Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Blokirani su i SportKlub kanali
Ima jedan SK kanal da radi i bez VPN.Hvala, to me je zanimalo.
Ista prica je i kod mene od pre 2 dana.Da kao sto fusion_ kaze. Pustis neki program na eonu koji radi bez vpn, ostavis ga da radi u pozadini, prebacis se u vpn i stavis, srb, hr... Posle vratis i trebalo bi da radi
Ako misliš na srpski N1 on nije dostupan nigde besplatno. Dostupne su samo bosanska i hrvatska verzija.Ista logika i poente kao što je N1 stream dostupan za džabe na njihovom sajtu van Srbije a u Srbiji jok nego plati pa se klati.
Koji uređaj koristiš?Nece da radi ovo i dalje, i kad se odabere Hrvatska. Dakle, na wifi mrezi u Srbiji, pusti se EON i sve radi osim sbb kanala. Kada se ukljuci VPN, prijavljuje problem sa mrezom i ne radi uopste EON, ni jedan kanal. Ovo sve isto ovako nece i kada pustim EON (bez konektovanog VPNa), pa dok EON tece konektujem VPN (bilo Srbija, bilo Hrvatska) - cim ovo uradim EON javlja problem sa mrezom.
Ima li neko ideju neku za ovo?
Huawei tabletKoji uređaj koristiš?
Našao sam caku: podesiš automatsku vpn vezu za srbiju SAMO preko ethernet-a, izbaciš lan kabl, upališ eon, sačekaš par sekundi i onda opet bocnes lan kabl. Provereno radi samo nervira što mora svaki put tako.. Ako neko nađe elegantnije rešenje neka javi.. PozzIsta prica je i kod mene od pre 2 dana.
Firestick, nordvpn.
Samo izadjem na home dugme (ne moze drugacije, ili to ili exit), ukljucim VPN i isto javlja da nema mreze. Cim se ugasi VPN sve radi.
Mislim da je problem sto firestick kada ponovo otvorim EON nakon paljenja VPN opet pali kao da ide od pocetka.
Ne znam kako je moguce minimizovati da odmah ide na sliku.
Nema razlike koja god da je zemlja.
Izgleda da je za sad samo Firestick problematicanNa Mibox S i CyberGhost VPN, radi zadnja verzija aplikacije, ta 4.0....
Javili su se več ljudi da imaju problem sa firestick-om, nemam ga, pa ne mogu da isprobam.
Hvala na savetu! Probacu sledeceg meseca jer kod SBB mogu samo 2 puta da aktiviram aplikaciju a to sam vec uradio.Na Mibox S i CyberGhost VPN, radi zadnja verzija aplikacije, ta 4.0....
Javili su se več ljudi da imaju problem sa firestick-om, nemam ga, pa ne mogu da isprobam.
Hvala ti puno na odgovoru, ali Amazon firestick nema lan.Našao sam caku: podesiš automatsku vpn vezu za srbiju SAMO preko ethernet-a, izbaciš lan kabl, upališ eon, sačekaš par sekundi i onda opet bocnes lan kabl. Provereno radi samo nervira što mora svaki put tako.. Ako neko nađe elegantnije rešenje neka javi.. Pozz
Ima, postoji adapter koji košta 15€Hvala ti puno na odgovoru, ali Amazon firestick nema lan.
Moje rešenje je bilo promena na google chromecast sa android tv![]()
Upravo sam probao i verziju 3.94 i nazalost isti problem, greska na mrezi sa Vpn a bez Vpna radi, za sada radi samo ova starija v3.77.12297.Da proveriš kako radi v3.94? Koja je između te 2 i ako se dobro sećam sa njom su dodate one sličice kad premotavaš da znaš dokle si došao / da li su reklame i slično? Pa ako ti npr treba ta funkcionalnost...
Pozdrav Milane,@danijel00 Kupi još jedan ruter, bilo koji, koštaju oko 1500 dinara oni najjeftiniji, isključi WiFi na njemu, podesi PPTP klijent na njemu, spoji ga na svoj ruter a EON na njega i rešen problem bez potrebe da plaćaš pretplatu za VPN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari