......
- Item listings have been removed. A list of removed items is available further down in this email.
......
Našao sam sajt: shipito.com
dobio sam ponudu tj Bidovao je neko posiljku od mene i sada mi taj neko salje poruku da je to ucinio greskom i da zeli da je povuce? sta ja da radim sada i stra mogu tu da uradim?
Nije sa ebay-a ali ASOS.com ima besplatnu isporuku kao opciju.Da li na eBayu postoji prodavnica iz Evrope koja dostavlja garderobu besplatno?
Da, Japan je napustilo u roku od 2 dana, vrlo efikasno, što se dalo i očekivati. Malčice je veće od koverte (oko kilogram težine). Valjda će se uklopiti pre putovanja da stigne. Hvala za info.Iz Japana sam dva puta narucio. Sitnice koje u koverat staju. Nisu ni isle na carinu. Stiglo je u periodu od 15 kalendarskih dana. Napomena: koverte nisu ni imale carinsku deklaraciju na sebi. Japan su napustale jako brzo (oko 5 dana)
Jeste za Carinu, a znam za rokove na pošti/carini. Imam dug staž online kupovine, samo mi je Japan bio nepoznanica^Trebace mu oko 4-5 dana do Srbije. Japanci uvek tacno deklarisu vrednost pa ako je iznad vrednosti za carinjenje spremi se na cekanje barem 2 nedelje. Za utehu je jedno sto im nasa carina veruje pa carini na pravu vrednost.
Ima li neko iz Nisa (samaricanin) da mi pomogne oko narucivanja sa eBaya.
Naime potrebni su mi neki plasticni delovi za auto, oko 20/ak evrica je cena. Ovo je u pitanju ..Ne moze da se nabavi kod nas, probao sam na vise nacina.
Problem je u tome sto niti sam narucivao, niti imam karticu za placanje, a zbog ove "sitnice" ne mogu da koristim auto.
Potrebno mi je da neko umesto mene naruci, bio bih mu zahvalan. Normalno platicu sve potrebne troskove.
Ako ima neko neka mi se javi na PM da se dogovorimo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari