meseca za 0 kw potrosnje... Pljacka.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari