gatekeeper
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2005
- Poena
- 330
Jel moze dva i vise tv-a na jedan setup box?
Set-top box, ne setup box.Jel moze dva i vise tv-a na jedan setup box?
Falcom T2200 60€ u Optiboxu, ja kupio za 6300RSD ali ne kod njih.Falcom T2200, 65,00 €
Pušta .mkv preko usb-a. a za dts zvuk nisam siguran. Pustio je neke klipove sa interneta u HD formatu nisam proveravao detalje. Ako imaš neki konkretan fajl, pošalji link pa ću probati.Da li taj Falcom t2200 pusta mkv x264 sa dts zvukom preko usb-a?
Koji risiver je bolji po vama, Strong SRT-8200 ili Falcom T2200? Ako ima neko predlog i za neki drugi, ali da ima da se kupi kod nas.
ne znam koji je bolji,jer za sada ne gledam T2...ali ako pare nisu problem(oko 200 eura)a ima kod nas🙂....a pri tome uz to dobijes i dobar HD Sat Risiver+Dvb-T2..Media Player,Youtube,i jos brdo zanimljive multimedie...pogledaj Amiko Alien 2
http://www.amikostb.com/?q=product&id=153
moralo bi da se proba,jer ja kolko razumem,ili imas T2 i C tuner....nisam siguran da su sva tri(tu je naravno i S2) u opticaju....poglao sam ja malo taj alien2, nekada davno me je malo zanimalo to ok satelitskih tunera i cs-a, sad vec nemam pojma nista o tome, a imam na krovu satelit koji bleji pa se sad mozda zainteresujem jer je cena privlacna, vidim da ima jedan tuner koji je dvbt2/c, da li bih ja mogao sa onim spliterom mogao da gledam preko njega u isto vreme kablovsku i t2, to jest da ne moram da vadim jednu pa ubacim drugu antenu?
Da li je za tu antenu potreban pojačivač? Naisao sam na ovakav za Iskrine antene http://satshop.rs/index.php?id_product=132&controller=product i da li je dobra kombinacija Iskra Loga P47N Triplex i Pojačalo DTX/TRIPLEX. Ako moze preporuka sta je od svega ovoga najbolje.abartissimo
Pošto je ovo za sad probni test signal, sačekaj i ništa ne diraj pošto će biti višestruko pojačan. Tada će biti dobra i ova antena koju imaš. Ako nećeš da čekaš tada stavi bolju antenu, evo ova Iskra DTX-92F je još bolja od te koju navodiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari