Koristi i dalje pansport izolat, samo u ovsene stavi cejlonski cimet i resio si "problem" sa whey.Koji whey protein preporučujete? Da nije mnogo skup, a ni mnogo jeftin, znači neka zlatna sredina...
Godinama koristim the amino whey hydro i skoro pročitah da je krš pa pređoh na pansport power whey isolat koji mi se nešto ne sviđa pa tražim treću opciju.
Ne pijem ga već stavljam u ovsenu kašu tako da mi je totalno svejedno kakvog će ukusa da bude.
Ove godine nazalost za nas nista. BF popust je vazio samo za neka trzista. Racun 143 eura popust 8,75, jedva 5% umesto 25%.Iherb daje popust od 25% do 3.decembra povodom crnog petka.
Pijem i ja vec godinu dana amino pa me interesuje sto je krs ? Nisam ulazio u detaljeKoji whey protein preporučujete? Da nije mnogo skup, a ni mnogo jeftin, znači neka zlatna sredina...
Godinama koristim the amino whey hydro i skoro pročitah da je krš pa pređoh na pansport power whey isolat koji mi se nešto ne sviđa pa tražim treću opciju.
Ne pijem ga već stavljam u ovsenu kašu tako da mi je totalno svejedno kakvog će ukusa da bude.
Koristi i dalje pansport izolat, samo u ovsene stavi cejlonski cimet i resio si "problem" sa whey.
Ja vec dugo vremena uzimam animal whey, sve preporuke za njega. Pored njega imas i yamamoto, malo ti je jaci sa cenom. Amino sam koristio letos, meni je bio okej i nije mi smetao.
Izvini, tek sad vidim poruku, nesto obavestenja baguju.Šta misliš kad kažeš problem sa whey?
evo i moj report za isporuku preko local post, porucio 30.11. za BF vrednost 48.5 evra, danas pokupio u lokalnoj posti od troskova morao da platim lezarinu u iznosu 15 dinara, vise nego zadovoljan brzinom isporuke iako je pisalo da je estimated arival izmedju 15-29 januaraMoram da pohvalim Iherb. Poruceno 24.11 preko local posta danas isporuceno( 9 dana)bez dodatnih troskova. Porudzbina 4100 shiping 800din. Vise nego zadovoljan. Sad cekamo Black Friday porudzbinu😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari