By staxm
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=464158
Video sam i 390MHz ali nije arhivirano. Obecava primerak, verovatno ce ici u minus
Jel probao neko e5200 sa P5Q vanila. Ploca se tripuje katastrofa, vrteo razne biose(1401, 1511, 1611, m1611) i nista:smash:
1:1 tek proradio sa 1611, ali nista stabilno....Ladno mi je proc na defoltu
Najveci problem mi je kod boota kada treba da prebaci na win vozic, 99% zaglavi tu, ali ako prodje sistem je stabilan posle kao stena... nesto ga *ebe tu, a i mene posle:wall:
By staxm
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=464158
Video sam i 390MHz ali nije arhivirano. Obecava primerak, verovatno ce ici u minus
Jel probao neko e5200 sa P5Q vanila. Ploca se tripuje katastrofa, vrteo razne biose(1401, 1511, 1611, m1611) i nista:smash:
1:1 tek proradio sa 1611, ali nista stabilno....Ladno mi je proc na defoltu
Najveci problem mi je kod boota kada treba da prebaci na win vozic, 99% zaglavi tu, ali ako prodje sistem je stabilan posle kao stena... nesto ga *ebe tu, a i mene posle:wall:
Nisam to jos probao, jer nema nikakvu stabilnostlep rez. A koliko moze sa 12.5 mnoziocem? ajde postuj neke slike sa max klokom.
Sreca shto videh ovo, ja zamalo da kupim P5Q o5, onda nishta od P5Q. Ima neshto sa dobrom naponskom, a da nije bagovito?
Sreca shto videh ovo, ja zamalo da kupim P5Q o5, onda nishta od P5Q. Ima neshto sa dobrom naponskom, a da nije bagovito?
Koji bi bio napon za 3.4GHz recimo?
ma nije to do ploche, to stax ne zna da oc-u je![]()
imam ja e5200![]()
Ko zna, mozda sam ispao iz fazona![]()
BTW eo maksimuma koji sam izvukao za slikanje sa e5200 pre neka dva meseca
![]()
Grasis, ovaj, silno gresis sinko ... :d:d:d
Ona tvoja ex P5Q radi kao DOXA samo treba znati podesiti parametre... Na tvojoj ex P5Q, bratovljev E5200 radi na 3,70GHz za svaki dan na 1.36Vcore...
PAL-MAL, mislite o tome!
P.S. Ne kazem da ti neznas da klokujes ali P5Q i E5200 rade perfektno samo malo ceprkati podesavanja i da napomenem da se ploca (cipset) jako malo greje...
BTW eo maksimuma koji sam izvukao za slikanje sa e5200 pre neka dva meseca![]()
Jok. Evo malo ranijeg info-a...
Pogledajte prilog 44301 i Pogledajte prilog 44302
Ovaj win shot je samo dokaz da moze kako oces da namestis a cpu-z je 24/7
BIOS na P5Q je poslednji moguc sa zvanicnog sajta a napon je 1.36Vcpu...
napon: Pogledajte prilog 44303
Jel je ovo dovoljno vremena za test, da predjem na veci oc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari