Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se zove naknadna pamet. Samo pravi štetu, posebno u kriptu.
Nije naknadna pamet ako su do skoro takve cene bile nezamislive, nego čisto podsećanje da se na mnogo mesta čulo "oprezno, oprezno" itd. Moj reper je ath i koliko je neki coin pao u odnosu na ath. Bch je na primer sa cenom od 100$ bio na skoro 1/40 od svog ath i to mi je bilo prilicno sigurica za kupovinu. Etc na 14$ = 1/10 ath itd. Nisam neki ekspert, jer da jesam ne bih i dalje bio u minusu, ali sada polako peglam ono što sam naivno minusovao u periodu nultog znanja :)
 
Obrati pažnju da se na trenutnom nivou trguje sa oko 4x više kripto valute nedeljno nego u vreme ATH. Odnosno, nije sve u odnosu cena ATH i trenutne, ima malo i u tome koliko se novčića kupilo ili prodalo po nekoj ceni.
 
Jel prati neko šta se dešava sa Celsiusom? Vrednost tokena im je skočila tri puta za sedam dana.
 
Celsius je mrtav. Otpustili su skoro sve radnike u Beogradu a nista drugacije nije ni sa timovima u ostalim delovima sveta.
Nije pametno ulaziti u bilo kakve kalkulacije i trgovinu sa CEL tokenima. Velika kolicina CEL tokena je nedostupna ljudima koji ih poseduju, dakle manipulise se sa onim preostalim, dostupnim.
 
Bilo je lepo dok je trajalo. Ja sam sve što sam imao povukao sa Celsiusa dan nakon što je pukla LUNA. Nešto lepo i od tog događaja da mi ostane u sećanju. Ne ulažite ništa u Celsius, gotov je.
 
I vecite debata :) kad pada cekaj pasce sigurno jos, a cim krene malo da se batrga onda ide prica ja sam kupovao postepeno ko vas sisa :) bilo je price da btc ide na 8k, ja eth cekam na 650-700 pa kad dodje dodje. Kriza nije ni krenula, ovo je relax period da se navuku mladi igraci, naravno iskusni ce zaraditi, manje iskusni ici grlom u jagode. Polako, nece to nigde, Winter is coming.
 
Celsius je mrtav. Otpustili su skoro sve radnike u Beogradu a nista drugacije nije ni sa timovima u ostalim delovima sveta.
Nije pametno ulaziti u bilo kakve kalkulacije i trgovinu sa CEL tokenima. Velika kolicina CEL tokena je nedostupna ljudima koji ih poseduju, dakle manipulise se sa onim preostalim, dostupnim.

Što je još gore, Celsius je povukao dole i niz drugih kompanija i projekata, a prava ukupna šteta još uvek tek polako izlazi na površinu. Ove nedelje je Nuri (bivši Bitwala) objavio da je ostao bez novca za funkcionisanje, jer je bio izložen Celsiusu. Ja brže bolje potrčao da povučem pare, ali nisam ni morao, ovaj projekat je jedan od retkih potpuno poštenih u kripto svetu koji nije pokušao da prikrije insolventnost, a moj novac je bio sasvim siguran u nemačkoj Solaris banci, verovatno i sigurniji nego u grčkoj banci gde sam ga prebacio.

Kada jedan Celsius može ovoliko štete da napravi, šta tek ima da bude kada glavna kripto prevara Tether bude neizbežno pukla.
 
Gala najavljuje za kraj avgusta igricu Voking đed, u skorije vreme još desetak.
Pre par meseci osnovali Gala Film, već sad u najavi dokumentarac Four Down u saradnji sa Rokom i Seven Bucks Productions (odgovorni za nekoliko bulšit blokbastera, u dosta njih "glumi" Rok). Tu je i serijal kratkih filmova u koje umešan Snup Dog, muziku odatle objavljuje Gala Music. Uskoro i SF serija Razor sa premijerom na blokčejnu i crtać Ghosts of Ruin, to valjda po nekoj igrici koju već izbacili...
Jako miriši na jaku pumpu, nešto od toga ovde:
 
Bilo je lepo dok je trajalo. Ja sam sve što sam imao povukao sa Celsiusa dan nakon što je pukla LUNA. Nešto lepo i od tog događaja da mi ostane u sećanju. Ne ulažite ništa u Celsius, gotov je.
Ja da sam imao vise para sigurni bi stavio u celsius jedan deo..

Cak sam pricao ovde da mi to deluje kao dobra opcija, sad bolje da se pokrijem usima.
 
Ako neko rudari ALPH, imao dobar skok u poslednih sat dva
 

Prilozi

  • Screenshot_20220814-171622_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220814-171622_One UI Home.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 157
i SHIBA šibnu gore a LTC neće pa neće :)
 
svi predvidjaju dno u novembru, a ja tad imam milion troskova, kupujem auto, telefon, konzole, cuda... sto ga ne naciljaju nekad kad imam pare....
 
Interesuje me kakvo je vase misljenje za polygon/MATIC , dal se isplati uzeti nesto na long?
 
Ja sam relativno nov (od 2018. godine sam u kriptu). Ono što sam primetio za ove 4 godine, što čitajući poruke pametnih ljudi, što na sopstvenom iskustvu: Za long trenutrno samo BTC i ETH. Altcoine kupovati samo kada dotaknemo dno bear marketa, kada krene bull i ono najbitnije, ne kupovati altove iz prethodnog ciklusa.
Verujem da će još neko pomoći i dodati neki komentar.
 
Ne znaci da ce biti prodaje.. Samo sam hteo da podelim info da ljudi ne misle da je bull već krenuo
 

China’s central bank cut both one-year and seven-day lending rates by 10 basis points, a move economists said would have little impact since Covid controls have made households and businesses reluctant to borrow. New credit in July increased at the slowest pace since at least 2017.

“The rate cut shows the entire economy is in trouble,” said Iris Pang of ING Groep NV. A wave of mortgage boycotts by households over incomplete projects has made households nervous about buying homes, reducing the impact of lower mortgage rates, she added.
 
Sad se pumpa ETH pred merge. Ista prica kao i prvi fjucersi za BTC, pumpanje LTC pred halving i pumpanje Dodge pred ono pojavljivanje EM u onoj nekoj emisiji...

Vec vidjen scenario 100x. Balon uvek pukne pre najavljenog dogadjaja i onda krece istresanje. Gospodin sa 150.000 ETH to ocigledno zna...
 
A vole i samo da pomere takvu neki veliku količinu da zaplaše a u stvari kupuju.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno