*ebe mi se za 60e, neka crkne![]()
Svaka vama chast, ako vam 60e nije neka para, ja bogami i za 20 grizem
Shto se napaona tiche, nece crknuti on, vec dodje do degradacije i vremenom sve manji i manji klok moze da postigne stabilno :type:
Koliko znam ovaj moj bi trebao da ohladi taj e8xxx evo vam slike pa vidite
![]()
Dok do te degradacije dodje izacice generacije i generacije procesora, tako da ce taj e5200 uveliko zasluziti penziju.![]()
Nije neka para i da crkne ali nece tako brzo, a sto se tice wall-a to ti je mozda zbog ploce na boljoj ploci verovtno ce moci ici najmanje 325 pa do 340 mada i ovaj klok sasvim dovoljan. A po netu kazu da sve preko 1.4v ostecuje procesor, ja mislim da je to glupost jer nisam cuo da je nekome rikno intel zbog 1.5v napona, ma ljudi su isli sa e8xxx do 2.1v napon pa nije crko.
Nije do ploce.
Klok nije dovoljan, klok je odlican.
Nikad ne bih probao E8xxx na 2.1V. Ti bi probao?
:wave:
Taj cooler je jako losh. Samo malchice je bolji od box-a. Pogledaj samo kakav mu je dizajn...
Jeste video sam negde mislim da je bilo na tecnom azotu ali se nesecam gde sam to video mada nije toliko vazno.:-devil-:Ma video chovek sigurno negde da su vozili ali nije gledao da je hladjenje bilo LN2.
Znam da je klok odlican i nisam probao e8xxx jer treba azota i puno pripreme, mada nebi se usudio staviti ga na 2.1v. Mozda ovaj e5200 bi probo jer on je duplo jeftiniji.Nije do ploce.
Klok nije dovoljan, klok je odlican.
Nikad ne bih probao E8xxx na 2.1V. Ti bi probao?
to ti je zakucan framerate u igri... tome manje-vishe nema spasa. mozhda V-sync...
Evo da se i ja javim, od danas moj E5200 radi na 12.5 x 266 Mhz tj 3.33 Ghz sa naponom od ~1.25 v. Posle 6 sati Orthos-a temperature su oko 65 C. Memorija radi na 1066 Mhz sa 5/5/5/15 podesavanjima na ~2.2 v. Sve je stabilno tako da ostajem na ovim podesavanjima dok ne zamenim ovaj malecni Box cooler![]()
@micri
Jedva sam izdrzao 6h bez kompa, 12h ce me ubiti u pojam
Aj ostavicu ponovo kada odem da spavam, znaci to ce biti nekih 8-9h sati testiranja dok dzonjam, ako i to prodje onda dosta![]()
Jer sada mogu da kazem da je stabilno![]()
@grunt
ma 12h je nishta, nemoj da se javljash bez 72h![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari