- Učlanjen(a)
- 09.10.2024
- Poena
- 20
Dobri su oba,oba imaju slican,ne isti sastav,takodje je vrlo bitna i dijeta i izbegavanje hrane poput grickalica,takodje izbegavam proizvode sa palminom mascu..@Pera Majonez Je l' bilo neke razlike u rezultatima kad si uzimao normolip u odnosu na biostatin? Takođe, zbog čega praviš pauze?
Pa ranije mi je doktor pisao da pijem na dva meseca,pa kontrola,ovaj novi pise kontrolu na tri,ali nikad ga nisam pitao da li da pravim pauze izmedju uzimanja,ali pravim.
Sad sam uzeo fortex nolipid forte u dr max,on se razlikuje nema crvenog pirinca ali ima K2.
Fortex Nolipid Forte 30 kapsula
Doprinosi normalizaciji nivoa holesterola. Potpomaže snižavanju LDL i održavanju normalnog nivoa HDL. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem.
www.drmax.rs
Sad sam nasao i u dr.Max ovaj magnezijum citrat ali trenutno pijem onaj Benijev,posto ovaj ima vitamin E kao i Omega iz Lidla.
Okacicu sastav Beni magnezijuma i Omege iz Lidla koga interesuje.
Dr. Max Magnesium complex active 60 tableta
Proizvod sadrži magnezijum u obliku citrata odabran zbog svoje visoke apsorbcije. Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora.
www.drmax.rs