frrka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.09.2005
- Poena
- 595
Nema ADA na spisku?manje vise ocekivano sa par iznenadjenja
svako je mogao da doda koji hoce koin..mislim da je ADA upisana mozda jednom...Nema ADA na spisku?
Moja pretpostavka je da je većina i ima, te zbog toga je nema na spisku.svako je mogao da doda koji hoce koin..mislim da je ADA upisana mozda jednom...
Preti nam finansijki kolaps i desice se sigurno, vrlo brzo...Ljudi, jel vas brine pomalo to sto je Kina napravila fabriku cipova i sto su zabranili izvoz peska na tajvan? Sve vise se sklapaju kockice za otvaranje novog sukoba. Kina ubrzano radi na usavrsavanju procesa proizvodnje. Ako i to krene unazadice nas kriza jos vise.
Razmisljam naglas ali stvarno se sve kockice slazu lagano.
To sam i ja mislio pa prodao par eth na 1200$ I ispao glup naravno😕Uvek može short, kad očekujete krizu. Može da se zaradi na berzi kakav god da je trend.
Nisu jedini,mada na molo,ali malo visoj ceniTo sam i ja mislio pa prodao par eth na 1200$ I ispao glup naravno😕
Danas bi mogao da bude uzbudljiv dan zbog CPI brojki.
Prosto receno :
- CPI iznad 9.1 ne valja
- CPI ispod 8.8 je odlicno
Sve izmedju toga je pretpostavljam vec ukalkulisano u trenutnu cenu.
Ako CPI bude iznad 9.1, FED ce skoro sigurno podici kamate za bar 0.75 u septembru.
Ako CPI bude ispod 8.8, FED ce podici za ocekivanih 0.5.
Kao da Nouriel Roubini govori iz tebeNa kraju je 8,5. Realno, nebitna informacija, ljudi koji pričaju o vrhu inflacije su isti oni koji su pričali da je inflacija prolazna. CPI malo usporio, jer pada cena nafte kako ekonomija ulazi u recesiju. Nedavno Mrtvi Džo obilazio OPEC da moli da povećaju proizvodnju, oni nisu hteli, jer su znali da će potražnja da uskoro opadne.
Pravog deflatornog pritiska neće biti sve dok tržište ne krene da se lomi, što verovatno nije daleko, sucker's rally napreduje baš po rasporedu. Verovatno će i tokom pokolja inflacija nastaviti da bude iznad ciljanih 2%, ali to ostaje da se vidi.
https://forum.benchmark.rs/threads/diskusija-o-cenama.305726/post-6650854@Simke1984 moze neka analiza ETH i BtC?
Gde planiras izlaz? Ako si upste ulazio sad u ovim pomeranjima?
To se zove naknadna pamet. Samo pravi štetu, posebno u kriptu.Eth ni po što ne uzimati za 900$, može da ode i na 600$. Tako je glasilo par postova pre neki mesec. Etc je od tada napravio čak x3, Matic x3 i dosta drugih bar x2. Trebalo je dokupljivati šakom i kapom..
Ako vam je plan da ih držite do minimalno 2025..ne vidim razlog zašto ne bi kupovali sada.. Ovo su super cene ako se gleda tako.. Ako vas zanima cena u narednih nekoliko meseci... Onda više treba da se okrenete trgovini i analizi chartaEth ni po što ne uzimati za 900$, može da ode i na 600$. Tako je glasilo par postova pre neki mesec. Etc je od tada napravio čak x3, Matic x3 i dosta drugih bar x2. Trebalo je dokupljivati šakom i kapom..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari