Ja imam NordVPN preplatu, iz nekog razloga kad se konektujem - ceo uredjaj izgubi net. Cak i NordVPN dugo ucitava...Treba li neko dodatno podesavanje unutar NordVPN?Ja sam kod mojih (koji su na mts box paketu) uspeo da aktiviram eon (rade svi kanali uključujući n1, nova, SK...) ali koristeći PureVPN.
I da...nemam "live tv", vec samo mogu da gledam prethodni sadrzaj? Tj ono sto je vec proslo na kanalu...
Imam TL-WR840N, ali ne vidim PPTL / L2TP opcije?@marko_84 Najbrže i najjednostavnije rešenje ti je da kupiš neki jeftin ruter koji podržava PPTP ili L2TP VPN client (npr. Netis WF2411e za 1000 din ili TP-Link TL-WR840N za 2400 din) i da skineš NordVPN kredencijale za PPTP/L2TP i da u to spojiš EON Box. Izguraće oko 40 Mbps u zavisnosti od enkripcije što je više nego dovoljno.
Sve te zezancije oko Windows-a i Internet Connection Sharing su klimave, zahtevaju da držiš upaljen PC, da je EON direktno spojen u LAN port, i stvarno će te nervirati posle već par dana.
Nije vredno uštede 1000 dinara.
VPN Setup Guides | ExpressVPN
Use these step-by-step tutorial guides to install and set up a VPN on Mac, Windows, Android, iOS, Apple TV, PlayStation, routers, and more!www.expressvpn.com
Unlike many of the other VPN providers, Surfshark doesn't offer a one-year plan. Its best offer is $2.49 a month, for its two-year plan (you pay about $60 up front).
Most VPN providers don't discount their month-to-month offering, but IPVanish is the exception to that rule with a 65% discount on both its 1-month and 1-year plans. Billed as $31.49 upfront, you're paying $2.63 per month for the service in your first year.
The best NordVPN deal right now is on its 2-year plan. Not only do you save 65% by going for that option, dropping the monthly cost to just $4.13
Postoji caka za nordvpn i kaon sbb.Kada udjete u nord i pritisnete ok na daljinskom da se konektujete na odredjenu zemlju,odmah i vrlo brzo treba na trenutak iscupati lan kabl iz boxa i odmah ga utaknuti i sacekati da se box ponovo konektuje na mrezu.Ja imam NordVPN preplatu, iz nekog razloga kad se konektujem - ceo uredjaj izgubi net. Cak i NordVPN dugo ucitava...Treba li neko dodatno podesavanje unutar NordVPN?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari