Šta li će biti kada budeš kupovala kola ili stan.... [emoji15]
Uh, bolje da ne znaš kako je izgledala moja kupovina kola. Pola godine sam izučavala sve moguće modele koji su mi se dopadali. Znala sam im sve prednosti i mane do tančina. Na kraju sam napravila odličan izbor, dobila sve funkcije koje sam želela, finansijski super prošla i evo već 4 godine nije ni štucnuo.
Kupovina stana mi, na sreću, nije skoro u planu.
Nego, svratih danas do Gigatrona. Rekoh prodavcu kakvu trilemu imam i on mi ko iz topa reče: "Za vas je X Wave Digital One, nemate šta da razmišljate." Zatim mi pokaza taj model i Strong 8201, kao i daljince od istih. Stvarno X Wave deluje dosta kvalitetnije od Strong-a, a daljinac naročito. Uz to, prodavac reče da na X Wave nemaju reklamacija, dok je kod Strong-a bilo vraćanja zbog zujanja. Horizons A115 nisu imali u radnji, pa o njemu nismo razgovarali.
Ti reciveri su najobicniji krš, svi do jednog u tom cenovnom rangu do 4,5K.
A da pisti ovaj Horizons pisti i kad radi i kad je iskljucen, samo sto kad radi ne primecuje se uopste posto nije potpuna tisina u sobi. I ako neko nije procitao za brujanje kada se smanji ton to ipak nije do resivera vec do loseg Scart kabla. Mi smo pre 2 meseca uveli IPTV i posto u kutiji pored HDMI kabla ima i onaj kompozitni kabl ja sam zamenio i od tada se vise ne cuje ono brujanje.
Stvarno ne znam kakvi su ostali uredjaji ali ovaj Horizons A115 bih izbegavao u sirokom luku, cak se nisu ni potrudili da naprave normalan daljinski, bolji daljinski sam dobio uz TV karticu od pre 7-8 godina koja je kostala 20 evra.
Nadam se da si uzela taj X wave ili dilema još uvek traje? [emoji12]
Koji si auto kupila? Moram da znam!![]()
P. S Ako kojom čudom nisi kupila taj reciver danas, kupuj. Sa bilo kojim ces biti nezadovoljna. Ti reciveri su najobicniji krš, svi do jednog u tom cenovnom rangu do 4,5K.
... ali otac u sobi ima Horizons A115 i vreme ne moze da se podesava vec samo vremenske zone i to nekako mnogo "bode oci". A da pisti ovaj Horizons pisti i kad radi i kad je iskljucen, samo sto kad radi ne primecuje se uopste posto nije potpuna tisina u sobi. I ako neko nije procitao za brujanje kada se smanji ton to ipak nije do resivera vec do loseg Scart kabla. Mi smo pre 2 meseca uveli IPTV i posto u kutiji pored HDMI kabla ima i onaj kompozitni kabl ja sam zamenio i od tada se vise ne cuje ono brujanje.
Stvarno ne znam kakvi su ostali uredjaji ali ovaj Horizons A115 bih izbegavao u sirokom luku, cak se nisu ni potrudili da naprave normalan daljinski, bolji daljinski sam dobio uz TV karticu od pre 7-8 godina koja je kostala 20 evra.
Izgled menija je isti kao na vivax-u.
Nadam se da je i slika bolja, jer ovaj ima lošiju sliku od analogne, a daleko lošiju od satelitske. Sve kao da je siva i kockasta, a preko hdmi-a.
edit:
SRT 8201 ... vidim da od Stronga samo ovaj imaju u ponudi.
Pa dobro od nas u Srbiji retko ko ima losiju sliku, a ti uporedjujes s Nemcima![]()
Na digitalnoj se ok vide rts, prva, a sada i pink, dok se b92 i drugi ne vide sjajno, cak mozda i losije od analogne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari