haha pa kakav je ovo cirkus?pregovarao s kupcem ,nije ebay![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Meni je trebao uplatit na devizni racun ,ja sam dao podatke .Vidim da mi je poslao mail sa drugog profila da provjeri dali sam poslao .Mogu ti poslat poruke, vidi se da je prevarant .Prevara je evidentna, nego mene vise zanima kako funkcionise, odakle prevarantu tvoji podaci, ili kome je on to "uplatio"?
+spedicija ako ide DHL/UPSom/FedExom.
Prevara -Hteo bi da kupim auto u Engleskoj cena je oko 9000e.
Dogovorio sam se sa prodavcom da napravi prodaju samo za mene koju cu mu pustiti preko paypala.
...
I da li da se upustam u ovo...
Hteo bih sa ebaya da poručim FM Transmitter... Vidim da ih ima brdo. Jel neko poručivao? Vidim da ih sad prave i sa USB priključkom za punjenje telefona pa bi mi takav neki odgovarao.
Ako je neko poručivao i zadovoljan je nek javi link.
Ja sam imao neke ranije al je problem s njima što ispadaju iz ležišta upaljača u autu pa je nemoguće koristiti ih. Ne znam jesu li svi takvi al sam imao baš one najjeftinije tako da nisam ni mogao da ih koristim.
@bobajakuda
Po ovome, oni su već izvršili povraćaj novca. Dali su ti i broj transakcije, pa možeš da proveriš na svom PayPal računu.
Ti treba da im pošalješ paket (sa brojem za praćenje) , a oni će ti i te pare vratiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari