- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
Nord
Milane mozes malo blize da objasnis kako da koristim taj dodatni ruter. Ako kupim njega ne treba mi i VPN?@danijel00 Kupi još jedan ruter, bilo koji, koštaju oko 1500 dinara oni najjeftiniji, isključi WiFi na njemu, podesi PPTP klijent na njemu, spoji ga na svoj ruter a EON na njega i rešen problem bez potrebe da plaćaš pretplatu za VPN.
Ne mora ni da pusti kanal koji radi bez VPN. Dovoljno je kad uključi VPN, da samo da prebaci na drugi kanal i radiće. Takav je slučaj kod mene. A mislim da ima kanala koji rade svuda u svetu, tipa muzički neki, lokalni i slično.A jeste li uzeli u obzir da mozda uopste ne moze da pusti nesto na EON? Lupam, mozda zivi lik u Kini, ne moze da pusti strim ni bez VPn ni sa VPN. Samo navodim primer.
B92 moze i u KiniA jeste li uzeli u obzir da mozda uopste ne moze da pusti nesto na EON? Lupam, mozda zivi lik u Kini, ne moze da pusti strim ni bez VPn ni sa VPN. Samo navodim primer.
Da li neko ima ideju kako ovo moze da se resi, ako prethodno objasnjen postupak iz poruke iznad ne radi? Dakle, kada se otvori eon i izadje (ne potpuno) iz eona i otvori tj. poveze vpn (u pitanju je express vpn), potom prilikom povratka u eon se pojavljuje poruka da nema konekcije. Cim se vpn diskonektuje, eon odmah radi normalno (bez sbb kanala)Već je rečeno na tu temu. Moraš prvo da otvoriš EON bez VPN, onda izađeš (ne potpuno) uključiš VPN i vratiš se u EON
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari