Pozdrav ljudi treba mi pomoc kupio sam igracku za klinca preko ebay-a platio je 66 dolara i ladno mi poslali privezak koji ne vredi ni 50 centi.
Otvorio sam requests i traziio refound posle dva dana sam dobio poruku :
The seller has asked eBay Customer Support to review this case and make a final decision
To je bilo 17.11 i od tada cekam da odgovore
Koliko im obicno treba da donesu odluku ?
Ma da na prodavxa sam mislio a napisao kupacOn je kupac, valjda je porucio od prodavca
Pa neznam ni sam na pocetku nista nije na to ukazivalo lik je imao samo pozitivne ocene i reko posle dve nedelje ajde da pogledam sta jos ima zanimljivo kad otvorim a ono 30 negativnih ocena i sve redom nas je zeznuo prodavao je samo skupe igracke kolekcionarske (transformersi su u pitanju) sve nas je zeznuo najjeftinija stvar koju je imao u shopu je bila oko 45 dolara pa do 200.
Njegov shop je ugasen pre 10-tak dana a od pre par dana i njegov nalog na ebay je ukinut
Ja kada otvorim svoj nalog vise mi ni nepise da sam kupio tu igracku samo mi stoji otvoren Case i pored njega znak pending
Pogledajte prilog 215376
Prodavac upisuje da je roba poslata,trazi mu tracking number ili pokreci dispute ako je istekao rok za isporuku(treba da pise do kada je rok)
Naravno da mogu da upišu da su poslali, iako to nisu učinili. Moguće je i obrnuto: prodavac pošalje, a zaboravi da štiklira da je poslao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari